👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już ćwiczę, ale szkoda, że narazie tylko w swojej głowie 😉 aczkolwiek mam nastawienie od jutra zacząć pilates z Lidia Mera z youtuba. No i zaczne szczotkowanie ciała. Ja teraz w tym stanie w życiu na basen bym nie poszla. Nawet jakby mi zapłacili😄
U malutkiej lada moment będzie pierwszy dolny ząbek, bo pod palcem juz czuję, że jest tuż przez przebiciem dziąsła może nawet jutro. Lewa dolna jedyneczka. Musze sie napatrzeć na zapas, bo uwielbiam te jej gołe dziąsełka 😍
-
Dziewczyny czy mężom przysługuje jakiś urlop prócz 2 tyg ojcowskiego? Chodzi mi o tacierzynski? Czytam i jakoś tego nie rozumiem a moja kadrowa w listopadzie powiedziała mi że tak bo myślałam że tylko ten po ukończeniu przez dziecko roku
-
Kasiek rodzicielski 9 tyg.
Równo rok temu dowiedziałam się że jestem w dwupaku..😌 i ta blada kreska teraz okupuję mi cyca.
I mimo wszystko chce nadal coś mi przekazać..
https://zapodaj.net/plik-0GCWgU1xwW
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 18:33
AnaPyza, Paulivvv, Anilorak88, Kanola, Kropka89, kalinok, wellwellwell, psaj91 lubią tę wiadomość
-
Kasiek7 wrote:Dziewczyny czy mężom przysługuje jakiś urlop prócz 2 tyg ojcowskiego? Chodzi mi o tacierzynski? Czytam i jakoś tego nie rozumiem a moja kadrowa w listopadzie powiedziała mi że tak bo myślałam że tylko ten po ukończeniu przez dziecko roku
9tyg z urlopu rodzicielskiego, ale jeśli dobrze wiem to to nie jest po ukończeniu roku, można go wziąć w dowolnym czasie ale nie później niż do 6 roku życia dziecka.
Kasiek7 lubi tę wiadomość
-
Mi kadrowa mówiła że tak, mój idzie w czerwcu prawdopodobnie..🤞
-
Kasiek7 wrote:Czyli że mój teraz może iść na to ,9 tyg mimo że ja na macierzyńskim ?
Tak, to jest jego część rodzicielskiego, którą on dysponuje niezależnie od Ciebie.
Nie musi też brać odrazu 9tyg, można bodajże podzielić ten urlop na max 5 części i jedna taka „część” nie może być krótsza niż 1 tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 20:44
-