Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Każdy facet inaczej to przeżywa. Ja stwierdziłam, ze nie będę z nim dyskutować i jestem po drugiej becie. Jutro wyniki. Mój màż jest bardzo szczęśliwy, ja bardziej panikuje, bo mieliśmy teraz remont i masę innych wydatków i sytuacje finansowa mieliśmy o wiele lepsza zanim podjęliśmy temat ciąży i dziecka. Właściwie to teraz mamy najsłabsza sytuacje i akurat ciąża, ale on jest przeszczęśliwy i twierdzi, ze sobie poradzimy bez problemu. Dzis wspomnialam tylko, ze mam ochotę na takie ciastka milki, ale ciężko je dostać, jeździł po 5 sklepach aż je znalazł. Przed chwila powiedział mi z powaga „chciałbym dziś spędzić trochę czasu sam”, a rzadko tak mówi , zaczęłam się zastanawiać o co chodzi, a on : chce spędzić czas na przygotowaniu ci obiadu, wiec nie waż się wchodzić do kuchni. Masz sie położyć i odpoczywać po pracy. Taki kochany mąż, a czasem tak mnie wkurza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 18:32
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
happywife wrote:Każdy facet inaczej to przeżywa. Ja stwierdziłam, ze nie będę z nim dyskutować i jestem po drugiej becie. Jutro wyniki. Mój màż jest bardzo szczęśliwy, ja bardziej panikuje, bo mieliśmy teraz remont i masę innych wydatków i sytuacje finansowa mieliśmy o wiele lepsza zanim podjęliśmy temat ciąży i dziecka. Właściwie to teraz mamy najsłabsza sytuacje i akurat ciąża, ale on jest przeszczęśliwy i twierdzi, ze sobie poradzimy bez problemu. Dzis wspomnialam tylko, ze mam ochotę na takie ciastka milki, ale ciężko je dostać, jeździł po 5 sklepach aż je znalazł. Przed chwila powiedział mi z powaga „chciałbym dziś spędzić trochę czasu sam”, a rzadko tak mówi , zaczęłam się zastanawiać o co chodzi, a on : chce spędzić czas na przygotowaniu ci obiadu, wiec nie waż się wchodzić do kuchni. Masz sie położyć i odpoczywać po pracy. Taki kochany mąż, a czasem tak mnie wkurza
Jestem w szoku, taki maz to skarbile czasu jestescie razem i ile po slubie?
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
plemniczka wrote:a tak sobie mysle ze moglybysmy liste zrobic z naszymi nickami i planowanymi datami porodów, a pozniej jak juz plec poznamy to dopiszemy i imie dziecka co wy na to?
Plemniczka, juz mamy taka listezajrzyj na pierwsza strone, juz jest nas 10.
plemniczka lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Happywife
Jaki dobry mążjakby mi mój powiedzial leż i odpoczywaj to pierwsze bałabym się,ze uderzył sie w głowę Haha A dwa jakby chciał mi cos ugotować to nasza kuchnia by tego nie przeżyła
wybuch albo koniec świata gwarantowany!!
Iza
Jak zobaczy, że śmigasz z brzuszkiem to moze zajarzy ze to nie wzdęcie od fasolowejhappywife lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moja beta mnie powaliła
21.02 10,05
23.02 45,55
26.02 305,55
Chyba czas wyluzować. Nie ma powodu do zmartwień przynajmniej narazie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 10:12
SuperGirl_83, happywife, Iza_86 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Z checia sie dolacze:) Bedzie to moje drugie bobo. Ciezko mi uwierzyc ze udalobsie w pierwszym cs po lammecie:). W poprzedniej 1,5 walka.
Moje bety:
18.02 17
21.02 75
23.02 340
jutro ostatnia beta
wizyta 6 marcaSuperGirl_83, truskawka_oli, Iza_86 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:ale inaczej na suwaczkach...
ja ovu prawdopodobnie już w 11dc
mi bladziochy wychodziły od 21.02, czyli 10 po ovu, a już w piątek 23.02 miałam ładną kreskę - bladą, ale dobrze widoczną
Nie przejmuj sie tym
Emma, Aria
Piękne bety!!! Bobasy rosną
Emma
A u mnie odwrotnie - mój Młody nie wiem kiedy sie zrobił, za to teraz około pół roku szaleństwa bez zebezpieczania -
Emma1985 wrote:Hej,
Z checia sie dolacze:) Bedzie to moje drugie bobo. Ciezko mi uwierzyc ze udalobsie w pierwszym cs po lammecie:). W poprzedniej 1,5 walka.
Moje bety:
18.02 17
21.02 75
23.02 340
jutro ostatnia beta
wizyta 6 marcana którego masz termin porodu?
-
Dziewczy gratuluję wyników bety!
Ja tym razem czekam na gina, wizytę mam za tydzień więc jakoś wytrzymamboje się trochę ze wyjdzie za wcześnie bo przesunęła mi się o 5 dni owu i obawiam się ze ciąża będzie młodsza i nie będzie jeszcze serducha. Ale najwyżej przyjdę po tygodniu znowu
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
Cześć Dziewczyny
Dołączam do Was
Beta:
20.02 10
21.02 25
23.02 80
26.02 360
Wizyta 5 marcaplemniczka, SuperGirl_83, Iza_86, truskawka_oli, aria40 lubią tę wiadomość