Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sobie dałam spokój, co ma być to bedxie. Najważniejsze że dziecko żyje a te parametry to już sprawa dla mnie drugorzędna. Dla mnie usg to spory stres więc myślę że dla dziecka też. Pójdę na wizytę tego 20 mają i tyle.
Pewnie ze dobrze jest wiedzieć ale jak się nie dało zmierzyć wtedy to nic nie poradzę, a drugi raz tylko dlatego nie idę.
Dziewczynki miłego dnia!

-
nick nieaktualny
-
Ja dziś też miałam prenatalne. Wszystko dobrze. Tetno 167. Nt 2,2mm, crl 64mm starszy o 5dni. Pepowina trojnaczyniowa. I będzie SYN
Shaili, tomania2806, rudi, 0lgam, Scorpiolenka, magdaa, Jolcia1985, Ruzia, Mysza76, anian90 lubią tę wiadomość
-
pati85 wrote:Odeszły mi wody płodowe, najprawdopodobniej przyczyną tego była infekcja grzybicza
Mnie też co jakiś czas kłuje tak jakby prawy jajnik, wydaje mi się, że to akurat normalne. We wtorek bede u lekarza to go o to zapytam
A miałaś objawy tej infekcji? Była leczona?
-
kas50 wrote:Myślimy

Mam tylko nadzieję że brany ptzeze mnie duphaston nie spowoduje spodziectwa:/
Kas50 nie popadaj ze skrajności w skrajność. Ciesz się, że maluszek zdrowo rośnie, ciesz się ciąża i nie zamartwiaj się niepotrzebnie. Wszystko będzie dobrze
nie ma co gdybać, bo to nic nie daje, tylko niepotrzebnie się stresujesz. Uszy do góry
kas50, 0lgam lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek 10.11.2015 [*] 6 tc-ciąża biochemiczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

. Późno ta wizyta...

i tu moje zmartwienie,ale podobno to się operuje.