Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellasi wrote:Ja nic takiego nie wyczuwam u siebie. Ale od wczoraj kłuje mnie po lewej stronie- to chyba jajnik.
Właśnie obudziłam się po godzinnej drzemce i jestem nadal wykończona. Nie wiem jak mam normalnie funkcjonować bo ciagle jestem śpiąca. Takie uroki I trymestru z tego co czytałam, tylko jak to pogodzić z życiem, pracą i codzienną aktywnością?!
Dziewczyny, które macie już dzieci- jak Wy dajecie radę?
Ja taką senność odczuwałam tylko w I ciąży, normalnie wracałam z pracy o 17.00 i spałam ok. 2 godz. a potem normalnie całą noc przesypiałam. W II ciąży nie byłam taka senna, ale jak byłam zmęczona to siadałam z moją 4-latką i oglądałyśmy razem bajeczkę, a teraz to wogóle nie jestem senna, może tylko szybciej się męczę. A może po prostu brakuje na drzemkę czasu?Ellasi lubi tę wiadomość
-
Aleks9 wrote:Mam nadzieję,że szybko wrócę. Ginekolog powiedziała,że kolejna ciąża min za 3 miesiące. Jest tu może jakaś dziewczyna, która zaszła szybciej po poronieniu ? Nie ukrywam,że chciałabym starać się jak najszybciej będzie się dało bo ból psychiczny jest okropny...
Mam nadzieję, że szybko i bezproblemowo uda Ci się zajść w następną ciążę.
Pewnie zalecenie lekarza powinnaś brać pod uwagę, ale może te 3 miesiące odczekania skonsultuj jeszcze z jakimś gin.
Ja jestem po cp więc wiem jaki to ból przy tego typu stracie
Trzymaj się i nie trać nadziei! -
Aleks,
Takie przykre historie to zwykle sprawa losowa i myśle że już Ci się to nie przytrafi.
Skonsultuj czas oczekiwania z jeszcze jednym ginekologiem i działaj. Na szczęście nie masz problemów z płodnością wiec nie powinno Ci to zając duzo czasu.
Odezywaj się do nas czasem i koniecznie daj znać jak zajdziesz w ciążę.
Trzymam kciuki! -
Aleks9 ja poronilam juz duza ciaze, zaczelam sie starac po pierwszej @. Udalo mi sie w czwartym miesiacu po lyzeczkowaniu. Wiem jakie to przykre, stracic ciaze ale czas leczy rany. Mi bardzo pomogl powrot do staran o mojego upragnionego dzidziusia. Zycze Ci powodzenia w dalszych staraniach
-
nick nieaktualny
-
Aleks przykro mi ale trzymam kciuki za 2 kreski niedługo daj znać jak tylko je zobaczysz..
No Madzikkkk bardzo Cie podziwiam ,dopiero doczytałam 3 dzieci wow jak to wszystko ogarniasz? Ile maja lat?
Ja tak sie boje wyjazdu M,ze zostanę sama z Leonem a Ty 3 ogarniasz !!!
Dzis przyjeżdża moja kuzynka i pewnie wpieprzy mi za moje żarty
Mamy iść na zlot foodtrackow ale trochę sie obawiam o moj węch...ostatnio M sie śmieje,ze Leona kupę czuje przez ścianę
Miłej niedzieli.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamuśki,
Aleks bardzo mi przykro, ttzymam kciuki aby dzidzia szybko wróciła do Was i ma dłużej zamieszkała w brzuchu mamusi.
Madzik - podziwiam, ja bym nie dała rady.
Dzisiaj zaczynam 8tc wg. OM a jutro już wizyta jestem bardzo podekscytowana i troszkę wystraszona. Wczoraj mdłości wróciły, po obiedzie aż do wieczora było mi mega niedobrze, dzisiaj ciut lepiej ale jeszcze trochę mdli.
Dostaliśmy dzisiaj wiadomośc od kuzyna męża, na świat przyszła ich malutka kruszynka 42 cm i tylko 1400 g, ale jest dzielna a mi ogólnie chce sie ryczeć z tego powodu.1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Dada wrote:Aleks przykro mi ale trzymam kciuki za 2 kreski niedługo daj znać jak tylko je zobaczysz..
No Madzikkkk bardzo Cie podziwiam ,dopiero doczytałam 3 dzieci wow jak to wszystko ogarniasz? Ile maja lat?
Ja tak sie boje wyjazdu M,ze zostanę sama z Leonem a Ty 3 ogarniasz !!!
Dzis przyjeżdża moja kuzynka i pewnie wpieprzy mi za moje żarty
Mamy iść na zlot foodtrackow ale trochę sie obawiam o moj węch...ostatnio M sie śmieje,ze Leona kupę czuje przez ścianę
Miłej niedzieli.
Kuba we wrześniu 5 lat,Marcelek 3 latka w lipcu, Oli roczek w lipcu;) a w listopadzie bedzie dzidzia;)
Ogarniam ,ogarniam i nawet niezle mi to idzie;) ale po całym dniu padam na pyszczek;) -
Hej dziewczyny. Troche mnie bylo bo walcze ostatnio z bolami zoladka..ciezko szczegolnie wieczorem :<
A wczoraj troche sie zmartwilam bo zauwazylam na bieliznie zoltawo brunatne uplawy... Chlopak chcial mnie od razu do szpitala wiesc ale zrezygnowalam.. Wizyte mam 7 kwietnia wiec juz poczekam, chyba ze zauwaze krew... Co to moze byc? Jakies zapalenie? -
nick nieaktualnyolkaaa wrote:Hej dziewczyny. Troche mnie bylo bo walcze ostatnio z bolami zoladka..ciezko szczegolnie wieczorem :<
A wczoraj troche sie zmartwilam bo zauwazylam na bieliznie zoltawo brunatne uplawy... Chlopak chcial mnie od razu do szpitala wiesc ale zrezygnowalam.. Wizyte mam 7 kwietnia wiec juz poczekam, chyba ze zauwaze krew... Co to moze byc? Jakies zapalenie? -
olkaaa wrote:Hej dziewczyny. Troche mnie bylo bo walcze ostatnio z bolami zoladka..ciezko szczegolnie wieczorem :<
A wczoraj troche sie zmartwilam bo zauwazylam na bieliznie zoltawo brunatne uplawy... Chlopak chcial mnie od razu do szpitala wiesc ale zrezygnowalam.. Wizyte mam 7 kwietnia wiec juz poczekam, chyba ze zauwaze krew... Co to moze byc? Jakies zapalenie?
nie chcę Cię martwić ale u Mnie w grudniu tak właśnie się zaczeło... nie pojechałam od razu tylko czekałam na krew... kiedy pojawiłam się w szpitalu dostałam leki ale niestety w dzień Św. Mikołaja poroniłam więc wiem, że lepiej nie lekceważyć żadnych objawów... Ja bym nie czekała na Twoim miejscu:-( -
Dziewczyny ja od dwoch dni mam pobolewania podbrzusza . Nie panikowalabym, bo z synkiem tez mialam I to 2 tyg w kazdy dzien ale wczesniej a tu juz 7 tydzien I boli. Do tego zauwazylam niteczke sluzu brazowego jasnego ale to wczoraj oprocz tego duzo bialego kremowego sluzu mam. Boje sie ale nie chce panikowac . Czy ktoras z was w pozniejszych tygodniach miala takie bole? Nie sa one mocne takie cmienie delikatne . Nie wiem czy to nie wjna ze od tych kilku dni duzo dzwigam malego I zakupow ostatnio dzwigalam ehh