Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny biorę duphaston 2×1 nospe i acart a do tego leki na tarczyce. Dziewczyny ja byłam rano w szpitalu i z usg wynika że z dzidzia jest wszytsko ok.
tomania2806 lubi tę wiadomość
Wikusia -24.04.2006(10lat)
Ignacy-15.11.2010( 6lat)
Aniłek*-16.06.2015(12tyd)
Nowe szczęście-27.11.2016( 13t04d) -
Asiątko wrote:Ale dostaje w domu to samo co w szpitalu brałam nic więcej nic mniej A nie kazała mi przyjechać to co zrobiec. Postanowiłam z mężem ze jak tomplamienie się powiększy to jedziemy na razie jest tak samo na zmian. Czy któraś z was plamila w 12 tyg i udało jej się ciąże donosic.??
Ja w 1 ciąży krwawiłam do 17 tyg ale brałam dupka.W 40 tyg wywoływai mi bo po podtrzymaniu takim nie miałam skurczy,rozwarcia...nic ale ok było;) -
Asiątko wrote:Dziewczyny biorę duphaston 2×1 nospe i acart a do tego leki na tarczyce. Dziewczyny ja byłam rano w szpitalu i z usg wynika że z dzidzia jest wszytsko ok.
Ja teraz plamię praktycznie od tygodnia ale u mnie jest mały krwiaczek przy ujściu szyki a tak to nie zagraża dziecku.
A jaka jest u ciebie przyczyna? Coś lekarze wiedzą?
Dobrze, że bierzesz progesteron. -
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy mam nadzieję ze będzie wszystko dobrze bardzo bym tego chciała. W żadnej ciąży nie plamilam i dlatego się martwię ale ponoc każda ciąża przechodzi się inaczej.Wikusia -24.04.2006(10lat)
Ignacy-15.11.2010( 6lat)
Mysza76 wrote:Nie, absolutnie NIE!!!!!! Żadnej MEGA igły!!!!!! Ten lekarz to idiota. Był taki milutki, a jak powiedziałam, że nie zdecyduję się to przestał być milusi.
A najlepsze jest to, że on sam mówi że wysyła wszystkie łaski na amnio. Młodsze, starsze, z dobrymi wynikami....
Kasa!!!! No bo co innego????
IDIOTA!!!!
Masakra jakaś
A ty do niego prywatnie chodzisz? Ja bym mu więcej nie zaufała. -
pabelka88 wrote:Ania jaka wyszła przeziernosc dzieciatku,i jak po pappa wyliczył komputer ryzyko? U nas przeziernosc 2,3 natomiast ryzyko trisomi 21 mamy 1:191
więc nie chciałam ryzykować amnio bo ryzyko powikłań w tym momencie byłoby większe. A u Ciebie to może przez in vitro rzeczywiście to ryzyko tak wyliczyło, jak dla mnie jest ok
NIFTY jest strasznie drogie ale ostatnio dużo się przez to wszystko stresowałam i stwierdziłam że pieniądze w tym momencie mają mniejszą wartość...a do tego moja kochana rodzinka się dorzuciła więc mniej to nas szarpnęło
a Ty Kochana sama napisałaś że oszczędności poszły na ivf takze zrozumiałe. Trzeba się modlić i być dobrej myśli, nt nieduże u Twojego maluszka więc bedzie dobrze
Mysza76 kurde naprawdę co to za lekarz co kierował Cię na amnio...wyniki masz super przecież, oni potrafią napędzić stracha nieraz...
-
Asiątko wrote:Dzięki dziewczyny za słowa otuchy mam nadzieję ze będzie wszystko dobrze bardzo bym tego chciała. W żadnej ciąży nie plamilam i dlatego się martwię ale ponoc każda ciąża przechodzi się inaczej.
-
nick nieaktualny
-
kas50 wrote:Przyczyn może być wiele,najlepiej zrobić usg.Wikusia -24.04.2006(10lat)
Ignacy-15.11.2010( 6lat)
anian90 wrote:U mojego maluszka przezierność 3.3 ryzyko z usg 1:351 a o dziwo pappa wyszła dobrze i ryzyko zmalało na 1:1303
więc nie chciałam ryzykować amnio bo ryzyko powikłań w tym momencie byłoby większe. A u Ciebie to może przez in vitro rzeczywiście to ryzyko tak wyliczyło, jak dla mnie jest ok
NIFTY jest strasznie drogie ale ostatnio dużo się przez to wszystko stresowałam i stwierdziłam że pieniądze w tym momencie mają mniejszą wartość...a do tego moja kochana rodzinka się dorzuciła więc mniej to nas szarpnęło
a Ty Kochana sama napisałaś że oszczędności poszły na ivf takze zrozumiałe. Trzeba się modlić i być dobrej myśli, nt nieduże u Twojego maluszka więc bedzie dobrze
Mysza76 kurde naprawdę co to za lekarz co kierował Cię na amnio...wyniki masz super przecież, oni potrafią napędzić stracha nieraz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 21:27
anian90 lubi tę wiadomość
-
Asiątko wrote:I tak też zrobiłam ale to 3 w ciągu 3 dni i 3 badanie kto się czy ta intensywność nie miała wpływu na to plamienie. Dziewczyny które plamia lub plamily bolał was przy tym brzuch? Mnie ciągnie w pachwinie i mulijak na okres.
Może coś z szyjka? Często w 14tc są plamienia jak łożysko podejmuje pracę,ale Ty jesteś dopiero w 13tc. Oby przeszło.