Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sobie dałam spokój, co ma być to bedxie. Najważniejsze że dziecko żyje a te parametry to już sprawa dla mnie drugorzędna. Dla mnie usg to spory stres więc myślę że dla dziecka też. Pójdę na wizytę tego 20 mają i tyle.
Pewnie ze dobrze jest wiedzieć ale jak się nie dało zmierzyć wtedy to nic nie poradzę, a drugi raz tylko dlatego nie idę.
Dziewczynki miłego dnia!
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś też miałam prenatalne. Wszystko dobrze. Tetno 167. Nt 2,2mm, crl 64mm starszy o 5dni. Pepowina trojnaczyniowa. I będzie SYN
Shaili, tomania2806, rudi, 0lgam, Scorpiolenka, magdaa, Jolcia1985, Ruzia, Mysza76, anian90 lubią tę wiadomość
-
pati85 wrote:Odeszły mi wody płodowe, najprawdopodobniej przyczyną tego była infekcja grzybicza
Mnie też co jakiś czas kłuje tak jakby prawy jajnik, wydaje mi się, że to akurat normalne. We wtorek bede u lekarza to go o to zapytam
A miałaś objawy tej infekcji? Była leczona? -
kas50 wrote:Myślimy
Mam tylko nadzieję że brany ptzeze mnie duphaston nie spowoduje spodziectwa:/
Kas50 nie popadaj ze skrajności w skrajność. Ciesz się, że maluszek zdrowo rośnie, ciesz się ciąża i nie zamartwiaj się niepotrzebnie. Wszystko będzie dobrzenie ma co gdybać, bo to nic nie daje, tylko niepotrzebnie się stresujesz. Uszy do góry
kas50, 0lgam lubią tę wiadomość
Nasz Aniołek 10.11.2015 [*] 6 tc-ciąża biochemiczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny