Listopadowe mamy 2023 🤰🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kompletnie nie czuję się "ciążowo".
Jedynie piersi bolą pod wpływem dotyku ale to byłoby na tyle. Czasami coś zakuje w podbrzuszu ale tak szybko znika, że się zastanawiam czy w ogóle kuło. W sumie dopiero 4tyd i 4 dni więc chyba trochę wcześnie na inne objawy 🤔 Kiedyś słyszałam, że predyspozycje ma się po mamach. Moja zero objawów. Ciekawe czy się sprawdzi...🍆starania od półtorej roku, od grudnia 2022 w klinice niepłodności
🦠♀️WPN postaci nieklasycznej, PCO, niedoczynność tarczycy
🦠♂️ przewlekła białaczka szpikowa
💊 2Aromek+suplementacja Fertistim+ Euthyrox 25
W 3 cyklu dodatkowo NAC
7.03- ⏸️
-
KatrinaG wrote:Ja już po wizycie, lekarka powiedziała, że piękna ciąża ☺️Uspokoiłam się🙂Choć myślałam, że jestem już w 7 tygodniu, okazało się, że dopiero 6. Trzymam kciuki za Wasze ciąże🤞
-
nick nieaktualny
-
Trochę was zazdroszczę tych lekarzy, mój jest dziwny, nic takiego nie powiedział, tylko że coś tam jest i opowiadał o babce która przyszła w 9 tyg z poronieniem. Ale to lekarz na NFZ mam jeszcze prywatnego, mam nadzieję że też usłyszę takie miłe słowa jak wy.
-
nick nieaktualnyDarkness wrote:Trochę was zazdroszczę tych lekarzy, mój jest dziwny, nic takiego nie powiedział, tylko że coś tam jest i opowiadał o babce która przyszła w 9 tyg z poronieniem. Ale to lekarz na NFZ mam jeszcze prywatnego, mam nadzieję że też usłyszę takie miłe słowa jak wy.
Darkness lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać 🙂
OM - 28 stycznia, ku mojej radości zobaczyłam dwie kreski kilka dni przed spodziewanym okresem.
To moja druga ciąża, niestety 1 poroniłam (puste jajo płodowe)
Jestem pełna nadziei ze tym razem wszystko będzie dobrze! Nie byłam w stanie długo czekać na wizytę wiec już się zgłosiłam według apki było to 5+5 narazie ukazał się pęcherzyk ( mogło być za wcześnie na więcej)
Czekam na następną wizytę 30.marca
Gratuluje Wam udanych wizyty, życzę zdrówka i dobrego nastroju ❤️ToJa2, AgataAgatka lubią tę wiadomość
-
Jestem i ja po wizycie ☺️ 4,5 mm zarodek z bijącym serduszkiem ❤️ 6+2 wg USG (to by się zgadzało z owulacją), na ten moment wszystko dobrze ☺️
Mam przyjść na wizytę za 2 tygodnie i wtedy założymy kartę ciąży, w tym czasie mam porobić kilka badań. Uffff, ale mi ulżyło 😁😍ToJa2, Olcia98, Darkness, AgataAgatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalinnka wrote:Jestem i ja po wizycie ☺️ 4,5 mm zarodek z bijącym serduszkiem ❤️ 6+2 wg USG (to by się zgadzało z owulacją), na ten moment wszystko dobrze ☺️
Mam przyjść na wizytę za 2 tygodnie i wtedy założymy kartę ciąży, w tym czasie mam porobić kilka badań. Uffff, ale mi ulżyło 😁😍
Super wieści Gratulujępalinnka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny