👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
https://www.instagram.com/reel/DRweIRegrfn/?igsh=MWF3OWoweWl3M2xvcw==
Tak, dla śmiechu 🤣
kalinok, Anilorak88, Asia091 lubią tę wiadomość
86' 👩🏼
endometrioza III/IV stopnia, wąskie endometrium, hashimoto, niedoczynność tarczycy

17.02 FET 🌞
Beta 26.02-157 03.03-1861 11.03-17053 🥹
17.03 crl 0.84 😊
31.03 fhr 162 ❤️
16.04 crl 4,3 fhr 159 😍
24.04 crl 5,6 fhr 152 nifty, pappa ok, niskie ryzyka 💙
22.05 fhr 146, 160g mama śpię 🥰
18.06 20+0 połówkowe 360 g szczęścia ❤️
16.07 24+0 ~700g 🫣😊
13.08 28+0 1300g bobasa ❤️
10.09 32+0 1900g 😍
06.10 35+5 2500g 💗
15.10 37+0 Przemek 2730 g 54 cm 🥳🥰💕 -
Kropka jak Staś pięknie leży na brzuszku!! Zazdroszczę, ja się muszę na gimnastykować żeby ten czas na brzuchu był, a i tak średnio nam to wychodzi.
Co do płaczu non stop to ja nie wiem co bym zrobiła bez cycków 😂 teraz w niedzielę jak mieliśmy dzień z piekła rodem to ja cały czas mówiłam do męża "dobra, daj go na cyca to się uspokoi trochę" i on do mnie w końcu wieczorem mówi już zirytowany że nie może być cycek rozwiązaniem na wszystko! Hehe, zabawne. Więc mu powiedziałam "to kur** znajdź inne" i jakimś cudem zamilkł, chyba zabrakło mu pomysłów 🤷♀️
Bećka, Kanola, izzou97 lubią tę wiadomość
-
Bećka wrote:https://www.instagram.com/reel/DRweIRegrfn/?igsh=MWF3OWoweWl3M2xvcw==
Tak, dla śmiechu 🤣
Uwielbiam ten filmik 😂 mój tata ostatnio się pytał jak się czuje jako mama i jak oceniam macierzyństwo i właśnie to mu pokazałam w odpowiedzi 😂
Bećka, Asia091 lubią tę wiadomość
-
To u Nas obecnie jest znacznie lepiej ze snem. W nocy ładnie śpi.do łóżka na noc kłade Melusie około 20 stej . Po placzasz ale mniejszych i krótszych niż wcześniej zasypia. Na śpiocha dokarmiam. Zazwyczaj 21 śpi. Potem około 1 wszej Ja przebudze na cyca. Potem co około maks 3 godziny je. Wstaje około 8 mej na dzień . I około 11 stej idzie ładnie spać na około 2 godziny. Później w ciągu dnia zdarzy się że pospi ciągiem godzine.
Czekam z utęsknieniem na cieplejsze i dłuższe dni. Listopad to jednak kiepski czas na rodzenie dzieci 😆
Asia091 lubi tę wiadomość
-
Fabregasowa wrote:"Dobrze " ze nie tylko ja tak mam.
Chociaz i tak mam lepiej niz wy, maz pracuje dzisiaj zdalnie za ścianą i przejął młoda, chyba bal sie ze zrobię jej krzywdę- prędzej bym sama wyskoczyła z okna.
Myślałam ze bedzie inaczej, ze ok 17 maz bedzie ja przejmował a realnienjest tsk ze pracuje do 18/19 i bierze ja na 15min moze...
I tak jest lepiej, bo myszka ma dziś 2m i sama juz poleży na macie ale te noce sa rozkurwiajace a zmeczenie sie kumuluje. Kawa przestaje działać a dni tygodnia sie mieszają. Jak Edka i Kropka ogarniają to ja nie wiem
Czy macie chustę albo nosidło? Lub czy mężu może wziąć kilka dni wolnego? Ty potrzebujesz resetu. Czy macie kogoś bliskiego, kto przyjdzie i ponosi maluszkę? -
Paulivvv wrote:No właśnie głównie ten płyn do płukania daje taki mocny zapach, ale znowu z nim te ubranka są super miękkie i takie przyjemne.
Ja tylko Lovela ale w płynie, bez płynu do płukani -
Moją małpka ma dziś 100 dni - pomyślicie że jestem nienormalna ALEEE ja nie liczę tego codziennie! Jak mi przyszły kiedyś tabliczki do zdjęć, to tam była tabliczka na 100 dni 🤣 i ustawiłam sobie w telefonie przypomnienie kiedy jest ten dzień 🤣
izzou97, Anilorak88, wellwellwell, Asia091 lubią tę wiadomość
-
Paulivvv wrote:Ja kocham te pytania „ale czemu on płacze???????!!!?!?”… mimo że Antosiek naprawdę mało płacze, ale jak tylko zacznie przy kimś to odrazu „NO ALE CZEMU?”.
Ja pierdole, bo jest niemowlakiem - niemowlaki płaczą, nie potrafią nic powiedzieć więc płaczą jak coś im nie pasuje, no aż mnie trzepie jak słyszę takie pytanie.
Albo przy KP tez jeszcze czesto jest „wiesz, chyba masz za chude mleko i sie nie najada, dlatego tak ciagle placze” 🤡
Bo placz to tylko glod moze oznaczac, przeciez co wiecej takie dziecko moze chciec? 😅
AnaPyza, Paulivvv lubią tę wiadomość
-
Przytulam dziewczyny, też mam jakiś gorszy czas ostatnio. Mamy trochę problem z drzemkami w dzień i bywają takie dni, że tylko myślę żeby w końcu poszedł spać, a potem męczą mnie wyrzuty sumienia 🫠
Co do głupich tekstów mnie oprócz „no czemu on płacze”, „no cio tam” to jeszcze mój ulubieniec, jak wkłada rączki do buzi „ojej, jaki głodny, jeść nie dają” 🤡 dziwnym trafem wszystkie teksty są autorstwa mojej teściowej 😅
-
Łączę się w bólu z teamem nieodkładalnych dzieci 😄o tak uwielbiam te teksty przy płaczu " pewnie głodna" albo "pieluszke trzeba zmienić" no dzięki ! rada życia bo przecież żadna matka tego nie robi 🤣
Jutro mamy drugą dawke szczepienia 5w1 i pneumokoki mam oczywiście mega stres.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:57
Paulivvv lubi tę wiadomość
-
AnaPyza wrote:Łączę się w bólu z teamem nieodkładalnych dzieci 😄o tak uwielbiam te teksty przy płaczu " pewnie głodna" albo "pieluszke trzeba zmienić" no dzięki ! rada życia bo przecież żadna matka tego nie robi 🤣
Jutro mamy drugą dawke szczepienia 5w1 i pneumokoki mam oczywiście mega stres.
Dobrze, że podpowiadają bo KTO BY POMYŚLAŁ żeby dziecku dać jeść albo zmienić mu pampersa! 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
-
Taaak uwielbiam te pytania oj kocham ! 🫶🏼 a moje kolejne ulubione to :" Asia a co mu jest "?
Nooooo kurwa skąd mam wiedzieć ? 🤪🤯
Mój mąż wczoraj wieczorem przyznał że dopiero zaczyna czuć się ojcem..bo on nie wiem co jest Ignasiowi że on często płacze u niego na rękach, że matki to mają ŁATWIEJ 😳 i że denerwuje się jak dziecko płacze i trzeba w nocy wstać ale jak bierze go na ręce to mu wszystkie złe emocje przechodzą ... także tak. Faceci są z kosmosu.
Ja ogólnie należę do średnio cierpliwych osób ale macierzyństwo mnie uczy cierpliwości i pokory 🙃🙃 -
Mój ulubiony mem. Samo życie 😜Bećka wrote:https://www.instagram.com/reel/DRweIRegrfn/?igsh=MWF3OWoweWl3M2xvcw==
Tak, dla śmiechu 🤣
BRAWO STANISŁAW 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:08
-
Taaa dobra dobra, nie liczysz 🤣Paulivvv wrote:
Ja liczę hehe 🤣🤣 -