Listopadowe mamy 2023 🤰🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamila84 wrote:Jestem po wizycie ale nie widać zarodka pęcherzyk ciążowy 13.9 mm . Pęcherzyk żółciowy 3mm. Kazała przyjść za tydzień twierdzi że wszystko gra poprostu trzeba poczekac
-
Cześć dziewczyny, też jeszcze tu nieśmiało dołączam, bo jestem przed wizytą..
Jeśli wszystko się potwierdzi to będzie pierwsza ciąża po prawie 2 latach starań.
Pierwszy pozytywny test 7.03
Beta 9.03 - 62 mIU/ml
Beta 11.03 - 229 mIU/ml
Beta 13.03 - 573 mIU/ml
Wizyta 20.03, czekam z niecierpliwością, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku..
Ostatnią miesiączkę miałam 7.02, a owulację 24.02. Myślicie, że jest szansa na serduszko na wizycie czy to za szybko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2023, 16:38
Angelka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrottin wrote:Cześć dziewczyny, też jeszcze tu nieśmiało dołączam, bo jestem przed wizytą..
Jeśli wszystko się potwierdzi to będzie pierwsza ciąża po prawie 2 latach starań.
Pierwszy pozytywny test 7.03
Beta 9.03 - 62 mIU/ml
Beta 11.03 - 229 mIU/ml
Beta 13.03 - 573 mIU/ml
Wizyta 20.03, czekam z niecierpliwością, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku..
Ostatnią miesiączkę miałam 7.02, a owulację 24.02. Myślicie, że jest szansa na serduszko na wizycie czy to za szybko?
Może być za wcześnie na serduszko, ale powinien byc widoczny pęcherzyk ciążowy beta ładnie przyrastała, będę trzymać mocno kciuki w poniedziałek ✊😊Trottin lubi tę wiadomość
-
ToJa2 wrote:Może być za wcześnie na serduszko, ale powinien byc widoczny pęcherzyk ciążowy beta ładnie przyrastała, będę trzymać mocno kciuki w poniedziałek ✊😊
A jak Ty się czujesz? Widzę, że dzielą nas ok.2 tygodnie. Jeśli masz jakieś objawy to kiedy się zaczęły?
-
nick nieaktualnyTrottin wrote:Dziękuję, wizyta coraz bliżej!
A jak Ty się czujesz? Widzę, że dzielą nas ok.2 tygodnie. Jeśli masz jakieś objawy to kiedy się zaczęły?Trottin lubi tę wiadomość
-
ToJa2 wrote:Mega zmęczenie po ok 10 dniach od AID, a tak to ciągnie mnie czasem podbrzusze. Lekarka mówiła, że to ok bo macica się powiększa.
-
Trottin wrote:Ja właściwie czuję tylko ból piersi i też ciągnięcie podbrzusza. Ciekawe czy objawy dopiero przyjdą czy tak już zostanie..