Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:A nawet pęcherzyka nie było?
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:A robiłaś bete?
Nie tylko test płytkowy. Druga kreska nie była jakoś bardzo mocna ale nie była tez słaba, więc może to faktycznie za wcześnie... uzbroję się w cierpliwość i będę dobrej myśli. Choć niepokoi mnie to trochę bo z synkiem byłam w 5 tyg i był pęcherzyk... -
nick nieaktualnyNulka wrote:Nie tylko test płytkowy. Druga kreska nie była jakoś bardzo mocna ale nie była tez słaba, więc może to faktycznie za wcześnie... uzbroję się w cierpliwość i będę dobrej myśli. Choć niepokoi mnie to trochę bo z synkiem byłam w 5 tyg i był pęcherzyk...
-
Nulka tak jak piszą dziewczyny, najlepiej zrobić bete i powtórzyć za 48h.
Ja dzisiaj jednak wylądowałam w labzrobiłam bete i pakoet tarczycowy (tsh, fsh3 i fsh4), akurat do dzisiaj mieli ofertę na te tarczycowe.
Moko lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie tak naszło czy aby napewno z tym dziadostwem hashimoto da się przejść ciążę. Wiem że jest mnóstwo kobiet które tak urodziły ale zamartwiam się. Przecież to prawdopodobnie pozbawiło mnie bycia matka już parę lat temu:(bo nie miałam zdiagnozowanego tego cholerstwa. Tsh w lutym miałam ok teraz będę badała jak wygląda ale nic nie zrobię z wysokim antyTpo:(to ponoć urok hashi:( i martwię się jak to będzie czy ja donosze czy moje dziecko będzie zdrowe..masakra jakaś
(