Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka33 to dobrze że nie masz mdłości to wcale żle nie znaczy każda ciążą jest inna możesz je mieć później albo nie! i się ciesz z tego bo to jest okropne na maxa
RedRose ja też same mdłości bez wymiotów okropne to jest wiem żę świeży imbir pomaga ale ja go nie nienawidzę albo herbata z imbirem....a i jeszcze mi lekarz kazał ssać ananasa i trochę lepiej w tych najgorszych momentach a co do brzucha to ja mam wzdęty ale wiem że najważniejsze żeby nie był twardy -
Dla mnie w ogóle jest katorgą przygotowywanie jedzenia, otwieranie lodówki, zapachy jakiekolwiek.. Wiem ze musze jeść dla dziecka ale jest ciężko. Jem np śniadanie w dwóch turach. Imbir pije bo akurat nawet lubie. Najgorzej od rana do po południa. Wieczorem juz mam raczej apetyt.Jezu ufam Tobie
-
To widze ze nie jestem sama.. Wlasnie w ten piatek mam wizyte i zamierzamy powiedziec rodzinie. Moze mi troche pomogą z tym jedzeniem. Narazie musze sie ukrywac trochę.
Mania a u Ciebie ktory tydzien? Kiedy ostatnia miesiaczka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 10:16
Mania28 lubi tę wiadomość
Jezu ufam Tobie -
Ja mam w czwartek wizytę
My powiemy dopiero po badaniach Nifty tylko wie moja mama, po przebojach jakie mieliśmy z poprzednią ciążą ze strony rodziny już tego nie zrobię wcześniej cyli idziemy na komunię 19tego Maja to wszyscy się dowiedzą. a Jeżeli nie robiłabym badań powiedziałabym dopiero później ..... A ty pewnie powiedz po wizycie na pewno wszyscy się ucieszą i będzie wielka radość!!
-
Mania28 wrote:
U mnie też straszne mdłośći jedzenie nie pomaga tak jak u ciebie! ogólnie masakra i do tego stres! Ale musimy być dobrej myśli i na pewno jutro na wizycie będzie wszystko dobrze zobaczysz....
Moją dobrą myśl jest nadzieja, że skończą się szybciej niż z początkiem II trymestruJa piję rano wodę z cytryną, w poprzedniej ciąży pomagało, ale chyba miałam dużo lżejsze mdłości
Myślę, że pokocham wafle ryżowe i pieczywo waza. Ooo tak, jak suchy chleb dla konia, to wafle dla mnie
Aria
Trzymam kciuki za ciebie cały czas:)
-
Ja nie mam mdłości dzis wcale. Ale gadałam z mama i ona tez nie miala mdlosci ani wymiotow w zadnej ciąży. Moze mnie to ominie. Mama mnie namawia zebym pracowala do konca 1 trymestru. Czyli do okolo 10 maja. Nie mam jakos ochoty.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Uważam że l4 powinno być płatne normalnie w 80%, za to roczny macierzyński w 100%
Rozumiem ciężkie warunki, rozumiem złe samopoczucie ale ludzie z nowotworami serio mają gorsze i dostają 80%.
Pewnie się naraziłam większości z WasAlmond, SuperGirl_83, Jastin76 lubią tę wiadomość