Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • izzou97 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja też potwierdzam że ładnie wygładza skórę 🙋🏼‍♀️ używam jeszcze go jako 1 etap oczyszczania twarzy, produkt idealny do wszystkiego

10.2025 🩵
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

age.png
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulivv bardzo cię proszę o pełną nazwę albo fotki balsamu bo znalazłam parę i nie wiem który

• Kanola Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nieeee i do nas wchodzi regres, skok i inne dojrzewania. Jaki wydzier że książeczka nie chciała sama odpowiednio wejść do buzi!! No kto to widział!! Trzeba była na nią naplakac, nawrzeszczeć i zapomnieć przy cycku 🫣
    Mamy długich dzieci, kiedy wychodzimy w spacerówkę? Jeszcze trochę miejsca jest ale już powoli sufit 🫣

https://zapodaj.net/plik-99grXfrvkD

Bećka lubi tę wiadomość

Weronika vel wiercik 👶🏼🥰 24.11.2025

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: 19 marca, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek7 wrote:
    Paulivv bardzo cię proszę o pełną nazwę albo fotki balsamu bo znalazłam parę i nie wiem który

U nas dokładnie taki zestaw:

IMG-5443.jpg

Kasiek7 lubi tę wiadomość

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 19 marca, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy gondole koło 80cm na oko więc mamy "troszeczkę" jeszcze miejsca

Kanola lubi tę wiadomość

• Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Paulivv!
    Ja mam gondole 86 cm wiec też miejsce mam

Kanola, Paulivvv lubią tę wiadomość

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasze dzieciaczki zaczynają bać się obcych lub osób które widują sporadycznie? Bo u Melusi takie straszki się włączają 🙃

Mmagda389, Kanola, izzou97, Foksik 🦊 lubią tę wiadomość

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    16 września 3 prenatalne:)
    event.png

MELANIA URODZONA 12.11.2025 CC☺️
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie strasznie się lęka jak coś strzeli walnie tłuknie 😐 i dałam jej dziś takiego miska co nie włączałam od dwóch miesięcy to też się go bala

• Paulivvv Autorytet

Wysłany: 19 marca, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Czy Wasze dzieciaczki zaczynają bać się obcych lub osób które widują sporadycznie? Bo u Melusi takie straszki się włączają 🙃

U nas narazie przeciwnie. Jak widzi kogoś nowego to jest ucieszony i bardzo zainteresowany twarzą.

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: 19 marca, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia, 09:49

• Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś szczepienia ,mam stresa😭

Dziewczyny z nerwicami jak u was ? Gorzej czy lepiej teraz,gdzie dochodzi zmęczenie i stres o małego człowieka?

• flowery Ekspertka

Wysłany: 20 marca, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia, 08:13

• Anilorak88 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia, 07:45

Foxy96, wellwellwell lubią tę wiadomość

• Kanola Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie np. szczepienie jest u mnie triggerem, wjeżdża wtedy katastrofizacja, myśli typu "o nie po rota może być wgłobienie jelit' i już jak tylko płacze to właśnie te myśli wchodzą...
    Sprawdzam kupki Małej jak pojebana, jak coś się zmienia np. więcej ulewa mniej śpi to pomimo że tu o tym gadamy to i tak wjeżdża chat gpt.
    Duzo się obwiniam np. jak zrobię coś inaczej niż zawsze i nie zadziała to jest niezły pocisk samej sobie w głowie a jak zadziała to duma jakbym zdobyła góry 🫣
    Wczoraj np na spacerze samej naszły mnie myśli "co jak zemdleje" " oj coś mi się kręci w głowie" ale sobie z nimi poradziłam. Są lżejsze bym powiedziała.
    Przez ciążę czułam że mogę wszystko, lęki zniknęły, teraz powoli pojedyncze się przebijają ale jest lepiej w wielu tematach.
    Niestety moja nerwica, to już odkryłam, lubi przewidywalność, rutynę, sen, sport - jak to jest to odsowa się w cień, niestety przy dziecku nie mam żadnego z tych aspektów.
    Ale sonatow mam dużo mniej.

I najzabawniejsze, bo raczej staram się traktować nerwicę jak mogę z dystansem i żartem, miałam małe plamienie brązowa krwią, już jestem umówiona do ginekologa i czuję w brzuchu jakby mi się okres zbliżał i właśnie jak to poczułam to czułam swoisty lęk i smutek przed okresem 🤣🤣 nosz kurka jestem baba, on wróci prędzej czy później 😂

Weronika vel wiercik 👶🏼🥰 24.11.2025

age.png
  • Foxy96 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 20:12

Fabregasowa, wellwellwell, Zumi lubią tę wiadomość

11.2025 🤱💖
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 20 marca, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c2150d9a22b16.jpghttps://zapodaj.net/plik-n0asDF2SJD
    Jednak mamy jeszcze trochę miejsca wreszcie nie krzyczał jak go włożyłam do wózka i nawet bez kryzysu poszedl spać oby tak dalej 😁

Powodzenia na szczepieniach 😄

Foxy96, Bećka lubią tę wiadomość

• Fabregasowa Autorytet

Wysłany: 20 marca, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, sledzicie dosc dokładnie okna aktywności czy usypiacie raczej jak bobas zaczyna ziewać?

Moja mala potrafi łączyć cykle snu tylko na spacerze, poza spacerami to tylko cyc I cyc😬 przeraza mnie wizja snu po regresie

Btw jak wam sie dzieci budzą ok 5 to probujecie dolulac czy juz pelne okno? Wstajecie itd?

Dzięki Paulina za polecenie olejku, moze tez go kupimy 🙂 ostatnio robiłam krochmal na te plamy i też nic nie pomogło, poza tym kąpiemy sie w mydełko Miś 4szpakow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 11:42

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
    12.2025 🩷🌈 41+1

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj mieliśmy 2 dawkę 5w1, wszystko jest ok po niej
    Niestety krew w kupie utrzymuje się cały czas, mimo tego, że nie jem absolutnie nic co ma w składzie nabiał lub jajka. Nawet, jeśli nie ma w składzie, a jest napisane na końcu, że może zawierać. Dostaliśmy skierowanie do gastrologa, ale na pilne jest termin na kwiecień przyszłego roku 🤡 także pójdziemy prywatnie do ordynatorki oddziału, bo wiem, że jak trzeba zrobić badania to kładzie na oddział na 2-3 dni, żeby nie trzeba było czekać i płacić. Dostaliśmy też puszkę mleka dla alergików, żeby była awaryjnie w razie gdybym (odpukać) nagle. zaniemogła.
    Na szczęście mimo wszystko przybiera dobrze, trzyma się w swoim kanale między 75 a 90 centylem. Waży 6980g i mierzy 65,5cm :)

Nam na zmiany skórne pomaga balsam z biodermy, chociaż na odparzenie na szyjce, które zrobiło się przy prowokacji średnio pomogła bioderma, najlepszy efekt był po kąpieli w moim mleku i posmarowanie alantan plus. Mam trochę zapasów mleka, ale większość jest z początków, kiedy jadłam nabiał, więc będziemy wykorzystywać do kąpieli. Ale powiem Wam, że smród okropny jak się to mleko w wodzie rozpuści 🙈

Tosia, jak tylko nie boli brzuszek, jest wiecznie uśmiechniętym bobaskiem. Każdy może ją wziąć na ręce, do każdego się uśmiecha i z chęcią dyskutuje, nawet u lekarza :) ostatnio byliśmy u brata męża i mówił, że dawno nie widział tak pogodnego dziecka. Byliśmy tam cały dzień i ani razu nie zapłakała 🥰

Fabregasowa, Foxy96 lubią tę wiadomość

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 20 marca, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbuję kłaść jak widzę zmęczenie czyli jęczenie placz zazwyczaj wtedy je (aktualnie często nam to nie wychodzi więc przedłuża okna do granic możliwości a później histeria i ani leżenie ani łupanie ani wózek nawet butelka jest ble🫠)
    Nie wstajemy wcześniej niz 6.30🤣🤷🏼‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 11:06

• Paulivvv Autorytet

Wysłany: 20 marca, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    Dziewczyny, sledzicie dosc dokładnie okna aktywności czy usypiacie raczej jak bobas zaczyna ziewać?

Moja mala potrafi łączyć cykle snu tylko na spacerze, poza spacerami to tylko cyc I cyc😬 przeraza mnie wizja snu po regresie

Btw jak wam sie dzieci budzą ok 5 to probuje dolulac czy juz pelne okno? Wstajecie itd?

Dzięki Paulina za polecenie olejku, moze tez go kupimy 🙂 ostatnio robiłam krochmal na te plamy i też nic nie pomogło, poza tym kąpiemy sie w mydełko Miś 4szpakow.

Ja patrzę bardziej na niego, jak zaczyna się marudzenie i takie „spowolnienie”, brak dłuższego zainteresowania zabawką to wiem, że pora się pakować do spania.
    Ale u nas w sumie Antoś jest dość przewidywalny od jakiegoś czasu. Poza OA po 1 drzemce (bo ono trwa tak 1h - 1h 20min), to wszystkie inne okna są ok 2 - 2,5h i faktycznie ta ich przewidywana długość pokrywa się z tym, że Antoś zaczyna być zmęczony.
    Wydaje mi się że to się u nas sprawdza, bo na drzemki zasypia teraz w ok 10-15min, a na noc 5-10min. Chociaż mieliśmy regres, gdzie na drzemki usypialiśmy się po 40min a on spał 20min 🤣 ale od kilku dni znowu wszystko wróciło na dobre tory więc żyje w dużej nadzieji, że już regres się nami nie zainteresuje.

My mamy założone że zaczynamy dzień najwcześniej ok 7:30, więc jak on się obudzi wcześniej to do tej 7:30 i tak staramy się go dolulać, albo przynajmniej leżymy i udajemy że śpimy 😅

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
‹‹ 1118 1119 1120 1121 1122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ