Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
White1 wrote:Też dorzucam foteczki
https://ibb.co/v6byYTxQ
Gratulacje 🥰
White1 lubi tę wiadomość
-
White1 wrote:Też dorzucam foteczki
https://ibb.co/v6byYTxQ
Ale pięknie 🥹🥹♥️ u mnie ginka miała stary sprzęt i jakieś takie brzydkie te zdjęcia w porównaniu do twoich🤣🤣,ale za tydzień idę do swojej stałej to pewnie będą lepsze , już nie mogę się doczekać 🫣🤣 -
Witam i nieśmiało dołączam 😍♥️
ItsMomi❤️, Niecierpliwa_, Niaha, White1, Alicee98, Paulina2612, Beezi lubią tę wiadomość
27 lata k
29 lat m
07.2022 - ciąża biochemiczna
12.2022 - prawidłowa ciąża
08.2023- zdrowa księżniczka
starania o rodzeństwo - od 09.2025 -
Atomówka wrote:Witam i nieśmiało dołączam 😍♥️
Witaj!! I rozgość się na dobre 😍😍🥰
Atomówka lubi tę wiadomość
-
@ItsMomi super wieści!! ❤️
@White1 witaj i gratulacje również
)
Nie ukrywam że troje zazdroszczę że u Was już widać zarodek. Ja się strasznie stresuje po wczorajszej wizycie mimo że lekarz mówi, że wszystko ok na ten etap wygląda.
@ItsMomi a jak duży już jest sam pęcherzyk u Ciebie, wiesz?
@Atomowka, witaj! A u Ciebie na kiedy wstępnie termin?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca, 18:11
ItsMomi❤️, Atomówka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa_ wrote:@ItsMomi super wieści!! ❤️
)
Nie ukrywam że troje zazdroszczę że u Was już widać zarodek. Ja się strasznie stresuje po wczorajszej wizycie mimo że lekarz mówi, że wszystko ok na ten etap wygląda.
U mnie pęcherzyk ma 7 mm a crl zmierzyła na 2.3 mm -
Niecierpliwa_ wrote:@ItsMomi super wieści!! ❤️
)
10.11 ♥️
Niecierpliwa_, ItsMomi❤️ lubią tę wiadomość
27 lata k
29 lat m
A bo to wizyta w ramach programu in vitro, oni w klinice muszą mieć bardzo dobry sprzęt ze względu na wszystkie zabiegi, procedury i monitoringi. Więc dobrze się dla mnie złożyło, bo była wysoka jakość, ale pewnie wizyta za 2 tygodnie będzie ostatnia i muszę przejść do jakiegoś lekarza poza klinikąItsMomi❤️ wrote:Ale pięknie 🥹🥹♥️ u mnie ginka miała stary sprzęt i jakieś takie brzydkie te zdjęcia w porównaniu do twoich🤣🤣,ale za tydzień idę do swojej stałej to pewnie będą lepsze , już nie mogę się doczekać 🫣🤣
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
✅️ AMH 6, drożność, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
01.26 IVF 💉 Menopur 150
18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
09.02.26 FET 🍍 cykl sztuczny
EmbryoGlue / prog 30 ng/ml
7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000
04.03 maleństwo 0.3cm z bijącym serduszkiem 💕

-
Atomówka wrote:Dziewczyny a pytanie o progesteron.
Beta 23,9
Progesteron 17,5. Nie jest za niski? Brałybyście duphaston?
Ja miałam 19.6 ng i ginekolog każe mi brać utrogestan 3x1 dopochowowo -
Niecierpliwa_ wrote:O to szybko widać w sumie! Kurczę u mnie przy 10 mm nie ma, wiem że nie ma się co porównywać ale się nakręcam jak zwykle 😀
Nie przejmuj się napewno na następnej wizycie będzie widać!😍
Najważniejsze że masz pęcherzyk ciążowy w macicy i żółtkowy ❤️❤️🩵
Niecierpliwa_ lubi tę wiadomość
-
Atomówka wrote:Dziewczyny a pytanie o progesteron.
Beta 23,9
Progesteron 17,5. Nie jest za niski? Brałybyście duphaston?
U mnie w ogóle dupek się nie sprawdził , mega bolał mnie po nim żołądek... Aż takie skurczowe bóle miałam -
Ja brałam duphaston przy pierwszej ciąży i było ok ☺️ItsMomi❤️ wrote:U mnie w ogóle dupek się nie sprawdził , mega bolał mnie po nim żołądek... Aż takie skurczowe bóle miałam
27 lata k
29 lat m
Progesteron w ciąży powinien być dwucyfrowy, a czy będzie 15, 25, 35 to już żadna różnica. Jasne można wspomóc go dla własnego spokoju, ale nie ma też co się martwić takim wynikiem, ale tak jak mówi @ItsMomi dupek to syntetyczny progesteron, są lepsze opcje. W ciąży są też leki refundowane, w tym kilka rodzajów progesteronu
Atomówka , Niaha lubią tę wiadomość
👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
01.26 IVF 💉 Menopur 150

-
Dziękuję uspokoiłas mnie ♥️White1 wrote:Progesteron w ciąży powinien być dwucyfrowy, a czy będzie 15, 25, 35 to już żadna różnica. Jasne można wspomóc go dla własnego spokoju, ale nie ma też co się martwić takim wynikiem, ale tak jak mówi @ItsMomi dupek to syntetyczny progesteron, są lepsze opcje. W ciąży są też leki refundowane, w tym kilka rodzajów progesteronu
White1 lubi tę wiadomość
27 lata k
29 lat m
White1 wrote:Progesteron w ciąży powinien być dwucyfrowy, a czy będzie 15, 25, 35 to już żadna różnica. Jasne można wspomóc go dla własnego spokoju, ale nie ma też co się martwić takim wynikiem, ale tak jak mówi @ItsMomi dupek to syntetyczny progesteron, są lepsze opcje. W ciąży są też leki refundowane, w tym kilka rodzajów progesteronu
Dokładnie z tego co się orientowałam , najważniejsze żeby był powyżej 10 ng/ml i wtedy jest nawet w stanie ciąża się utrzymywać , a przy rosnącej becie ja dodatkowo zbadałam potem dwa razy progesteron i wzrósł mi do 21.8 ng/ml , także myślę że na spokojnie tobie jeszcze wzrośnie pięknie przy rosnącej becie 😍🥰 ,a napewno z takim wynikiem ciążę pięknie utrzymasz 🩵🩷,ale fajnie, że nie działo ci się nic po dupku , ja próbowałam dwoma podejściami i za każdym razem to samo , raz tak się zwijałsm z bólu że chciałam aż jechać na pogotowie ale przeszło po scopolan compositum .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca, 19:57
-
Teraz tak patrzę na zdjęcie Usg , a tam termin 30.10.26🤣🥰 , a powiedziała mi 1.11 już sama nie wiem czym. Się tu sugerować 🤣🤣🤣
-
Licząc, że jesteś 5+5 wychodzi 30.10 🤭 możesz sobie zmienićItsMomi❤️ wrote:Teraz tak patrzę na zdjęcie Usg , a tam termin 30.10.26🤣🥰 , a powiedziała mi 1.11 już sama nie wiem czym. Się tu sugerować 🤣🤣🤣
👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
01.26 IVF 💉 Menopur 150