Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) los mi spłatał figla i będę mamą listopadową (ach te walentynki:D )
termin mi wyznacza na 2.11, czyli zaczyna się 7 tydzień.
Jestem mamą 21 mies. Lenki, którą nadal karmię piersią, chociaż teraz sprawia to ból..
Mam nadzieję , że przed nami spokojnych 9 miesięcy:)cortezia, aher lubią tę wiadomość
-
miomao wrote:Kurcze a ja tylko kwas foliowy, musze wysłać męża do apteki:)
A te witaminy to jakieś konkretne z polecenia lekarza czy tak po prostu wybrane z apteki?
Ja biore Folian, oraz witamine D, przez lekarza mam przepisany witaminę B6, MAGNEZ I WITAMINE E, w pierwszej ciąży brałam zestaw z DHA, ale teraz jak skończę brać te witaminy i duphaston nic nie będę brać oprócz folianu i samego DHA, choć folian tak naprawdę największą robotę robi gdy się go bierze przed ciążą i na samym początku, później to już nie bardzo.
Tomania WItaj:)
Ja z córcią też miałam takie mdłości i to samo zero słodkiego, i mięsa w pewnym momencie odżywiałam się tylko warzywami i owocami.
P
-
Hey AZI, GRATULACJE ciąży i tak pięknego czasu kaminiea ja swoją córcie karmiłam 24 miesiąc zrezygnowałam ze względu na chęć posiadania drugiego cudu:)azi wrote:Hej dziewczyny:) los mi spłatał figla i będę mamą listopadową (ach te walentynki:D )
Jestem mamą 21 mies. Lenki, którą nadal karmię piersią, chociaż teraz sprawia to ból..
Mam nadzieję , że przed nami spokojnych 9 miesięcy:) -
azi wrote:Hej dziewczyny:) los mi spłatał figla i będę mamą listopadową (ach te walentynki:D )
Mam nadzieję , że przed nami spokojnych 9 miesięcy:)
Ooo super;)) mi też zaczął się 7 tydzień; ) termin ten samazi lubi tę wiadomość
-
Ja z witamin biorę Femibion, na razie classic, ale chyba faktycznie będzie trzeba jeszcze pomyśleć o kwasie DHA. Biorę też duphaston 2x3 dziennie.
Tomania - jesteśmy w bardzo podobnym okresie ciąży, mi belly wyznaczył termin na 17 listopada. Ciekawe jak to będzie się miało do rzeczywistości.
Azi - gratulacje w ogóle fajna sprawa z drugim dzieckiem, będzie nieduża różnica między nimi
Madzik - także gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:47
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
dzięki dziewczyny:) trochę jestem przerażona, ajak zrobiłam test w piątek to wręcz wpadłam w histerię bo nie tak sobie zaplanowałam..chciałam wrócić do pracy..chciałam dzieciątko wiosną chciałam się napić na swojej 30stce:D eh
najbardziej mnie martwi, że wizytę lekarka mi wyznaczyła na 21 marca dopiero..chyba oszaleje ze strachu. -
nick nieaktualny
-
miomao wrote:A powiedźcie mi czy bierzecie jakieś witaminy, leki?? Coś Wam lekarz zalecił?
Jestem bardzo ciekawa, bo ja jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie.
ja biorę dupastron, kwas foliowy w dawce 15 mg, Fembion Natal 1 i w razie potrzeby nospę.Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
maaadzik1207 wrote:azi ja ma 7 miesiecznego synka 2,5 i 4,5 letniego;)) ta ciaza to niespodzianka;))
tez biore femibion;)
miomao zazdroszcze mnie mecza mdlosci;/
Wow trójeczka już i teraz następne, gratuluje i podziwiam, bo łatwo na pewno nie jest, ale cudowna taka gromadka
-
maaadzik1207 wrote:azi ja ma 7 miesiecznego synka 2,5 i 4,5 letniego;)) ta ciaza to niespodzianka;))
tez biore femibion;)
miomao zazdroszcze mnie mecza mdlosci;/
wow! to dopiero jest wyzwanie:) na pewno jesteś mistrzynią organizacji:) gratuluję!!malutka199922 lubi tę wiadomość