Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie o to mi chodziło nie o zabobony. Ja to bym najchetniej juz dzisiaj informowała ale chyba lepiej jeszcze troszkę poczekać, a że święta tuż tuż to będzie idealny prezent .
Marzena - beta marzenie piękne wyniki1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
witajcie ja po wizycie i mam mieszane uczucia zrobiła mi moja P. Ginekolog cytologie usg i co widże na monitorku wielki pęcherzyk ciazowy a tam pusto rozryczałam się ale gin dalej jeździ i jeździ i w pewnym momecie mówi jest schował się ale ciaza powinna miec 7 tyg a ma około 7 jest bardzo malutka ale serduszko biję mam przyjść 22 marca i sa 2 wyjścia albo ciaza się zatrzyma albo maluszek urosnie i po prostu owu miałam późno jak na razie żednych leków nie mam i badań też nie mam odpoczywać spać nie dźwigać nie martwić się a bedzie ok ale jak tu sie nie bać ? za 2 tyg jak bedzie wszystko ok bedzie karta ciązy
-
Marzena7772 wrote:Moje wyniki:
Beta 9173 ze strzaleczka do gory
Odpowiada to 6 tygodniowi.
Tsh 0.626 (0.270-4.20)
Ft4 20.33 (12.0-22.0)
Marzenko beta piękna ft4 super ale tsh troszkę za mało...mam teraz dokładnie tyle samo co ty i jestem pod opieką Endokrynologa. Ale nie sugeruj się mną bo ja mam Hasimoto a może u zdrowego człowieka taki wynik jest ok. Po prostu zapytaj lekarza oczywiście jeśli chcesz -
Karola serduszko jest to najwazniejsze, a tak to każde dziecka rozwija się w swoim tempie. Zauważyłam że lekarze mają jakąś dziwna manie straszenie na początku. I to sporo tych lekarzy, mnie moja ginka mówi spokojnie to na razie ciąża biochemiczna zobaczymy co będzie dalej. Myślę że to głupie. Cieszyć się należy od początku a że zdarza się róznie to tak jak w życiu. Nie mam się cieszyć z wizyt mojego dziadka bo ma 90 lat i pewnie już nie wiele czasu mu zostało? Cieszmy się tym stanem to tak szybko mija...
Scorpiolenka lubi tę wiadomość
-
moja gin mnie pocieszała i mówiła że pewnie maluszek jest tak mały bo późno była owu ona mnie zawsze pociesza i mam nadzieje że za 2 tyg juz bedzie wszystko ok i tak to jest cud że zaszłam bez leków
-
nick nieaktualny
-
Marzena7772 wrote:Moje wyniki:
Beta 9173 ze strzaleczka do gory
Odpowiada to 6 tygodniowi.
Tsh 0.626 (0.270-4.20)
Ft4 20.33 (12.0-22.0)
Marzena ŁoŁ piękne wyniki! Chyba w czwartek z ciekawości powtórzę betę Tak się stresuje. Chciałabym już wizyty, końcówki 12 tygodnia, badań prenatalnych. Niech ten czas jakoś szybko zleci. Błagam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 20:51
Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
katerineczka wrote:Marzenko beta piękna ft4 super ale tsh troszkę za mało...mam teraz dokładnie tyle samo co ty i jestem pod opieką Endokrynologa. Ale nie sugeruj się mną bo ja mam Hasimoto a może u zdrowego człowieka taki wynik jest ok. Po prostu zapytaj lekarza oczywiście jeśli chcesz
-
Bylam na USG!
Dwa pecherzyki ciazowe.
Z tym, ze jeden o polowe mniejszy od drugiego. Wiec mam sie nie nastawiac na blizniaki.
Za dwa tyg kolejne usg i wszystko sie okażeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 21:49
radiszka, Magda-lenka, Scorpiolenka, maaadzik1207, Ellasi, Paju lubią tę wiadomość
-
Marzenko bo wpadło w nadczynność. Mam kołatania serca. Miałam stabilizowac i przy dwóch pozostać. No ale z tym hasimoto to się nie da po prostu. Bardzo mi skacze. A kiedy miałaś to 14? Nie ma co się martwić. Dałam rade urodzić syna o czasie to i te dzidzie doniose
-
michasia-K wrote:Bylam na USG!
Dwa pecherzyki ciazowe.
Z tym, ze jeden o polowe mniejszy od drugiego. Wiec mam sie nie nastawiac na blizniaki.
Za dwa tyg kolejne usg i wszystko sie okaże