Justa877 wrote:
Jagódka również tak usypia późno, nie może zasnąć kręci sie, łapkami mocno wywija, że smoczka nie można jej włożyć,niespokojna, około 23 zasnęła i obudziła sie teraz o 5tej, także 6 godzin przespała!
Mąż też sie obudził ale widziałam że ma mnie ochotę zaczepić na seks, bo już próbował, czy macie już to zasobą? Nie mam wogole ochoty, tak mnie dziecko pochłania że nawet o tym nie myślę.
Chyba mnie boli spojenie łonowe-, jak próbuje wstać z łóżka z pozycji plecy i napinam brzuch to czuje ból w kości łonowej przy wstawaniu, przy kichaniu. Jak będę miała wizyte gin kontrolną to powiem ale co mi poradzi babka..raczej nic. Podejrzewam., że w ciąży miałam to rozejście spojenia łonowego bo nie mogłam wstawć z łóżka, ból przy przekręceniu. Może się jeszcze zejdzie..
Podejrzewam, że nie rozeszło Ci się spojenie łonowe, bo tego bólu byś nie była w stanie zignorować. Niezależnie od tego, warto nie wstawać z łóżka na prosto, tylko bokiem. Polecam wizytę u fizjo uroginekologicznej po wizycie popołogowej u ginekologa.
Mój synek dzisiaj jest dzieckiem idealnym 😀 Jak zasnął ok. północy, tak wstał o 9.30. Budził się tylko na jedzenie co 3-4 godziny. Teraz znowu śpi. Nie pamiętam, kiedy spałam tak dużo godzin 🙃