Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia091 wrote:
    To ja nałogowo poprawiam zamki w gondoli ! Muszą być równo, równiusienko 😂 i też mam wrażenie że coś mi znosi wózek a mąż mówi że nic nie znosi i nie ruszaj tym zamków bo zaraz zepsujesz 🤣

Mogę podesłać mojego męża czyli w sumie męża Nas wszystkich. Na bank cos będzie ściągać albo nie wiem będzie mało powietrza w kole. Zaaawsze sobie cos znajdzie. Nawet w nowym aucie z salonu cos mu za głośno chodzi 🤣😋
    U mnie higienizacja 400zł.

Dahlia, Asia091 lubią tę wiadomość

👩🧔‍♂️ 38

8.03.2025 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

17.11.2025 Wojtuś ♥️ 3070g, 50cm

event.png
  • Capricorni Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha wszystkie mamy tego samego męża 😆😆 w aucie stuka i puka ale dziecko w nocy płaczę obok to raz spod prysznica wyszłam bo słyszałam jak się zanosi a jak nabierał powietrza i była chwila ciszy to słyszałam jak stary chrapię a jak wpadłam jak burza do sypialni to "nie śpię, musi sobie popłakać" 😆😆 ja raz wyszłam na zakupy do biedronki o 6 rano i wróciłam po 7 to już przed 7 dzwonił że uwaga "on już nie daje rady bo mlodego trzeba ponosić a miał spać" 😆😆 jak przyjechałam to była dzika awantura że więcej na żadne zakupy nie pojadę ale zaczęłam się drzeć, że w takim razie na jaki *UJ mi chłop skoro ja sobie wszystko umiem zrobić sama i go nie potrzebuje? I że nie dziwię się, że koleżanki się rozwodzą bo przynajmniej mają co drugi weekend wolny, tydzień ferii i miesiąc wakacji i jak tak chce to możemy się od razu podzielić opieką a ja jeszcze dzisiaj jadę do matki 😆😆

👧 - 33
    PCOS
    Mutacja MTHFR C677T T/T homo
    Mutacja 675 (4G/5G) w PAI-1 4G/5G hetero

🧒 - 33
    Starania od 2020

28.09.2024 - ⏸️
    14.10.2024 - jest ❤️
    23.10.2024 - bliźniaki 2o1k, ❤️ 2 × 159
    05.11.2024 - 💔💔

11.03.2025 - ⏸️

preg.png
  • Capricorni Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie młody śpi godzinę i godzinę nie śpi i tak w koło. W nocy śpi 4 godziny, karmienie i śpi 3 godziny, karmienie i znowu śpi. Dizisaj gnilismy w łóżku do 10, młody usnął i spał do 11 a my szybko posprzątaliśmy dom, nie wiedziałam że we dwoje w godzinę można tyle zrobić. Polecam szum zamieci śnieżnej na YouTubie, dziecko przy tym fajnie śpi a przynajmniej jak coś strzeli, walnie czy pisknie to nie słyszy i się już tak szybko nie budzi jak wcześniej że panel strzelił i obudzony. Teraz przynajmniej dłużej śpi i jakościowo lepiej i nie jest taki marudny. Gotuję wieczorami gar zupy 5 litrów na 2-3 dni i przynajmniej zawsze mogę zjeść coś ciepłego o każdej porze dnia i nocy to też polecam. Dobre białko sprzyja regeneracji dlatego zupy na kościach schabowych albo rosół na indyku i wołowinie to u nas hit. Co jak co ale zupa musi być

👧 - 33
    PCOS
    Mutacja MTHFR C677T T/T homo
    Mutacja 675 (4G/5G) w PAI-1 4G/5G hetero

🧒 - 33
    Starania od 2020

28.09.2024 - ⏸️
    14.10.2024 - jest ❤️
    23.10.2024 - bliźniaki 2o1k, ❤️ 2 × 159
    05.11.2024 - 💔💔

11.03.2025 - ⏸️

preg.png
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubawiłam się z Wami dzisiaj. Dzięki ♥️
    Ja gotuję bulion i mroże w porcjach. Potem szybko można zrobić zupę. Wojtek super zasypia jak gotujemy razem obiad i włączę okap 😉
    Macie może do polecenia hotel obojętnie w jakim regionie ale żeby był nad wodą, stawem, jeziorem itp lub przy parku, lesie tak, ze wyjdziesz i jest gdzie pospacerować a nie tylko beton i ulica?

👩🧔‍♂️ 38

8.03.2025 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

17.11.2025 Wojtuś ♥️ 3070g, 50cm

event.png
  • Jjkm97 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kocham masełko ❤️ widać to po wadze, która w sumie stanęła i zostało mi 10 kg do zrzucenia… chciałabym schudnąć, żeby latem wcisnąć się w stare ciuchy i żeby się tak nie męczyć.
    Mój mąż jest ogólnie bardzo pomocny, głównie feralnym on sprząta w domu czy gotuje obiady, a i synem się zajmie. Jedyne co mnie drażni to np. jak karmie wieczorem i chce wyciszyć małego a on ogląda głośno YouTube w łóżku na telefonie XD

Dziewczyny, a co sądzicie o rozszerzaniu diety przed 6 miesiącem? Jakieś kleiki na mleku z piersi, warzywa takie jak ziemniak, brokuł czy dynia? Moja mama jest pielęgniarką ze specjalizacją pediatryczną i tak mi posuwa takie rzeczy.. Tzn mówi że niedługo będę mogła podawać małemu właśnie takie pojedyncze warzywa itd. Pediatrzy podobno przy słabej morfologii i niskim żelazie u dziecka czasami zalecają wcześniejsze rozszerzenie diety… Ja jednak nie jestem jakoś przekonana, nie wiem wydaje mi się że te 6 miesięcy to takie minimum..
    A przy okazji karmienia, czy któraś z Was przy starszym dziecku miała krzesełko Stokke? Zumi pewnie zrobi za jakiś czas ranking 😏 A my się tak powoli rozglądamy i chyba wolę kupić jakieś fajne na lata 😊

‹‹ 998 999 1000 1001 1002
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ