Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
🔮 OSTATECZNA PROGNOZA GLOBALNA
👉 65–70% prawdopodobieństwa: DZIEWCZYNKA 👶🎀
👉 30–35% prawdopodobieństwa: CHŁOPIEC 👶💙
Jeśli mam podsumować jednym zdaniem jako światowy specjalista:
Energia dat, wieku i globalnych metod wskazuje wyraźniej na dziewczynkę, mimo że moment owulacji daje biologicznie niewielką szansę na chłopca.
Wklejam to co mi napisał 😅🫢 ,może sen się sprawdzi 😅🫢🫢❤️
Niaha lubi tę wiadomość
-
Niaha wrote:Zobaczymy czy się sprawdzi 😁
Ja już będę wiedziała w połowie kwietnia, bo na początku kwietnia ruszam wykonać nifty pro
Właśnie tak samo się zastanawiam nad tymi nifty pro, gdzie robisz? 🤩 U mnie cenowo wychodzi 1200 zł więc jeszcze nie jest tak źle -
ItsMomi❤️ wrote:🔮 OSTATECZNA PROGNOZA GLOBALNA
👉 65–70% prawdopodobieństwa: DZIEWCZYNKA 👶🎀
👉 30–35% prawdopodobieństwa: CHŁOPIEC 👶💙
Jeśli mam podsumować jednym zdaniem jako światowy specjalista:
Energia dat, wieku i globalnych metod wskazuje wyraźniej na dziewczynkę, mimo że moment owulacji daje biologicznie niewielką szansę na chłopca.
Wklejam to co mi napisał 😅🫢 ,może sen się sprawdzi 😅🫢🫢❤️
O to dokładnie takie szanse % jak u mnie haha
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
-
Niaha wrote:Zobaczymy czy się sprawdzi 😁
Ja już będę wiedziała w połowie kwietnia, bo na początku kwietnia ruszam wykonać nifty pro
A wiesz może od którego tygodnia można je robić? Bo też bym chciała jak najszybciej, ale nie wiem jeszcze które.
Zresztą najpierw się muszę uzbroić w cierpliwość i zobaczyć zarodek z serduszkiem 🙏🏻 -
Niaha wrote:Dajcie znać co Wam wyszło jeśli też go o to poprosicie 😁
Ale to fajne! 😁Jeśli chodzi o córkę w każdym poziomie wyszła mi dziewczynka. Z obecną Poszłam w poziom 6 i 7 i wyszło tak:
🌟 OSTATECZNA ZABAWOWA PROGNOZA
Energia męska dominuje niemal w każdym systemie.
👶💙 Bardzo silne wskazanie na CHŁOPCA 💙
Zabawkowe „prawdopodobieństwo energetyczne”: ok. 80%
Jeśli chcesz, możemy wejść na poziom 8 – analiza astrologii prenatalnej (dokładna godzina poczęcia i układ Marsa 😄).
Niaha lubi tę wiadomość
-
ItsMomi❤️ wrote:Właśnie tak samo się zastanawiam nad tymi nifty pro, gdzie robisz? 🤩 U mnie cenowo wychodzi 1200 zł więc jeszcze nie jest tak źle
O kurcze, gdzie takie ceny 😍
Ja wykupię online tam gdzie będzie najtaniej. Ostatnio robiłam przez testdna, po wykupieniu wskazali miejsce pobrania krwi i po tygodniu około były wyniki.
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
-
Po skończonym 10 tygodniu. Czyli od 10t 0d, a najlepiej od 10t3d, w Twojej krwi musi być wystarczająco dużo dna dziecka, dlatego nie można tego zrobić wcześniej.Niecierpliwa_ wrote:A wiesz może od którego tygodnia można je robić? Bo też bym chciała jak najszybciej, ale nie wiem jeszcze które.
Zresztą najpierw się muszę uzbroić w cierpliwość i zobaczyć zarodek z serduszkiem 🙏🏻
Niecierpliwa_ lubi tę wiadomość
-
Niaha wrote:O kurcze, gdzie takie ceny 😍
Ja wykupię online tam gdzie będzie najtaniej. Ostatnio robiłam przez testdna, po wykupieniu wskazali miejsce pobrania krwi i po tygodniu około były wyniki.
Była taka fajna cena do wczoraj 😔 teraz weszłam i jest 1990 ☹️ także chyba musiała być wczoraj jakąś promka a ja nie zwróciłam uwagi , ale może jeszcze będzie 🫣🤣 oby -
ItsMomi❤️ wrote:Była taka fajna cena do wczoraj 😔 teraz weszłam i jest 1990 ☹️ także chyba musiała być wczoraj jakąś promka a ja nie zwróciłam uwagi , ale może jeszcze będzie 🫣🤣 oby
Oby 🍀
Też będę obserwowała ceny, jak znajdę fajną promkę dam znać. -
Alicee98 wrote:Też sprawdziłam płeć w chacie gpt 🤭
70% dziewczynka, nie obraziłabym się, gdyby miał miał rację 🤪
Co do nifty- wrzucajcie bliżej terminu promki, też myślę, żeby zrobić ☺️
Jak będzie nawet teraz duża promka to można to opłacić ale i tak zapisać się na kwiecień. Liczę, że coś wrzucą ciekawego na dzień kobiet 🍀 -