Listopadowe mamy 2023 🤰🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, myslicie, ze przez silny stres mozna poronic, albo moze obumrzec zarodek? Wlasnie przezylam mega stres zwiazany z corka, az mi sie nogi ugiely i zaczal troche bolec mnie tyl plecow..boje sie, ze zaszkodzilam maluchowi w brzuchu..taki silny stres trwal jakies pol h, ale byl naprawde mocny..😞
-
Kakadu wrote:Dziewczyny, myslicie, ze przez silny stres mozna poronic, albo moze obumrzec zarodek? Wlasnie przezylam mega stres zwiazany z corka, az mi sie nogi ugiely i zaczal troche bolec mnie tyl plecow..boje sie, ze zaszkodzilam maluchowi w brzuchu..taki silny stres trwal jakies pol h, ale byl naprawde mocny..😞start lipiec 2013
-
W piatek, juz tak niedlugo a jednak daleko 🙈 przez tego nerwa mialam dzisiaj mega niespokojny sen, jeszcze te poronienie kropeczek i na grupie na fejsie tez jestem z rodzacymi w listopadzie i tam co chwile ktoras „odpada” chyba musze sie wypisac, to troche przytlaczajace. No wlasnie tak sie zastanawiam jak kobiety podczas wojen czy innych strasznych rzeczy donosily swoje ciaze, skoro tak strasza wszedzie tym poronieniem ze stresu..
-
Kakadu wrote:W piatek, juz tak niedlugo a jednak daleko 🙈 przez tego nerwa mialam dzisiaj mega niespokojny sen, jeszcze te poronienie kropeczek i na grupie na fejsie tez jestem z rodzacymi w listopadzie i tam co chwile ktoras „odpada” chyba musze sie wypisac, to troche przytlaczajace. No wlasnie tak sie zastanawiam jak kobiety podczas wojen czy innych strasznych rzeczy donosily swoje ciaze, skoro tak strasza wszedzie tym poronieniem ze stresu..
Ja już się poronień nie boję, ale wad i chorób więc pewnie będę czekać w niepewności do samego końca.
start lipiec 2013 -
Dziewczyny ja już po wizycie. Jest mały babelek z bijący serduszkiem. Crl 3mm, 98 u/m. Trochę mnie to martwi czy nie za mało ale może to początek. Lekarz powiedział, że ok i się tego trzymam. Następna wizyta za 2 tygodnie. Wg USG jestem 6+1 TP 6 listopada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2023, 10:55
Monia85, ToJa2, KatrinaG, Darkness, Palcia lubią tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
nick nieaktualnyDarkness wrote:Agata to dobre wiadomości, dzięki że się podzieliłas z nami niech rośnie bąbelek zdrowo! Ja mam jutro 12.30 i się stresuje coraz bardziej.
Darkness ja mam jutro wizytę o 12:50 i też już stres jest jak nie wiem co.. Martwię się czy beta dobrze mi rosła, czy jest już zarodek, czy ma serduszko. Ech pierdyliard myśli narazAgataAgatka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny. Jedyne co ja mogę napisać to że ja nadal spokojna nie jestem. I tak już chyba do końca ciąży 😉 Dzisiaj jest ok, a czy jutro lub za tydzień będzie dobrze. Ciągle wydaje mi się, że to mi się śni że jestem w ciąży i za chwilę się obudzę. Nie do końca to do mnie dociera02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Cześć dziewczyny, podpowiedzcie mi, bo widzę, że macie dużą wiedzę Nie wiem czy mam czegokolwiek oczekiwać, OM miałam 9.02, stosunek 26.02, pamiętam dokładnie . Dwa dni po spodziewanej miesiączce, w niedzielę, zrobiłam test i były dwie kreseczki. W poniedziałek 13.03 byłam na becie i wynik 93. Jutro powtarzam, ale zastanawiam się czy nie jest za mała jak na ten czas? Dwa tygodnie po stosunku chyba byłaby większa, co myślicie?
Pozdrawiam Was wszystkie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2023, 20:21
-
AnnaIzabela wrote:Cześć dziewczyny, podpowiedzcie mi, bo widzę, że macie dużą wiedzę Nie wiem czy mam czegokolwiek oczekiwać, OM miałam 9.02, stosunek 26.02, pamiętam dokładnie . Dwa dni po spodziewanej miesiączce, w niedzielę, zrobiłam test i były dwie kreseczki. W poniedziałek 13.03 byłam na becie i wynik 93. Jutro powtarzam, ale zastanawiam się czy nie jest za mała jak na ten czas? Dwa tygodnie po stosunku chyba byłaby większa, co myślicie?
Pozdrawiam Was wszystkie:)
Hej, najważniejszy jest przyrost bety. Sprawdź sobie jutro tę betę. W necie masz kalkulatory przyrostu beta HCG. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Trzymam za Ciebie kciuki 😁AnnaIzabela, Monia85 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Po półtorej roku starań w końcu zobaczyliśmy upragnione ⏸️.
10dpo-48,59 B HCG
12dpo-168,1
17dpo-1696
Wizytę mam dopiero 24.03. Do tego czasu przyrzekam,że osiwieje. Cały czas tylko szukam informacji czy beta dobra, jakie objawy ciąży ektopowej, jakie pustego jaja płodowego.. Oszaleję. Wyniki bety są dobre ale jak i tak szukam dziury w całym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2023, 22:00
🍆starania od półtorej roku, od grudnia 2022 w klinice niepłodności
🦠♀️WPN postaci nieklasycznej, PCO, niedoczynność tarczycy
🦠♂️ przewlekła białaczka szpikowa
💊 2Aromek+suplementacja Fertistim+ Euthyrox 25
W 3 cyklu dodatkowo NAC
7.03- ⏸️
-
Darkness bardzo dziękuję! Staram się 😅🤣
Darkness lubi tę wiadomość
🍆starania od półtorej roku, od grudnia 2022 w klinice niepłodności
🦠♀️WPN postaci nieklasycznej, PCO, niedoczynność tarczycy
🦠♂️ przewlekła białaczka szpikowa