X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe mamuśki 2018
Odpowiedz

Listopadowe mamuśki 2018

Oceń ten wątek:
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimowa stokrotka, to co pisałaś to jest właśnie efekt obecnego wychowania przez media... Ludzie nie chcą i nie potrafią ponosić konsekwencji własnych wyborów, bo po co się męczyć... Pójście na łatwiznę i hulaj dusza

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • oyeykova Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    detektor tetna mam i polecam!

Co do ilości strat, naprawdę wokół nas tak to wygląda, nie jesteśmy super specyficznymi wyjątkami ale czy Wy ze wszystkimi dookoła rozmawiacie o staraniach? No nie, i same nie macie pojęcia ile czasu o dziecko starali sie sąsiedzi, znajomi bliżsi lub dalsi... Naprawde malo kto nir ma problemu z zajściem i utrzymaniem ciąży, straszne czasy.

Wiecie co święto jakieś, nie robię jutro bety :D

Jastin76 lubi tę wiadomość

• AleksandraW Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy macie w wiekszosci mega senność a ja bezsennosc. Nie moge sie ułożyć.

xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018

Wysłany: 19 marca 2018, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aria odezwij się :*

• oyeykova Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin76 trzymam kciuki za dobry przyrost <3

• zimowa stokrotka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleksandraW. Powiem Ci że też nie mogłam zasnąć a jak w końcu padłam to syn stwierdził że 3 w nocy to idealny czas aby się obudzić no i w ten sposób musiałam siedzieć z nim ponad pół godziny. Teraz już też wstał o 6 i on idzie się bawić...

o148i09kzitj1pv1.png
    mhsvi09k321kr4xp.png
  • oyeykova Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimowa witaj w klubie, siedzę w klockach od 5:30 :)

zimowa stokrotka lubi tę wiadomość

• truskawka_oli Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie w weekend ;) i chyba nie zdążę was nadrobić. Jak coś do wpisania na pierwszą stronę to dajcie znać ;P

f2w3gox1m8thuj2d.png
  • AleksandraW Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeerąbane.dobrze ze to moje 1 dziecko :-D

xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018

Wysłany: 19 marca 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleksandraW wrote:
    Przeerąbane.dobrze ze to moje 1 dziecko :-D
    :D noooo

• zimowa stokrotka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem że w sumie się cieszę że to drugie i z taką niewielka różnica (będzie 17 miesiecy) akurat jak młodsze będzie trochę starsze to przy odrobinie szczęścia będą się nawet razem bawić. Wspólna zabawa=trochę spokoju dla mnie. ;) w tym momencie Jasiek tylko mama i mama i wszędzie za mną, a jak przejdą ten etap to będzie cudownie! Poza tym jakoś tak wejść z pieluch w pieluchy widzi mi się bardziej niż późniejszy powrót do pieluch. Chociaż pewnie początki będą mega ciężkie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 07:27

o148i09kzitj1pv1.png
    mhsvi09k321kr4xp.png
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciągle w szpitalu przed obchodem.Krwawienie juz coraz mniejsze ale strach okropny. Dziś usg pewnie, w każdej chwili mogę zacząć krwawić znowu

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Almond Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aria40 wrote:
    Jestem ciągle w szpitalu przed obchodem.Krwawienie juz coraz mniejsze ale strach okropny. Dziś usg pewnie, w każdej chwili mogę zacząć krwawić znowu

Aria trzymam mocno kciuki! Dzidzia jest silna, Ty tez. Bedzie dobrze Kochana :**

f2w3dqk36x7eedzr.png

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

• oyeykova Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie będzie 18 miesięcy, 1.5 r9ku, cieszę sie ze rocznikowo tylko rok. No i my planowaliśmy drugie i mega się z tego cieszymy :) no ale będzie hardkor bo nie mamy do pomocy absolutnie nikogo, jakoś przeżyjemy :)

• oyeykova Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aria40 wrote:
    Aria w którym szpitaku jesteś? Ja osobiście mam w głowie ze jakby coś sie dzialo to na borowska jade...

• Loretka Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aria40 wrote:

Jesteśmy z Wami, trzymajcie się oboje. Oby wszystko się dobrze ułożyło i szybkiego powrotu do domu!

aw3ncwo.png
  • Loretka Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oyeykova wrote:
    Wiecie co święto jakieś, nie robię jutro bety :D

A ja dzisiaj zrobiłam, w zasadzie to nie bardzo chciałam, ale mój mąż sobie przypomniał i mnie namówił.
    Na szczęście odebranie wyników na jego głowie, bo chyba bym zwariowała, a tak nie będę o tym myśleć, jak mi się uda :)

aw3ncwo.png
  • SuperGirl_83 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:)
    Nie było mnie weekend i widzę, że nie nadrobię :(
    U nas był brat męża z żoną i małym bobaskiem, czas zleciał masakrycznie szybko.

Ja jestem wykończona mdłościami. Od rana, jak otworzę oczy dopóki nie pójdę spać. Jedzenie już nie pomaga, choć tak dziwnie mam zachcianki na jedzenie. Na przykład teraz zjadłabym kotlety mielone choć mdli mnie tak, że ciężko opisać :( W każdym razie parę razy myślałam, że już zwymiotuję, nawet dzisiaj rano mnie tak szarpnęło, ale wytrzymałam. Przez te mdłości jakoś nie mogę się 100% cieszyć ciążą, ba! niczym nie umiem się cieszyć :( A wizja takich mdłości przez kilka jeszcze tygodni skutecznie u mnie działa depresyjnie...
    To tyle u mnie:(

Jutro wizyta i dodatkowo stresik mi się załączył :(

Mania28 lubi tę wiadomość

34bwgywl9johpf1n.png
  • Mania28 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dziękuję za tak miłe przywitanie!!! w skrócie pytałyście co się stało że straciliśmy synka w 16 tyg. przestało bić serduszko bez przyczyny....lekarze mówili że to po prostu wypadek!

Aria 40 trzymaj się będzie dobrze!! moja dobra koleżanka też tak miała jak ty i tydzień temu urodziła pięknego synka! nie wszystko żle się kończy.

Nie pisałam przez weekend bo bardzo się żle czułam i wylądowałam na IP na szczęście wszystko jest ok ale miałam straszny ból podbrzusza, nie jestem panikarą ale jeszcze mnie tak nie bolało w czwartek kontrola już w klinice a teraz przymus leżenia:(
    Co my dziewczyny poprzechodzimy.....

• Mania28 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SuperGirl_83 wrote:
    hej dziewczyny:)
    Nie było mnie weekend i widzę, że nie nadrobię :(
    U nas był brat męża z żoną i małym bobaskiem, czas zleciał masakrycznie szybko.

Ja jestem wykończona mdłościami. Od rana, jak otworzę oczy dopóki nie pójdę spać. Jedzenie już nie pomaga, choć tak dziwnie mam zachcianki na jedzenie. Na przykład teraz zjadłabym kotlety mielone choć mdli mnie tak, że ciężko opisać :( W każdym razie parę razy myślałam, że już zwymiotuję, nawet dzisiaj rano mnie tak szarpnęło, ale wytrzymałam. Przez te mdłości jakoś nie mogę się 100% cieszyć ciążą, ba! niczym nie umiem się cieszyć :( A wizja takich mdłości przez kilka jeszcze tygodni skutecznie u mnie działa depresyjnie...
    To tyle u mnie:(

U mnie też straszne mdłośći jedzenie nie pomaga tak jak u ciebie! ogólnie masakra i do tego stres! Ale musimy być dobrej myśli i na pewno jutro na wizycie będzie wszystko dobrze zobaczysz....

SuperGirl_83 lubi tę wiadomość

‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ