👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy któraś z was planuje rodzeństwo? Ja myślę żeby pod koniec roku postarać się o jakieś rodzeństwo dla Stasia żeby nie był sam jak stara matka i ojciec zejdą już z tego świata. Zawsze to jakaś rodzina. W tym tempie życia jak się nam kitnie koło 60 to on będzie miał 26. I temat oszczędzania - myślałam żeby inwestować w obligacje rod i ros po 300-400 zł miesięcznie tylko dla niego. Koło 18 powinien mieć około 100 000 zawsze to jakiś start w dorosłość czy to na wkład na mieszkanie czy na rozkrecenie własnego biznesu... Oczywiście nie dostanie tego w wieku 18 lat bo wtedy człowiek ma *uja w głowie i to przehula ale po studiach chyba że nie będzie studiował to jak pójdzie do pracy czy tam na swoje ewentualnie w spadku 😆. Z drugiej strony jak wszędzie czytam że będzie wojna to mnie szlak trafia. Takie jakieś czarne myśli mam ostatnio.
-
Klekotka wrote:Dziewczyny nie wiem czy ogladacie youtube i vlogi ale ja czasem ogladam zeby sie odmozdzyc 🤪 i wczoraj obejrzalam vloga z drugiego porodu Andziaks i o matko porod marzenie, maz ukradkiem dogladal i pyta czy ona rodzi? bo tak wszystko na luzie i bezbolesnie 😂
Jestem ostatnia do wierzenia w te bajki influencerów w ich bajeczne życie, aczkolwiek prawda jest taka, że są kobiety, które są stworzone do rodzenia dzieci i w zasadzie poród to dla nich kilka stęknięć i po fakcie. 😀
Jest też inny komfort porodu wartego prawie 30 tysięcy 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:07
12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.
🍀 12.03.2025 ⏸️
🍀 01.04 - jest ❤️
🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
🍀 12.08 - 780g 💙
🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
🍀 07.10 - 2000g 💙
🍀 29.10 - 2500g 💙
🍀 12.11 - 2900g 💙
🍀 22.11 - 3050g 💙
💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

-
Domisiek wrote:Jestem ostatnia do wierzenia w te bajki influencerów w ich bajeczne życie, aczkolwiek prawda jest taka, że są kobiety, które są stworzone do rodzenia dzieci i w zasadzie poród to dla nich kilka stęknięć i po fakcie. 😀
Jest też inny komfort porodu wartego prawie 30 tysięcy 😂
Jest tez taka influ co rok temu tam rodziła i te 30k nie pomogło- chyba jej porod byl podobny do twojego, bo miala uszkodzenie kości ogonowej i wychodziła ze szpitala chodząc jak kaczka 🙃 ale szpital polecała skoro współpraca poszła 😂 -
Kasiek dziękuję że pytasz. Więc tak. Nadal się czuje jak mama samotnie wychowująca, ale zdarzy się że w ciągu dnia dosłownie na 5 min weźmie Melusie jak zapytam czy by Ją wziął. Więc jest troszkę lepiej. Ale mówić o Niej mówi. Już nie udaje że Jej nie ma. Więc mam nadzieję że wszystko zmierza w dobrym kierunku i Melusia sprawi swoją osóbką że Ją pokocha 🩷
-
My założyliśmy konto Ignasiowi i odkładamy co miesiąc, a że był Mikołaj, przywitanie z rodzinką i święta to się ładna sumka uzbierała, oby tak dalej.
Dziś Ignac jakiś rozdarty, skok ma pewnie.. czeka mnie ciężki dzień bo noc też była ciekawa, wybudzał się co jakiś czas, nie mógł zasnąć, marudził itp. Dał mi rano pół godziny i sobie zjadłam śniadanie na spokojnie a teraz Ignac je cyca i się uśmiecha. Albo płacz albo uśmiech ktoś będzie miał "kuku na muniu" po tym macierzyństwie.. 🤪
Jutro wraca mąż, w końcu (!!) to chociaż da butelkę raz Ignasiowi w nocy i zmieni pampera. Bo samej to ciężko z bąbelkiem, podziwiam te dziewczyny które macie po dwoje lub więcej dzieci także no jestem nowicjuszką więc jeszcze nie wiem że może być gorzej🙃
P.s. pisałam to o 9 ... -
My tez odkladamy na subkonto 800plus i wszelkie finansowe "prezenty". Smiejemy się, że mamy juz całkiem bogate dziecko i będzie z niego kiedyś dobra partia 😉
Życie z instagrama a życie w realu to często dwie różne bajki. Mam taka kumpele co to wiecznie się z mężem wyzywa i w ogóle a na fb zdjecia jak to się kochają. Ostatnio całe osiedle słyszało ich awanturę. -