Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • Naadziejaa Autorytet

Wysłany: 15 czerwca, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stayaway wrote:
    Hej! Dziewczyny jak mi wyrzuciło brzuch w przeciągu ostatnich 2tyg to szok 🙈😅 pępek mam już właściwie na równo w z brzuchem.

A maluch już tak się rusza, że udało mi się nagrać nawet pierwsze filmiki 😁

Karczoch, mi też właśnie zaczęły dokuczać skurcze łydek w nocy. Wczoraj rano byłam w rossmanie, więc tak turbo szybko przeanalizowałam składy i wybrałam Chela Mag B6. Narazie wczoraj wzięłam jedną tabletkę, tam jest 100mg magnezu i dziś w nocy ok. Musze natomiast sprawdzić ile mam B6 w innych suplach żeby nie przedawkować.

Kairo, trzymajcie się dzielnie ❤️ ja w pierwszym trymestrze łącznie spędziłam ponad miesiąc w szpitalu więc wiem, że to nic przyjemnego, ale prawda jest taka, że nigdzie tak restrykcyjnie nie wylezysz jak tam. Jednakże trzymam kciuki oczywiście za szybkie wyjście 😘

Nadzieja, a Ty jak się trzymasz?

Milena94, jeśli nasz czytasz to daj też znać co u Ciebie.

Beezi, Niaha, kciuki za jutrzejsze prenatalne ❤️

Dziękuję że pytasz. U mnie jakoś leci. Jutro mam wizytę kontrolną. Zobaczymy jak tam. Ale ostatnio po kontroli było wszystko dobrze. 10 lipca mam drugie prenatalne.
    W lipcu muszę zapisać się na echo serduszka. Już drugi lekarz sugeruje dziewczynkę. Więc zobaczymy jak to będzie. Ogólnie chodzę do psychologa bez tego nie dała bym rady . Mąż wspiera i to bardzo. I mam Synka ma 20 msc więc też muszę jakoś radę dawać dla niego.

Blond27, Mira.huntrix, Kleo10, stayaway lubią tę wiadomość

preg.png
  • Blond27 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja boje się odstawić xonvea bo te młodości mam codziennie raczej, znikają jak zjem. Czytałam ,że niektóre kobiety mają całą ciążę. W pierwszej ciąży miałam dosłownie 1/2 tyg ....

Ona&On: 1993 r.

Starania o drugie dziecko: 10.2025
    Starania od : czerwca 2021 r.

18.03.2026 r. - ⏸️✊✊HCG:43➡️164✊
    30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
    12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
    21.02.23 - ⏸🤭🙏
    09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.

preg.png
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 15 czerwca, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wszystko dobrze, 360g dziewczynki 🩷 Wychodzi wagowo do przodu względem OM, oby tak zostało.

White1, karczoch321, Niaha, Kleo10, Alicee98, dark, stayaway, KASIEEK, Ogoorkowa, Anett9300, yoreva lubią tę wiadomość

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo

Choroba Gravesa-Basedowa

2cs ?

preg.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 15 czerwca, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też wszystko ok, młody waży ponad 320g. Młody jest małą wiercipiętką 😅 w ogóle ostatnio bardzo często o bardzo mocno czuję jego ruchy, więc też jestem spokojniejsza 😌

karczoch321, Kleo10, White1, Alicee98, dark, stayaway, KASIEEK, Naadziejaa, Ogoorkowa, Anett9300, Biochemiczka, yoreva lubią tę wiadomość

👩 35 lat ❤️ 🧔33 lat ❤️ 👦 1,5 lat ❤️ 🐶 13 lat
    🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
    31.10.24 - Synek jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm
    💙👦 - 2.11.26 - termin wg OM

age.png
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    preg.png
  • Kleo10 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezzi, Niaha gratuluję udanych wizyt 🩷🩵 Niech maluszki zdrowo rosną!

Nadzieja, trzymam kciuki za kontrolę 🤞🏻 i bardzo się cieszę, że masz wsparcie ❤️‍🩹 przytulam Cię mocno 🫂

Naadziejaa, Niaha lubią tę wiadomość

🙋🏼‍♀️ 30 l. 🙋🏻‍♂️33 l.

⏳ 12.2024

04.03.2026 - beta 171,00 mlU/mL (13dpo)
    06.03.2026 - beta 402 mIU/mL (15 dpo)
    09.03.2026 - beta 1577 mIU/mL (18 dpo)
    02.04.2026 - CRL 1,4 cm bobasa z serduszkiem
    23.04.2026 - CRL 5cm, FHR 166/min
    🥹🍀

preg.png
  • dark Ekspertka

Wysłany: 15 czerwca, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beezi wrote:
    Stayaway, mi też zaczął pępek wystawać, zaczyna mi się robić mała przepuklina pępkowa/rozejście mięśnia prostego brzucha, fizjo mi ostatnio zakleiła tejpami pępek. 😉 Ale tak, już ewidentnie widać, że to ciąża 🙈

Alice, swojego po takim weekendzie nie możesz oddać do rodziców 😂 Na pewno trochę inaczej jest z tą cierpliwością, co do siły - bywa różnie, też często czekam na 19 aż zaczniemy się szykować do spania 🙈 A w pierwszych miesiącach niemowlaka to już w ogóle mam wrażenie, że wiecznie czekałam - na drzemkę, na powrót męża z pracy, na nocne spanie...

Kairo, trzymaj się 😘 Mam nadzieję, że wyniki będą coraz lepsze i wyjdziesz do domu niedługo ✊🏻
    Ja przy pierwszym porodzie byłam w szpitalu ok. 2 tygodnie i jedno, że się dłużyło, hormony, ciężka sytuacja, ale opiekę też wspominam naprawdę dobrze. No i do dzisiaj wspominam szpitalne jedzenie, było pyszne 😅

Niaha, o której masz prenatalne? Trzymam kciuki ✊🏻

White, Dark i inne dziewczyny, minęły Wam już mdłości? Udało Wam się odstawić leki? Ja leki odstawiłam, ale nadal wymiotuję rano średnio 3-5 razy w tygodniu. Chociaż spodziewam się, że to się utrzyma, poprzednio wymiotowałam praktycznie do samego porodu.
    Ja zmieniłam bonjesta na xenovea na razie i zamierzam po powrocie z wakacji przejść z 2 na 1 tabletkę wieczorem i obserwować. Ogólnie nie wymiotuję, ale pomimo tej xenovea często czuję się tak ciągle trochę źle jakbym miała permanentną niestrawność. 🙄 Natomiast bardzo współczuję wymiotowania, mnie mocno przeciągnęło swego czasu, ale później przechodziło i zostawały bardziej mdłości niż wymioty. Z resztą po tych wymiotach nic mi nie było lepiej i to była najgorsza różnica w stosunku do zwykłego zatrucia pokarmowego…

2019 ❤️👧| 01.2024 starania|11.2024 💔👼 |04.2025 💔👼
    9.03.2026 ⏸️
    20.03 💓 0,24 cm
    2.04 1,47 cm
    14.04 2,81 cm 🦶 5mm
    30.04 5,34 cm 🦶 1 cm
    21.05 🦶 1,71 cm
    preg.png
‹‹ 156 157 158 159 160
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ