Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Jjkm97 Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa wrote:
    Laski, wy macie momcozy s12 pro prawda? Bo pamiętam że kilka osób kupiło po chyba Zumi poleceniach. Mam kolejne podejście i dalej mi przecieka dołem, co robię nie tak? Reduktor kupiony i wsadzony, przyciskam reka lub przyciskam stanikiem a i tak wycieka a w środku łyżka mleka 😬😬😬 ta węższa uszczelka tak ma wyglądać?

013b67fa229f9.jpghttps://zapodaj.net/plik-IWiYHmHruu

Nie widzę dobrze, ale ta węższa uszczelka musi jakby się wpasować w silniczek.. w sensie środek cienkiej uszczelki musi się znajdować u góry na środku muszli.. ciężko mi to wytłumaczyć- ta cienka uszczelka jest jakby wgłębieniem na silniczek… a ze zdjęcia nie widać czy z tyłu jest dobrze założony… no i tak jak dziewczyny mówią wytarty i dociśnięty musi być 😊😊

• Zumi Autorytet

Wysłany: 22 stycznia, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas cały dzień płacze i festiwal żarcia i pchania piąstek do buzi. O dziwo z ulewaniem lepiej. Nie robił dziś kupy więc jutro będzie zmierzły. Od wczoraj Jan ma złą passe, ledwo żyję, a mam dopiero 29 lat 🤪 to co to będzie przy kolejnym dziecku jeśli się pojawi. Mąż po 2h od powrotu z pracy już miał dość. Próbowałam go nosić w nosidle ale był niespokojny. Nawet na spacerze w wózku się wiercił a dawniej to spał jak suseł.5ť Nie wiem czy to skok czy może zęby idą powoli? Nasza neurologopeda juz zwracala nam tydzien temu uwage, że ma odruchy jak przy ząbkowaniu. Dopiero teraz Was czytam bo cały dzień były turbo drzemki na rękach albo w wózku. Coś tam udało mi się zrobić więc nie cały dzień był ciężki. Chciałabym z nim więcej ćwiczyć i robić ciekawe zabawy ale zarosłabym brudem i wypadłyby mi zęby od zaniedbania. Moja znajoma na macierzyńskim zapominała myć zęby to teraz leczy kanałowo. Mąż jej prawie nic nie pomagał bo jest lekarzem i pracuje od rana do wieczora i nocki. Czasem go nie widziała ponad 24 h.

@Kropka Twój mąż miał z tobą za dobrze, bo to niemożliwe żeby się tak okropnie odzywać do żony.

Idę spać bo pisząc to zasypiałam i telefon wypadał mi z rąk kilka razy

👩‍🦱29🧑32
    08.2024 rozpoczęcie starań o pierwszą dzidzię
    30.09.2024 💔 5 tydz. cb
    25.01.2025 💔 6 tydz. był pęcherzyk
    02.03.2025 ⏸️😍
    12.03.2025 🩺⚪0,48 cm pęcherzyk 😍 (5+2)
    21.03 2025 🩺💗jest serduszko, zarodek 0,55 cm (6+2)
    18.04.2025 🩺🐥 3,46 cm człowieczka (10+0)
    08.05.2025 🩺będzie chłopczyk 💙 (13+0)
    12.05.2025 🩺 I prenatalne 7,2 cm zdrowego bobasa 💙 (13+4)
    07.07.2025 🩺 II prenatalne 430 g bobasa 💙 (21+4)
    02.09.2025 🩺 III prenatalne 1568 g kawalera 💙 (29+3)

termin 12.11.2025 🙏🏻
    indukcja 5.11.2025 🏨

narodziny Jasia 6.11.2025

🏥Cukrzyca ciążowa, Hashimoto, MTHFR (C677) i (A1298) ➡️ hetero, Czynnik V R2 (H1299) ➡️ hetero
    💊Clexane 4000 j.m, Sorbifer durules, Letrox 50/75, Prenatal Duo/Pueria Duo active, Aspargin, Sanprobi Superformula, Laktoferyna, Witamina B12

age.png
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to możliwe że tydzień po szczepieniu rota dalej kupa sraczka Plus ulewanie x1000? Gastrouss jeszcze nie braliśmy ....

🧒94🧔95
    04.2023 początek starań
    03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się 💕🌸
    22.11 - nasz CUD na świecie 🩷

[age.png
‹‹ 995 996 997 998 999
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ