Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten bioderma atoderm pomógł wam na te suche placki?

Wczoraj pierwszy obrót na brzuch zaliczony 😲😲

Anilorak88, Zumi, Paulivvv, Mmagda389, Kropka89, Rudka, Bećka, kalinok, Foxy96, flowery, nnaciaa lubią tę wiadomość

• Paulivvv Autorytet

Wysłany: 19 marca, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek7 wrote:
    Ten bioderma atoderm pomógł wam na te suche placki?

Wczoraj pierwszy obrót na brzuch zaliczony 😲😲

U nas najpierw mieliśmy sam balsam z tego, babka w aptece mi poleciła, no i po 2 dniach smarowania już było wiele lepiej, ale zamówiłam mu też ten olejek i odkąd kąpiemy go w nim kąpiemy to nie ma ani jednego „placka”. Nawet te mini zaczerwienienia/odparzenia przy pachach zniknęły.
    Ma wszędzie tak gładką skórę że szok.

Także u nas zestaw olejek + balsam Bioderma Atoderm się sprawdził 10/10.

Kasiek7 lubi tę wiadomość

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • izzou97 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja też potwierdzam że ładnie wygładza skórę 🙋🏼‍♀️ używam jeszcze go jako 1 etap oczyszczania twarzy, produkt idealny do wszystkiego

10.2025 🩵
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

age.png
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivv bardzo cię proszę o pełną nazwę albo fotki balsamu bo znalazłam parę i nie wiem który

• Kanola Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nieeee i do nas wchodzi regres, skok i inne dojrzewania. Jaki wydzier że książeczka nie chciała sama odpowiednio wejść do buzi!! No kto to widział!! Trzeba była na nią naplakac, nawrzeszczeć i zapomnieć przy cycku 🫣
    Mamy długich dzieci, kiedy wychodzimy w spacerówkę? Jeszcze trochę miejsca jest ale już powoli sufit 🫣

https://zapodaj.net/plik-99grXfrvkD

Bećka lubi tę wiadomość

Weronika vel wiercik 👶🏼🥰 24.11.2025

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: 19 marca, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek7 wrote:
    Paulivv bardzo cię proszę o pełną nazwę albo fotki balsamu bo znalazłam parę i nie wiem który

U nas dokładnie taki zestaw:

IMG-5443.jpg

Kasiek7 lubi tę wiadomość

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 19 marca, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy gondole koło 80cm na oko więc mamy "troszeczkę" jeszcze miejsca

Kanola lubi tę wiadomość

• Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Paulivv!
    Ja mam gondole 86 cm wiec też miejsce mam

Kanola, Paulivvv lubią tę wiadomość

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasze dzieciaczki zaczynają bać się obcych lub osób które widują sporadycznie? Bo u Melusi takie straszki się włączają 🙃

Mmagda389, Kanola, izzou97, Foksik 🦊 lubią tę wiadomość

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    16 września 3 prenatalne:)
    event.png

MELANIA URODZONA 12.11.2025 CC☺️
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie strasznie się lęka jak coś strzeli walnie tłuknie 😐 i dałam jej dziś takiego miska co nie włączałam od dwóch miesięcy to też się go bala

• Paulivvv Autorytet

Wysłany: 19 marca, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Czy Wasze dzieciaczki zaczynają bać się obcych lub osób które widują sporadycznie? Bo u Melusi takie straszki się włączają 🙃

U nas narazie przeciwnie. Jak widzi kogoś nowego to jest ucieszony i bardzo zainteresowany twarzą.

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia, 09:49

• Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś szczepienia ,mam stresa😭

Dziewczyny z nerwicami jak u was ? Gorzej czy lepiej teraz,gdzie dochodzi zmęczenie i stres o małego człowieka?

• flowery Ekspertka

Wysłany: 20 marca, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia, 08:13

• Anilorak88 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia, 07:45

Foxy96, wellwellwell lubią tę wiadomość

• Kanola Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie np. szczepienie jest u mnie triggerem, wjeżdża wtedy katastrofizacja, myśli typu "o nie po rota może być wgłobienie jelit' i już jak tylko płacze to właśnie te myśli wchodzą...
    Sprawdzam kupki Małej jak pojebana, jak coś się zmienia np. więcej ulewa mniej śpi to pomimo że tu o tym gadamy to i tak wjeżdża chat gpt.
    Duzo się obwiniam np. jak zrobię coś inaczej niż zawsze i nie zadziała to jest niezły pocisk samej sobie w głowie a jak zadziała to duma jakbym zdobyła góry 🫣
    Wczoraj np na spacerze samej naszły mnie myśli "co jak zemdleje" " oj coś mi się kręci w głowie" ale sobie z nimi poradziłam. Są lżejsze bym powiedziała.
    Przez ciążę czułam że mogę wszystko, lęki zniknęły, teraz powoli pojedyncze się przebijają ale jest lepiej w wielu tematach.
    Niestety moja nerwica, to już odkryłam, lubi przewidywalność, rutynę, sen, sport - jak to jest to odsowa się w cień, niestety przy dziecku nie mam żadnego z tych aspektów.
    Ale sonatow mam dużo mniej.

I najzabawniejsze, bo raczej staram się traktować nerwicę jak mogę z dystansem i żartem, miałam małe plamienie brązowa krwią, już jestem umówiona do ginekologa i czuję w brzuchu jakby mi się okres zbliżał i właśnie jak to poczułam to czułam swoisty lęk i smutek przed okresem 🤣🤣 nosz kurka jestem baba, on wróci prędzej czy później 😂

Weronika vel wiercik 👶🏼🥰 24.11.2025

age.png
  • Foxy96 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anilorak, mam to samo. Nigdy nie czułam takiego spokoju. Wydaje mi się, że to zasługa hormonów, które dobrze wpływają na układ nerwowy :D Nie chcę wywoływać wilka z lasu, ale czuję taki luz, jaki kiedyś osiągałam tylko za pomocą tony leków.
    Btw, już ponad rok ich nie biorę.
    Postanowiłam sobie, że nie chcę, żeby Ala miała zlęknioną matkę i tego się trzymam.
    Ania, chwilę tak miała, obecnie się do wszystkich cieszy 😆

Fabregasowa, wellwellwell, Zumi lubią tę wiadomość

2025 🤱
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 20 marca, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c2150d9a22b16.jpghttps://zapodaj.net/plik-n0asDF2SJD
    Jednak mamy jeszcze trochę miejsca wreszcie nie krzyczał jak go włożyłam do wózka i nawet bez kryzysu poszedl spać oby tak dalej 😁

Powodzenia na szczepieniach 😄

Foxy96, Bećka lubią tę wiadomość

• Fabregasowa Autorytet

Wysłany: 20 marca, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, sledzicie dosc dokładnie okna aktywności czy usypiacie raczej jak bobas zaczyna ziewać?

Moja mala potrafi łączyć cykle snu tylko na spacerze, poza spacerami to tylko cyc I cyc😬 przeraza mnie wizja snu po regresie

Btw jak wam sie dzieci budzą ok 5 to probujecie dolulac czy juz pelne okno? Wstajecie itd?

Dzięki Paulina za polecenie olejku, moze tez go kupimy 🙂 ostatnio robiłam krochmal na te plamy i też nic nie pomogło, poza tym kąpiemy sie w mydełko Miś 4szpakow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 11:42

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
    12.2025 🩷🌈 41+1

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj mieliśmy 2 dawkę 5w1, wszystko jest ok po niej
    Niestety krew w kupie utrzymuje się cały czas, mimo tego, że nie jem absolutnie nic co ma w składzie nabiał lub jajka. Nawet, jeśli nie ma w składzie, a jest napisane na końcu, że może zawierać. Dostaliśmy skierowanie do gastrologa, ale na pilne jest termin na kwiecień przyszłego roku 🤡 także pójdziemy prywatnie do ordynatorki oddziału, bo wiem, że jak trzeba zrobić badania to kładzie na oddział na 2-3 dni, żeby nie trzeba było czekać i płacić. Dostaliśmy też puszkę mleka dla alergików, żeby była awaryjnie w razie gdybym (odpukać) nagle. zaniemogła.
    Na szczęście mimo wszystko przybiera dobrze, trzyma się w swoim kanale między 75 a 90 centylem. Waży 6980g i mierzy 65,5cm :)

Nam na zmiany skórne pomaga balsam z biodermy, chociaż na odparzenie na szyjce, które zrobiło się przy prowokacji średnio pomogła bioderma, najlepszy efekt był po kąpieli w moim mleku i posmarowanie alantan plus. Mam trochę zapasów mleka, ale większość jest z początków, kiedy jadłam nabiał, więc będziemy wykorzystywać do kąpieli. Ale powiem Wam, że smród okropny jak się to mleko w wodzie rozpuści 🙈

Tosia, jak tylko nie boli brzuszek, jest wiecznie uśmiechniętym bobaskiem. Każdy może ją wziąć na ręce, do każdego się uśmiecha i z chęcią dyskutuje, nawet u lekarza :) ostatnio byliśmy u brata męża i mówił, że dawno nie widział tak pogodnego dziecka. Byliśmy tam cały dzień i ani razu nie zapłakała 🥰

Fabregasowa, Foxy96 lubią tę wiadomość

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
‹‹ 1118 1119 1120 1121 1122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ