👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja czy ten oczyszczacz zamawiałaś? Spoko?
https://www.amazon.pl/dp/B07JDQNWLG?tag=ceneo0c-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&utm_source=ceneo&utm_feed=amselect&utm_medium=referral&ascSubtag=4ae6e63a-fc87-3b28-fa52-5bc8d1d64ed7Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:35
-
Ostatnio pospał 40 min i znowu ryk jak go wzięłam mówię " Gościu dałeś matce dziś po tyłku z tymi pobudkami, to On się zaśmiał " 😎Foxy96 wrote:Asia, często jak pochwalę tutaj Alę to zaczyna mi się ona psuć 😂 Nie wiem, co to za czarownice na forum siedzą 🧙♀️🧿
Nie wolno chwalić dzieci, te kokardki przy wózkach cale g .... dają -
Kasiek7 wrote:Nadzieja czy ten oczyszczacz zamawiałaś? Spoko?
https://www.amazon.pl/dp/B07JDQNWLG?tag=ceneo0c-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&utm_source=ceneo&utm_feed=amselect&utm_medium=referral&ascSubtag=4ae6e63a-fc87-3b28-fa52-5bc8d1d64ed7
Tak, jesteśmy zadowoleni
👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
Niesamowite dla mnie jest jak działa nasze mleko. Tosia miała taką łuszczącą się skórę na stopach i dłoniach, smarowałam balsamem, ale pomagało na chwilę dosłownie. Dwa razy wykąpaliśmy ją z dodatkiem mojego mleka i po łuszczeniu nie ma śladu, a cała skórka jest gładziutka i nawilżona 😍
Jeszcze przychodzę z polecajką kolektora. Zaczęłam tak zbierać mleko, żeby sobie robić zapasy. Te butelkowe są niewygodne, bo jak dziecko nóżką kopnie czy się mocniej ruszę to się odczepia, do tego mocno zasysa i bolały mnie sutki potem. Kupiłam z babyono i to jest niebo a ziemia. Jest muszlowy, ale też lekko zasysa przez co mleka wpada więcej niż do zwykłych muszli, trzyma go stanik, więc nawet jak się poluzuje czy bobas kopnie nóżką to nie wypadnie i siłę zassania ma niedużą, więc nie bolą sutki, a zbiera ładnie. Wczoraj przy jednym karmieniu zebrał mi 30ml, a przy drugim 50ml
https://babyono.com/1400-kolektor-laktator-milk-me/3-13-437👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
Ja już kiedyś mówiłam, że jak za bardzo chwalisz dziecko, to na pewno ci się popsuje 😛Asia091 wrote:Ostatni raz chwalę syna że ładnie je, śpi, itp dziś w nocy co 2h mój syn mnie budził, najfajniej było id 2:46 do 5 🤡 i teraz 7 i nie ma spania, szkoda czasu na sen, sen jest dla słabych..
To u mojej rano pielucha zawsze obsikana i obsrana 🙄wellwellwell wrote:Co do siku to w sumie nie wiem, ale brudna pieluszke sie uznaje za taka co ma kupe wielkosci 5zl przynajmniej. U nas jest duzo takich kleksow, a bardzo brudne tylko czasami. W nocy robi tylko siku, bez kupy. Jak dzienna ilosc się zgadza i waga ok to bym sie nie martwila.
-