Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
truskawka_oli wrote:kurcze dziewczyny stresujecie, aż boję się mojej poniedziałkowej wizyty
Przepraszam, nie chciałam Was stresować... jestem tylko jednym z tych nielicznych przypadków, na który trafiło, a Wy nie musicie się niczym martwić. No stress, czekajcie spokojnie na swoje wizyty, nie róbcie za dużo niepotrzebnych badań jak ja, nie nakrecajcie się i cieszcie się tym błogosławionym stanem! Jak już mówiłam: gdybym żyła w błogiej nieświadomości, była tak szczęśliwa i spokojna jak na samym początku, nie wiedziała o tych nieprawidłowych przyrostach i nie zamartwiala się, wszystko mogłoby być inaczej...
Naprawdę, nie martwcie się niepotrzebnie, u Was wszystko na pewno będzie ok, tylko ja mam od samego początku takiego pecha : ( za późno się zaczęłam starać o dziecko, teraz żałuję : ("Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Marcelina85 wrote:Przepraszam, nie chciałam Was stresować... jestem tylko jednym z tych nielicznych przypadków, na który trafiło, a Wy nie musicie się niczym martwić. No stress, czekajcie spokojnie na swoje wizyty, nie róbcie za dużo niepotrzebnych badań jak ja, nie nakrecajcie się i cieszcie się tym błogosławionym stanem! Jak już mówiłam: gdybym żyła w błogiej nieświadomości, była tak szczęśliwa i spokojna jak na samym początku, nie wiedziała o tych nieprawidłowych przyrostach i nie zamartwiala się, wszystko mogłoby być inaczej...
Naprawdę, nie martwcie się niepotrzebnie, u Was wszystko na pewno będzie ok, tylko ja mam od samego początku takiego pecha : ( za późno się zaczęłam starać o dziecko, teraz żałuję : (
Ale ty się w ogóle nie tłumacz! Tu jest forum, tu się wspieramy. Wszystkie wierzymy, że każda szczęśliwie donosi i urodzi swojego Bąbla. Trzymam kciuki za ciebie i twoją fasolkę, żeby pokazała środkowy palec tym wszystkim lekarzom, co w nią nie wierzą! Trzymam kciuki za Any i Arii Bąble, musi się udać!
Martusia
I jak wizyta?Justaaa, Aga188990, Marcelina85, karolamu89, Soldier-Woman, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Marcelina85 wrote:Przepraszam, nie chciałam Was stresować... jestem tylko jednym z tych nielicznych przypadków, na który trafiło, a Wy nie musicie się niczym martwić. No stress, czekajcie spokojnie na swoje wizyty, nie róbcie za dużo niepotrzebnych badań jak ja, nie nakrecajcie się i cieszcie się tym błogosławionym stanem! Jak już mówiłam: gdybym żyła w błogiej nieświadomości, była tak szczęśliwa i spokojna jak na samym początku, nie wiedziała o tych nieprawidłowych przyrostach i nie zamartwiala się, wszystko mogłoby być inaczej...
Naprawdę, nie martwcie się niepotrzebnie, u Was wszystko na pewno będzie ok, tylko ja mam od samego początku takiego pecha : ( za późno się zaczęłam starać o dziecko, teraz żałuję : (Wszyscy tutaj za Ciebie trzymają kciuki :*
Aga188990, Marcelina85, Mała_Mii, plemniczka lubią tę wiadomość
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Mała_Mii wrote:Dziewczyny spokojnie prosze was narazie nie ma co wyrokować , trzeba. Tc do Rej myśli to najważniejsze i najzdrowsze dla maluszka ! Prawda jest taka ze na tak niskim
Poziomie ciąży wszystko się może zdążyć , może jeszcze nie być zarodka , jajo może być jeszcze puste i małe ciąża może być młodsza bo przecież nie oszukujmy się myśle ze mały procent kobiet ma owulacje dokładnie 14dc ... tak wiec wdech i wydech i prosze myśleć pozytywnie dla tych dziesiątek co macie pod sercem ❤️
Swoją drogaWiecie dziewczyny co mi się śniło ... byłam na usg ;p No i jest dzidzia , zaraz okazuje się ze są dwie dzidzie ;Di ta położna tak patrzy i patrzy a tam trojaczki
ale dwa były takich samych rozmiarów z zarodkami , a jedno jako było mniejsze i chyba nie było zarodka i położna mowila ze to się zdaza często i praedopodobnie tez trzeci płód będzie wchłonięty , i zostaną bliźniaki które już są
masakra hehe ja cały czas się śmieje do męża ze będą bliźniaki ;p
-
Ana dziękuje
wiesz dużo mnie nauczyła moja strata dziecka.. nie powiem mam chwile zwątpienia boje się panikuje .. ze to się powtórzy , albo coś jeszcze innego wydarzy .. ale prawda jest taka ze my nie mamy na to wpływu , ze to już z góry
Jest założone . Uda się albo nie .. a my możemy pomoc temu żeby się udało ale napewno nie zamartwiają się . Dręcząc , dołując , bo to nie jest zdrowe . Musimy jak lwice wierzyć i walczyć do końcanie poddawać się , szukać wytłumaczeń na wszytko ( oczywiście pozytywnych ) ja tam robię i mi to pomogą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 15:21
Justaaa, Marcelina85, Ana., Loretka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Wróciłam do domu
Na USG widoczny był malutki zarodek i jest akcja serca.. z tym że dziwny obraz był taki jakby sfaldowany.. gin mówi że Kosmowska się lekko luszczy/odkleja na szczęście po drogiej stronie niż jest ciałko żółte i zarodek stąd mogą być plamie ia.. mam lezec jak najwięcej i brać luteine jak tylko będą plamie ia to sama zwiększać dawkę .wizyta za tydzień o 12.
Pozostało mi odpoczywać i modlić się by Kosmowska się przykleila i było ok..Loretka, Ana., Marcelina85, Iza_86, Arashe, Lolipop, plemniczka, truskawka_oli lubią tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Mała_Mii, bardzo mądrze powiedziane!
Kochane, dziękuję Wam za to całe ciepło i wsparcie! Wahałam się, czy Wam powiedzieć, ale same byście się domyśliły jakbym zniknęła bez słowa - niestety już natura sama zdecydowała ; ( z bólem serca muszę się z Wami pożegnać: ( Mój Aniołek już patrzy na mnie z nieba i prosi żebym nie traciła nadziei, że pojawię się w wątku Luty 2019. Będę się modlić za Was i Wasze fasolki. Życzę Wam spokojnych ciąż, bez niepotrzebnych wrażeń. Nie wiem co bym tu sama zrobiła bez możliwości wyżalenia się Wam. Dzięki, że mnie wysluchalyscie. Ściskam Was: *
PS: Właśnie zauważyłam, że w międzyczasie stałam się Ekspertką, kto by pomyślał - ja, taka niedowiadczona, co nawet nie wie co zabrać na IP."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Martusiaa wrote:Wróciłam do domu
Na USG widoczny był malutki zarodek i jest akcja serca.. z tym że dziwny obraz był taki jakby sfaldowany.. gin mówi że Kosmowska się lekko luszczy/odkleja na szczęście po drogiej stronie niż jest ciałko żółte i zarodek stąd mogą być plamie ia.. mam lezec jak najwięcej i brać luteine jak tylko będą plamie ia to sama zwiększać dawkę .wizyta za tydzień o 12.
Pozostało mi odpoczywać i modlić się by Kosmowska się przykleila i było ok..
W końcu jakies dobre wiesci.
Gratuluję, jest serduszko, teraz już musi być dobrze.
To chyba pierwsze serduszko na naszym forum -
Marcelina85 wrote:Mała_Mii, bardzo mądrze powiedziane!
Kochane, dziękuję Wam za to całe ciepło i wsparcie! Wahałam się, czy Wam powiedzieć, ale same byście się domyśliły jakbym zniknęła bez słowa - niestety już natura sama zdecydowała ; ( z bólem serca muszę się z Wami pożegnać: ( Mój Aniołek już patrzy na mnie z nieba i prosi żebym nie traciła nadziei, że pojawię się w wątku Luty 2019. Będę się modlić za Was i Wasze fasolki. Życzę Wam spokojnych ciąż, bez niepotrzebnych wrażeń. Nie wiem co bym tu sama zrobiła bez możliwości wyżalenia się Wam. Dzięki, że mnie wysluchalyscie. Ściskam Was: *
PS: Właśnie zauważyłam, że w międzyczasie stałam się Ekspertką, kto by pomyślał - ja, taka niedowiadczona, co nawet nie wie co zabrać na IP.
Kochana życzę powodzenia w dalszych staraniach. Wiem co czujesz, wiem, że to teraz trudne, ale będzie jeszcze dobrze.Marcelina85 lubi tę wiadomość
-
PS: Właśnie zauważyłam, że w międzyczasie stałam się Ekspertką, kto by pomyślał - ja, taka niedowiadczona, co nawet nie wie co zabrać na IP.
Wiem co czujesz
Trzymam kciuki o dalsze starania oby kolejną ciąża przyszła szybko i rozwiązała się po 40 tygodniach..Marcelina85 lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
-
Loretka wrote:W końcu jakies dobre wiesci.
Gratuluję, jest serduszko, teraz już musi być dobrze.
To chyba pierwsze serduszko na naszym forum
6 cs
Beta hcg
-
Marcelinko co się stało ?;( tak już dopiero było dobrze !;( Eh przykro mi bardzo kochana pamiętaj noe można się załamywać trzeba walczyć ! I życzę Ci żebyś pojawiła się już nawet na styczniowym wątku !
a co ❤️
Marcelina85 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Bardzo mi przykro;-(trzymaj się cieplutko,a jak już psychicznie trochę odpoczniesz,wracaj na forum z dobrymi wieściamiMarcelina85 lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Pozostało mi odpoczywać i modlić się by Kosmowska się przykleila i było ok..
jest serduszko to świetnie;-) odpoczywaj tylko dużo,łykaj tabletki będzie dobrzeniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Pozostało mi odpoczywać i modlić się by Kosmowska się przykleila i było ok..11.2018 Synek Eliasz 👶. 03.2023 - zaczynamy starania o drugiego dzidziusia👶👶 -
Martusiaa wrote:Takie średnio dobre. Najważniejsze że jest serduszko ale ta kosmowka ;(
Mimo plamien i tej nieszczesnej kosmowki jest serduszko, wiec twój maluszek jest silny i napewno się nie podda.
Teraz musisz tak myśleć i jak zalecił gin dbać o siebie i odpoczywać