👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaa Kasia niektorzy wychodzą z założenia, ze skoro oni tak robili to Ty też musisz bo co masz mieć lepiej 😉 my zrobilismy sałatki i ciasto ale Wojtek na dużo pozwala, potrafi sam poleżeć i się sobą zająć. Ja wychodzę z założenia, że póki nikomu krzywda się nie dzieje to niech każdy żyje jak mu się podoba. Moja matka całe życie choćby na czworakach to dom musiał być posprzatany, domowe ciasto, salatki i wiecznie obgaduje moją siostrę która zamawia ciasta, sałatek nie robi a mieszkanie poodkurza 😋 pytanie która jest szczęśliwsza i żyje tak jak chce a nie tak jak "musi". Ja lubię upiec, ugotować i jak jest czysto ale dzięki mężowi juz tak się nie napinam, że muszę.
-
My też u rodziny ale przytyki nie były do mnie więc stałam w obronie kuzynki bo babcia zaczęła jej wmawiać że powinna wymuszać dziecku mięso jak nie chce jeść bo będzie miał niedobory i co z niej za matka 🫠
u nas też przecież to już duży chłopak czemu nie dajesz mu rosołu 🙈
Przed świętami sobie kupiłam odkurzacz 7w1 a chłop wziął ekspres 🤣tak na poprawę humoru bo miały być to pierwsze sprzęty w domu no ale🤷🏼♀️
Moja babcia wkłada zawsze dziecia pieniądze do kieszonki albo między spodenki pampersa 🤣 -
Mąż korzystając z wolnego zrobił w weekend remont przedpokoju. Takie to święta. Miałam nadzieję, że jak ma wolne piątek-poniedziałek, to ja zajmę się domem, on dzieckiem, ale jak zwykle byłam 24/7 z małą. Potrzebuję zrobić coś innego niż opieka nad dzieckiem, ale natepna taka okazja, ze maz bedzie dluzej w domu to w majówkę albo dopiero na Boze Cialo. O ile nic się nie spieprzy.
Mmagda389 lubi tę wiadomość
-