Listopadowe mamy 2023 🤰🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się długo nie nacieszyłam spokojem, bo aż całe 2 godziny. Wieczorem po wczorajszym badaniu dostałam krwawienia, pojechałam na sor Ciąża póki co żywa, serduszko dalej bije, ale mam jakieś skrzepy i stąd krwawienie Lekarz z soru przepisał duphaston 3x2, magnez i nospe ale mówił że różnie może być, że może "polecieć"
-
nick nieaktualnypalinnka wrote:Ja się długo nie nacieszyłam spokojem, bo aż całe 2 godziny. Wieczorem po wczorajszym badaniu dostałam krwawienia, pojechałam na sor Ciąża póki co żywa, serduszko dalej bije, ale mam jakieś skrzepy i stąd krwawienie Lekarz z soru przepisał duphaston 3x2, magnez i nospe ale mówił że różnie może być, że może "polecieć"
Palinnka trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło. -
Angelka93 wrote:Teraz z nerwów nie pamiętam na który tydzień to lekarka określiła. Mam 2 zdjęcia i na jednym ma 4,1 mm a na drugim 4,8 mm
-
Kamila84 wrote:A kiedy miałaś 1 dzień okresu i owulacje pytam dlatego że ja miałam tydzień temu wizytę i lekarz powiedział że pęcherzyk ma 4 mm i to bardzo wczesna ciaza ja okres miałam 5.02
-
Angelka93 wrote:Chyba 8 luty, a owulacje nie jestem pewna bo jie miałam po ciąży jeszcze uregulowanych cykli. Nie zwracałam na to za bardzo uwagi
-
Kamila84 wrote:Może miałaś puzna owulacje a betahcg robiłaś sprawdz przyrost czy jest prawidłowy myślę że wszystko będzie dobrze
-
Byłam dziś u lekarza, na USG tylko pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte na jajniku. Wg OM jestem w 5t0d a pęcherzyk ma 1,8mm. Lekarz był raczej pozytywnie nastawiony, choć powiedział, że beta jest stanowczo za niska jak na ten tydzień (wczoraj 253). Powiedział, że może była późna implantacja i kontrola za tydzień. Betę mam zbadać dopiero w środę i w czwartek kontrola.
-
nick nieaktualny