LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
MaggLbn wrote:U mnie mała też tak długo śpi i miałam ten problem, piersi nad ranem myślałam, że eksplodują 😥 Teraz robię tak, że jak nakarmię małą do spania o 20:00 to potem przed pójściem spać (ok. 23:00) odciągam mleko. Wybudzanie w nocy na karmienie skutkowało u nas dramą i tak naprawdę to Emila niewiele jadła wtedy.
Nie wpadłam na to żeby przed spaniem odciągnąć 🙈 dzięki! Od dzisiaj będę tak robić 😁 -
Mój pięknie spał w nocy, a teraz budzi się co 2h 🙈 teraz jak nauczył się obracać to przekręca się na bok i... Jęczy 😂
Ja bym odciągała. Zawsze masz zapas mleka, uczucie ulgi, a po budzic smoka? 😂 -
U nas mała z zegarkiem w ręku po 6 godzinach chce jeść. Wtedy jeszcze piersi są ok. Natomiast raz kiedyś przespała 7 godzin no i już miałam niezłe kamolce 🫣 Jak po radzie położnej, że 6 godzin to za długo, wybudziłam Gabrysię po 4, to podobnie jak u Magg-ani nie zjadła, ani nie chciała później spać i wszyscy na tym źle wyszli.
Odciągnęłabym laktatorem, a u mnie to i nawet ten silikonowy kolektor się spoko sprawdza. -
miska122 wrote:Mój pięknie spał w nocy, a teraz budzi się co 2h 🙈 teraz jak nauczył się obracać to przekręca się na bok i... Jęczy 😂
Ja bym odciągała. Zawsze masz zapas mleka, uczucie ulgi, a po budzic smoka? 😂
I jakos sobie z tym poradziłaś czy odkąd przestał ladnie spax to tak zostało? U nas co prawda nie przekręca się jeszcze się też z 5-7h budzi się co 2-3.. 🙉 trwa to już 3 tygodnie.. dziś w dzien pierwszy raz od dłuższego czasu długo spala i pierwszy raz w życiu zassala smoczka i z nim zasnęła. Ostatnie dni to był w ogole jakis dramat.. płacz, wczoraj od 12 do 20 przespała może 15 minut w sumie i to na rękach 😒 -
miska122 wrote:Mój pięknie spał w nocy, a teraz budzi się co 2h 🙈 teraz jak nauczył się obracać to przekręca się na bok i... Jęczy 😂
Ja bym odciągała. Zawsze masz zapas mleka, uczucie ulgi, a po budzic smoka? 😂
Wooow mega szybkoo ! 😁😁 -