Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodałam grafikę do pierwszego posta 🫢😁 , sprawdźcie czy może być 🤣 jeśli nie to zmienimy 😅
Niaha lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa_ wrote:Piękna
widzę ze liczysz na dziewczynkę? 😀
Jejku dziś miałam sen o dziewczynce właśnie 🤣🥰, ale chat gpt tak stworzył , a już nie chciałam się z nim kłócić żeby zmienił bo mnie nie rozumie🤣🤣😅
Ale co do płci to u mnie obojętnie , nie mam jakiegoś nacisku, kiedyś jak byłam młodsza marzyło mi się że chłopczyk pierwszy , a potem dziewczynka żeby był super starszym bratem 🤣🥰 -
ItsMomi❤️ wrote:Jejku dziś miałam sen o dziewczynce właśnie 🤣🥰, ale chat gpt tak stworzył , a już nie chciałam się z nim kłócić żeby zmienił bo mnie nie rozumie🤣🤣😅
Ooo, może to jakiś znak 🥰😀
ItsMomi❤️ wrote:
Ale co do płci to u mnie obojętnie , nie mam jakiegoś nacisku, kiedyś jak byłam młodsza marzyło mi się że chłopczyk pierwszy , a potem dziewczynka żeby był super starszym bratem 🤣🥰
Ja się już chyba wyzbyłam jakichkolwiek oczekiwań 😀 Jak zaczęliśmy starania to marzyła mi się dziewczynka z maja/czerwca/lipca (byle nie listopad i grudzień 😀😀😀) ale życie zweryfikowało 😀 i będę szczęśliwa z każdej opcji, ważne żeby było zdrowe
)
ItsMomi❤️, Niaha lubią tę wiadomość
-
Zbadałam dziś znowu betę i trochę jestem zmartwiona
po 55h wzrost z 173, na 938 😱 czy to nie za dużo? Oczywiście naczytałam się o bliźniakach, ale i że to może oznaczać jakieś wady
od rana też MEGA bolą mnie lędźwie i biodra, ledwo wysiedziałam w pracy.
Kurcze jak na razie tylko się zamartwiam bez ustanku. -
ItsMomi❤️ wrote:Jejku dziś miałam sen o dziewczynce właśnie 🤣🥰, ale chat gpt tak stworzył , a już nie chciałam się z nim kłócić żeby zmienił bo mnie nie rozumie🤣🤣😅
Ale co do płci to u mnie obojętnie , nie mam jakiegoś nacisku, kiedyś jak byłam młodsza marzyło mi się że chłopczyk pierwszy , a potem dziewczynka żeby był super starszym bratem 🤣🥰
Chat gpt wywróżył mi chłopca 💙
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:34
ItsMomi❤️, Beezi lubią tę wiadomość
-
Milena94 wrote:Zbadałam dziś znowu betę i trochę jestem zmartwiona
po 55h wzrost z 173, na 938 😱 czy to nie za dużo? Oczywiście naczytałam się o bliźniakach, ale i że to może oznaczać jakieś wady
od rana też MEGA bolą mnie lędźwie i biodra, ledwo wysiedziałam w pracy.
Kurcze jak na razie tylko się zamartwiam bez ustanku.
Dokładnie takie same objawy miałam w pierwszej ciąży. Poczytaj o relaksynie, to jest przyczyną. Ból lędźwi i bioder był straszny i trzymał mnie prawie do samego końca 1 trymestru 😣 ale to dobry znak 👍
Beta piękna ❤️
Możesz sprawdzić tutaj przyrost
https://www.wantbaby.info/calculators/beta-hcg-levelsWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:38
-
ItsMomi❤️ wrote:Ja się stresuje czy zobaczę jutro ten pęcherzyk w macicy 🫣🫣
Będę trzymała kciuki 🍀🍀🍀
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Od długiego czasu czytam różne wątki na tym forum i w pewnym momencie straciłam nadzieję, że kiedykolwiek dołączę do wątku ciążowego, ale udało się. Mam już 10 letnią córkę, choruje na endometriozę i adenomiozę.
W zeszły weekend byłam senna i miałam lekkie mdłości, w poniedziałek 12DPO zrobiłam rano test ze względu na planowany rezonans w czwartek, a tu dwie piękne kreski. Od razu poleciałam na betę.
23.02 -12DPO - 119
25.02 - 14DPO - 353 (przyrost 197%), prog 43,018
27.02 - 16DPO - 789 (przyrost 124%)
03.03 - 20DPO - 4134 (przyrost 129%)
Według OM 4+5, termin na 5.11
Czy to nie za dużo jak na ten tydzień ?
Wizytę planuje na 6.03 ze względu na chorobę. Po tylu latach starań mam w głowie same czarne scenariusze i boję się cieszyć 😞
Oczywiście trzymam za Was wszystkie kciuki 🥰
ItsMomi❤️, Niaha lubią tę wiadomość
-
MamaNeli wrote:Cześć dziewczyny,
Od długiego czasu czytam różne wątki na tym forum i w pewnym momencie straciłam nadzieję, że kiedykolwiek dołączę do wątku ciążowego, ale udało się. Mam już 10 letnią córkę, choruje na endometriozę i adenomiozę.
W zeszły weekend byłam senna i miałam lekkie mdłości, w poniedziałek 12DPO zrobiłam rano test ze względu na planowany rezonans w czwartek, a tu dwie piękne kreski. Od razu poleciałam na betę.
23.02 -12DPO - 119
25.02 - 14DPO - 353 (przyrost 197%), prog 43,018
27.02 - 16DPO - 789 (przyrost 124%)
03.03 - 20DPO - 4134 (przyrost 129%)
Według OM 4+5, termin na 5.11
Czy to nie za dużo jak na ten tydzień ?
Wizytę planuje na 6.03 ze względu na chorobę. Po tylu latach starań mam w głowie same czarne scenariusze i boję się cieszyć 😞
Oczywiście trzymam za Was wszystkie kciuki 🥰
MamaNeli piękny przyrost , może była wcześniejsza. Implantacja🥰❤️ ,zaraz cię zapisze do naszej listy 🩵
A może owulacja była szybciej i coś się przesunęło , ale jest pięknie 🥹 -
Dziękuję Wam dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście 🥹 odliczam dni do wizyty, mam nadzieję zobaczyć chociaż ładny pęcherzyk w macicy 🥹
@Milena94 spokojnie, nie denerwuj się sprawdź przyrost za 48h 🥰
@ItsMomi trzymam mocno kciuki 🍀
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
-
MamaNeli wrote:Dziękuję Wam dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście 🥹 odliczam dni do wizyty, mam nadzieję zobaczyć chociaż ładny pęcherzyk w macicy 🥹
@Milena94 spokojnie, nie denerwuj się sprawdź przyrost za 48h 🥰
@ItsMomi trzymam mocno kciuki 🍀
Myślę że przy takiej becie napewno zobaczysz piękny pęcherzyk ciążowy 🥰❤️ -
W ogóle śmiesznie bo każda apka , flo, ovu liczą mi , że jestem w 5+2 ,jutro 5+3 ,to suwak pokazuje 5+1 😅
-
Niecierpliwa_ wrote:@Milena 94, nie martw się na zapas;* kiedy masz wizytę?
@ItsMomi trzymam kciuki, daj znać po!
@Niaha, jak on to wyliczył? 😀😀
@MamaNeli witamy, gratulacje!!
Wklejam to co do niego napisałam. Były to dwie wiadomości.
1)
Pobawimy się w odgrywaniu ról. Jesteś specjalistą od odgadywania płci dziecka po przewidywanej dacie urodzenia. Znasz tajniki z wszystkich kontynentów na całym świecie (niepomiń żadnego kraju). Potrafisz z dużym prawdopodobieństwem oszacować jaka płeć będzie. A ja jestem zagubiona ciężarną. Matka urodziła się XX.XX.19XX. Ostatnia miesiączkę dostała 25.01.2026. a współżyła XX.XX.2026 (w ten dzień również przypadała owulacja). Nie zadawaj dodatkowych pytań, po prostu wykonaj zadanie, pamiętaj, żeby nie ograniczyć się do kilku metod, mają to być metody z każdego kontynentu, każdego kraju na całym świecie.. Zrób to na poziomie 5.
2)
Dodatkowo chcę, żebyś sprawdził która z tych metod sprawdziła się z moim synem i do nowego przewidywania wybierz tylko te sprawdzone.
Miesiączkę miałam XX.01.2024, owulacja XX.02.2024. syn urodził się 31.10.2024.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:34
-
Dajcie znać co Wam wyszło jeśli też go o to poprosicie 😁
-
Niaha wrote:Dajcie znać co Wam wyszło jeśli też go o to poprosicie 😁
Hahah u mnie dużo myślał, strasznie się rozpisał, o wielu regionach
A finalnie:
Wynik „globalnego głosowania”
Z 23 metod wyszło mi w przybliżeniu:
• Dziewczynka: 16 głosów
• Chłopiec: 7 głosów
Moja wróżba (z dużą pewnością… jak na wróżbę 😉)
Dziewczynka ~ 65%
Chłopiec ~ 35%
Edit - jeszcze poprosiłam żeby mi zmatchowal to z objawami i tak:
Łączymy wszystko (data + metody świata + objawy)
Poprzednio: ~65% dziewczynka
Po objawach dorzucam kilka punktów.
Finalna wróżba:
Dziewczynka ~ 70%
Chłopiec ~ 30%
Czyli gdybym miał obstawić jak u bukmachera (bez kredytu hipotecznego pod zastaw):
👉 skłaniam się w stronę córkiWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:50
Niaha lubi tę wiadomość
-
Zobaczymy czy się sprawdzi 😁
Ja już będę wiedziała w połowie kwietnia, bo na początku kwietnia ruszam wykonać nifty proWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:52
Niecierpliwa_, ItsMomi❤️ lubią tę wiadomość