Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
-
WIADOMOŚĆ
-
@ItsMomi bardzo ładne wyniki, powodzenia na wizycie ☺️
Właśnie wpadłam do Was żeby też zapytać o Wasze samopoczucie.
Wg OM jestem dziś 4+5, nad ranem obudziły mnie takie skurcze podbrzusza/pachwin, aż bałam się wstać do toalety 😥 na szczęście już za dnia czułam się dobrze. Poza tym od wczoraj okropnie bolą mnie piersi.👩31🧑35+🐈⬛🐈⬛
Marzec 2025, 8/9 tc 💔
20.02 ⏸️🥹
11.03 pierwsze USG 🔍 -
stayaway wrote:Witajcie

U mnie:
24.02 - II kreski,
27.02 - beta 5454
02.03 - beta 12 711
Wizyta 16.03
Termin wg OM: 02.11.2026
I nadal w to nie wierzę!!
Jak pięknie 🥹🥰🥰
Dopisałam cię do naszej ekipy listopadowej , a może masz tam bliznauki jak taka piękna beta? 🤩🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca, 20:23
-
stayaway wrote:Witajcie

U mnie:
24.02 - II kreski,
27.02 - beta 5454
02.03 - beta 12 711
Wizyta 16.03
Termin wg OM: 02.11.2026
I nadal w to nie wierzę!!
Mamy ten sam termin , zbiera się fajna ekipa na ten dzień 🥰 -
A tak z innej beczki dziewczyny jak sobie teraz przypomnicie to jakie miałyście objawy przed wykonaniem testu? Coś was do tego nakłoniło czy po prostu spóźniał wam się okres ?
U mnie wyglądało to tak , że nic nie czułam byłam 9 dpo i mąż mówi "a weź nasikaj🤣" i byłam załamana że pewnie znowu się nie udało i wyszłam zrezygnowana , poczym on poszedł do łazienki za jakiś czas i krzyczy "pierdolisz , pierdolisz" 🤣🤣 już wiedziałam o co chodzi 🤣🤣🤣
Niecierpliwa_ lubi tę wiadomość
-
Ja byłam po IUI więc wiedziałam, kiedy mam zrobić test. Ale jednocześnie brałam progesteron, więc nie bardzo wiedziałam czy pierwsze objawy to ciążowe czy od progesteronu (brałam go drugi cykl i były podobne - ciężkie piersi i ból podbrzusza jak przed okresem). Raczej się skłaniałam ku temu z się nie udało.
Jedyne co mnie zdziwiło to 6-8 dni po Iui ekstremalne zmęczenie na fitnessie - ledwo dawałam radę, raz wróciłam w weekend po zajęciach w środku dnia i dosłownie zasnęłam.
Później złapałam też krótkie przeziębienie i nie wiem w sumie czy to było przeziębienie faktycznie czy też jakiś objaw implementacji
-
Moja pierwsza myśl to też: bliźniaki ❤️❤️ItsMomi❤️ wrote:Jak pięknie 🥹🥰🥰
Dopisałam cię do naszej ekipy listopadowej , a może masz tam bliznauki jak taka piękna beta? 🤩🤩 -
Ja szczerze mówiąc chyba nie zauważyłam żadnych objawów. Testów co miesiąc wykonywałam masę, więc tak samo było w tym cyklu.
Jedyne co to dzień przed zrobieniem testu z pierwszym bladziochem, to strasznie miałam wyczulony węch.18.10.2025 ⏸️
26.11.2025 💔 puste jajo
—————
18.02.2026 ⏸️
16 DPO 259 🥹
20DPO 1150 -