Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Wilga27 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno jesteśmy w trakcie skoku więc mam nadzieję, że szybko minie. Waga od momentu kiedy zaczęła tak wybrzydzać niewiem - bo dopiero jutro ją będę ważyć :/

👩34 👨42

🌿🏋🏻‍♀️🤸‍♂️🚴‍♂️

Starania naturalne od 2021.
    W klinice od IX.2023

4 nieudane transfery
    3 pierwsze - beta 0
    4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
    Punkcja nr 2 - 03.2025
    5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
    8dpt beta 158
    11dpt beta 635 😍
    15dpt beta 3062 🫣
    5.05 mamy ♥️
    19.05 2cm człowieczka 🌞
    6.06 4,6cm byka
    Panorama ok 🌸
    16.06 prenatalne wszystko dobrze 🥳
    11.08 połówkowe lux 😎

age.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilga, Stasio rzuca się już od jakiegoś czasu, raz mocniej raz słabiej, najgorzej że mi wtedy nakładki wylatują…dziś przez to jak karmiłam na wyjściu to więcej ja się stresowałam żeby np nakładka nie spadła na podłogę niż o to czy mnie ktoś widzi… Chciałabym kiedyś zejść z tych nakładek, ale Stasio jest mocno przyzwyczajony i póki co nie chce jeść bez absolutnie.

Czy ja Wam już pisałam że mam potwierdzone że Stasiowi wychodzą czwórki? 😅 część już się przebiła, pediatra robiła takie oczy 😁 dodatkowo powiedziała że reszta zębów też wcale nie czeka…to by tłumaczyło dlaczego mnie tak bolało/boli jak on je. Malutki mutancik zębowy, krokodylek. Także książki i podręczniki swoje, a dzieci jak widać mogą być naprawdę fascynująco inne…

Starszaki już o wiele mniej kaszlą, ja z kolei mam wrażenie że mi się od leków kręci w głowie. Niby tylko sinupret i mucosolvan ale jakoś jestem mocno odwodniona. Nie wiem czy u was też tak turbo sucho, we Wrocławiu jest mega sucho.

Jak czytam jak Wasze dzieci śpią to trochę zazdroszczę…u nas im starszy tym gorszy sen, ale mówię sobie że to pewnie przez te cholerne mutantowe zęby…Pobudki o 24, 2/3, 4, 6/7, 8:00 już nie śpimy. W dzień śpi najlepiej na dworze albo w aucie, na szczęście zasypia prawie sam. No i w dzień dość spokojny z niego chłopak, az mnie ten brak ruchu u niego martwi, poluje na fizjo na luxmed ale taka u której byłam prywatnie już raz i mi się spodobała…

Dopegyt —> Metocard (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    2025 ❤️ czekamy na Stasia
    28.11 termin usg
    21.11 planowana indukcja

age.png
‹‹ 1101 1102 1103 1104 1105
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ