Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wizyta z USG 500zł. 🫣 No ale właśnie zapisałam się do guru od USG, ma certyfikaty FMF, robi w szpitalu echo serca u płodu itp.
Mi mdłości na razie minęły, poza tym trochę senności, nie jest źle.
ItsMomi, normalne, ja taki śluz miałam jako jeden z pierwszych objawów. 😉
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedowa
2cs ? -
Cinnamonroll wrote:Hej dziewczyny
chciałabym dołączyć do wątku.
I ciąża, po roku starań, udało się po stymulacji owulacji i kilku miesiącach supli na poprawę nasienia.
Termin wg OM na 7.11
Dzisiaj beta 350 🥰🥰🥰
Hej kochana! Dopisałam cię do naszej listy listopadowej ❤️ rośnijcie zdrowo! ♥️ -
Witam wszystkie Listopadowe Dziewczyny 🥰
Chciałabym dołączyć do wątku, bo wg aplikacji termin będę mieć na 12.11.
Wiem dosłownie od 2 dni, miałam czekać do dziś, ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test 8dpo - bladziutka kreska na teście Pink tym super czułym, na Testeo biało. Zrobiłam betę tamtego dnia i było 62,2. Dzisiaj potworzyłam krew i 173 i to po 45h. Czy nie rośnie trochę za szybko? 🫣 Progesteron 23,2.
Dzisiaj po południu w 10dpo dostałam lekkiego brązowego plamienia i troszkę świruję choć może to po prostu implantacyjne. Ogólnie na razie to do mnie wgl nie dociera i nie wiem jak teraz dalej żyć, kiedy do lekarza, co dalej... niby się cieszę, że się udało, ale gonitwa myśli, stres czy wszystko będzie dobrze...
Nie mam też terminu wizyty, lekarka do której chciałam nie przyjmuje już zapisów na marzec 😭 nie wiem do kogo innego się zapisać. Póki co czuje się fizycznie dobrze poza bardzo lekkimi mdłościami i bólami podbrzusza, za to psychicznie kiepskawo.
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
-
Milena94 wrote:Witam wszystkie Listopadowe Dziewczyny 🥰
Chciałabym dołączyć do wątku, bo wg aplikacji termin będę mieć na 12.11.
Wiem dosłownie od 2 dni, miałam czekać do dziś, ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test 8dpo - bladziutka kreska na teście Pink tym super czułym, na Testeo biało. Zrobiłam betę tamtego dnia i było 62,2. Dzisiaj potworzyłam krew i 173 i to po 45h. Czy nie rośnie trochę za szybko? 🫣 Progesteron 23,2.
Dzisiaj po południu w 10dpo dostałam lekkiego brązowego plamienia i troszkę świruję choć może to po prostu implantacyjne. Ogólnie na razie to do mnie wgl nie dociera i nie wiem jak teraz dalej żyć, kiedy do lekarza, co dalej... niby się cieszę, że się udało, ale gonitwa myśli, stres czy wszystko będzie dobrze...
Nie mam też terminu wizyty, lekarka do której chciałam nie przyjmuje już zapisów na marzec 😭 nie wiem do kogo innego się zapisać. Póki co czuje się fizycznie dobrze poza bardzo lekkimi mdłościami i bólami podbrzusza, za to psychicznie kiepskawo.
Widocznie miałaś wczesna implantację może 6-7 dpo
Beta super rośnie ! 🤩🩷 Zapisałam cię do terminu ! I do naszej listy, rośnijcie zdrowo ! Jeśli coś się zmieni z terminem lub dniem wizyty to pisz -zmienimy wszystko wtedy na liście 🩵
Tak jak dziewczyny pisały wyżej możesz gdzieś się zgłosić na NFZ i mają 7 dni na ustalenie terminu wizyty
🥰 -