Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to chyba dobrze??? Skoro na belly masz 7 i 5dni to z usg powinnaś mieć 5/6 tydzień... bo belly oblicza od dnia ost miesiączki..
Czyli faktycznie owulka się przesunela A pamiętaj że fasolka rośnie z dnia na dzień... najważniejsze, ze jest serce.. czyli jest ok.. bo się rozwija jeżeli z usg to 5 tydzień to super ze już było serce!
A pamiętam historie mojej siostry poszła w 5 tyg lekarz powiedział że jeszcze ciaxy nie stwierdza... kazał jej przyjść za 3 tygodnie. Okazało się ze mala przez te 3 tygodnie tak urosła że nastąpił wręcz PRZEROST hehe a lekarz już myślał ze to źle rozwijającą się ciąża.. -
nick nieaktualnyAleks9 wrote:Cześć dziewczyny I ja do was dołączam.
Miomao, ja też OM mialam 7 lutego ale wizytę pierwsza mam 18 marca. Mam nadzieje,że obie coś juz zobaczymy.
Mam taką nadzieję że wszystko bedzie dobrze, ale jestem strasznie przeziębiona i dostałam antybiotyk którego wole nie brać, martwi mnie to , że może ta choroba źle wpłynąć na dzidzie:( -
Cześć dziewczyny! ) choroby typu kaszel katar to najczęstsze "objawy ciąży" hihi może dlatego, że kobieta ma osłabiony organizm..
W każdym bądź razie chodzi mi o to, ze jesteś nie pierwsza i nie ostatnia; ) nie martw się.. nie bierz antybiotyków bez zgody gina.. spróbuj naturalnych metod... cebula..czosnek. .maliny.. miód.. lipa itd )miejmy nadzieję, że po tym szybko przejdzie; )) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że większość z nas jest w niepewności. Wizytę mam dopiero 18 marca. A cały czas panikuje, że jest coś nie tak. Nie wiem jak wytrzymam te 9 dni jeszcze, pewnie polecę na bete. Jeden dzień czuje, że jest wszystko dobrze mam objawy, spałam dużo, zemdliło mnie, a tak jak wczoraj żadnych objawów.
-
Hey dziewczyny, będę mama listopadową z obliczeń wynika, że 8 listopada nasze drugie cudo przyjdzie na świta. Byłam u lekarza dość wcześnie bo 1.marca tak się akurat złożyło, gdyż miesiąc wcześniej się umówiłam, test domowy wyszedł pozytywny ale kreseczka była słaba dzień przed wizyta u gin no i nic niebyło widać oprócz wielkiego endometrium, dostałam duphaston tydzień poczekałam zrobiłam beta hcg w poniedziałek wyszła 980,30 w e wtorek znów ginekolog i już był duzy pęcherzy 6,7 mm oraz ciałko żółte w środku. Także jest dobrze jestem dobrej myśli!!! Ja objawy już mam wczoraj byłam tak wykończona, że ledwo doszłam do sypialni, odrzuca mnie od słodyczy i ryb. Mam węch jak wilczyca:) MIOMAO ja od dwóch tygodniu próbuje się pozbyć kaszlu już nie mam siły do niego...
-
Dzień dobry dzisiaj byłam na powtórce bety, dodatkowo zbadałam też progesteron, wyniki pewnie ok 22.
Dzisiaj w końcu będę miała troszkę więcej wolnego czasu i przeczytam Was od A do Z
U mnie ostatnio jest dziwnie z apetytem, nie wiem czy jest to związane z ciążą czy może z tymi nerwami, radością. Wczoraj nawet nie miałam ochoty tknąć pysznego jabłecznika z bezą. Przez parę dni schudłam ponad 1 kg (niecałe 2 kg będzie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 09:38
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Jolcia1985 wrote:Dzień dobry dzisiaj byłam na powtórce bety, dodatkowo zbadałam też progesteron, wyniki pewnie ok 22.
Dzisiaj w końcu będę miała troszkę więcej wolnego czasu i przeczytam Was od A do Z
U mnie ostatnio jest dziwnie z apetytem, nie wiem czy jest to związane z ciążą czy może z tymi nerwami, radością. Wczoraj nawet nie miałam ochoty tknąć pysznego jabłecznika z bezą. Przez parę dni schudłam ponad 1 kg (niecałe 2 kg będzie).
Trzymam kciuki za bete!Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
Hej,u mnie test pokazał 2 kreski na teście;) również mam termin na 6 listopada jednak będę musiała urodzić 2 tyg wcześniej bo nie miałam w ogóle @ dlatego jestem równiez zapisana na pażdziernik ale jesli mnie przyjmiecie byłoby mi miło gdyż moja dzidzia jest na typ samym etapie co wasze;)
cortezia lubi tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:Hej,u mnie test pokazał 2 kreski na teście;) również mam termin na 6 listopada jednak będę musiała urodzić 2 tyg wcześniej bo nie miałam w ogóle @ dlatego jestem równiez zapisana na pażdziernik ale jesli mnie przyjmiecie byłoby mi miło gdyż moja dzidzia jest na typ samym etapie co wasze;)
No jasne, ze Cię przyjmiemy!!!) gratuluję) piszcie dziewczyny,) o czym tylko chcecie;))
Co do mdłości to mi coraz bardziej doskwieraja.. Ale bez wymiotow.. -
nick nieaktualnycortezia wrote:Hey dziewczyny, będę mama listopadową z obliczeń wynika, że 8 listopada nasze drugie cudo przyjdzie na świta. Byłam u lekarza dość wcześnie bo 1.marca tak się akurat złożyło, gdyż miesiąc wcześniej się umówiłam, test domowy wyszedł pozytywny ale kreseczka była słaba dzień przed wizyta u gin no i nic niebyło widać oprócz wielkiego endometrium, dostałam duphaston tydzień poczekałam zrobiłam beta hcg w poniedziałek wyszła 980,30 w e wtorek znów ginekolog i już był duzy pęcherzy 6,7 mm oraz ciałko żółte w środku. Także jest dobrze jestem dobrej myśli!!! Ja objawy już mam wczoraj byłam tak wykończona, że ledwo doszłam do sypialni, odrzuca mnie od słodyczy i ryb. Mam węch jak wilczyca:) MIOMAO ja od dwóch tygodniu próbuje się pozbyć kaszlu już nie mam siły do niego...
Mój lekarz powiedział, że mam paskudne gardło, katar, lekki kaszel i w koło kicham, juz dawno nie byłam taka chora:( i jestem w strachu fakt:( -
nick nieaktualnymaaadzik1207 wrote:Hej,u mnie test pokazał 2 kreski na teście;) również mam termin na 6 listopada jednak będę musiała urodzić 2 tyg wcześniej bo nie miałam w ogóle @ dlatego jestem równiez zapisana na pażdziernik ale jesli mnie przyjmiecie byłoby mi miło gdyż moja dzidzia jest na typ samym etapie co wasze;)
Ja według belly friend tez mam termin na 6 listopada:) ale będe u gina na usg 16 marca to może sie dowiem czegoś więcej i bardziej szczegółowo. -
nick nieaktualny