Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anian90 widze ze tez Synek u Ciebie bedzie
u mnie to juz drugi, choc ten potwierdzony na 75% narazie ;P
uczucie ruchow superpoczatek takie delikatne łaskotanie jakby motylek w brzuchu skrzydełkami trzepotał... no pozniej to juz troche gorzej, bo ruchy coraz wyrazniejsze i mocniejsze
jak dziecko było wieksze to juz okropnie to odczuwalam
bo ja b.szczupła wiec jak zaczął Młody w brzuchu "pływać" to myślałam, że odlecę
cały brzuch falował na boki....
u mnie w okolicy jest H&M mama ale bardzo skąpą kolekcję mająwiec chyba bede musiała zamowic internetowo... i wlasnie jak mierzyłam wiekszy rozmiar to był sporo za duży...wybiore wiec chyba obecny rozmiar bo tam i tak sporo miejsca na brzuszek było
a do wrzesnia chyba obejde kolekcje
moze nie bede wielorybem jeszcze
anian90 lubi tę wiadomość
-
Ja z h&m biorę rozmiar który noszę aktualnie. Ostatnio zamowilam spodnie ciazowe,super są
dzisiaj skusilam się na sukienki dresowe z butiku
czarująca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarująca tak u mnie synuś
na usg nie było pewne ale robiłam nifty (bo podwyższone nt) i tam się potwierdziła płeć
oj ja bym tyle ciuchów chciała kupić bo się nie dopinam w spodnie ale kasy by na to wszystko brakło
kas50 i co Ci gin zalecił?
czarująca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja byłam wczoraj na wizycie, z maluszkiem wszystko ok, tylko nadal nie chce się ujawnić lokator, nawet nóżki skrzyżował, żeby się nie ujawnić
I znowu muszę czekać 3 tygodnie, ale wtedy już połówkowe, dokładniejsze, więc może wtedy się dowiem? Jednak cierpliwość w ciąży to podstawa!
Scorpiolenka, zxc lubią tę wiadomość
-
Ja z kolei mam początki anemii,morfologia poszła znacznie w dół.Na szczęście za tydzień wizyta.Pewnie będę musiała zacząć brać żelazo.Myślę ,że to może być przez to,że jem bardzo mało mięsa. Spróbuję najpierw dietę: więcej mięsa,brokuły,buraki i wyczytałam,że podobno sok z czarnej porzeczki na lepszą morfologię pomaga.