Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Ja byłam tylko pół godziny na zakupach i jak wróciłam to mnie okropnie brzuch bolał na dole. Niedługo już chyba nigdzie nie wyjdę.
Już postanowiłam że kosmetyki dla Małej kupię w rossmanie bo mam tą kartę założoną to niech się pkty zbierają
Skończyłam wczoraj sweterek i teraz będę robić szalik dla siebiebo w końcu ją zostanę bez
-
_polin wrote:Mam już dzisiejsze wyniki i jak nie urok to sraczka. Morfologia mi się poprawiła to w moczu ketony, ślad białka, leukocyty 3-5, nieliczne nabłonki płaskie i pasma śluzu nieliczne
w czwartek wizyta, więc jutro pójdę powtórzyć.
Moim zdaniem wyniki nie sa zle. Slad bialka moze byc, gorzej jakbys miala duza ilosc. Leukocyty chyba w normie, a ketony tez w ciazy moga byc. Takze nie stresuj sie.
_polin lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem jakbym dala rade gdyby nie pomoc mohej mamy. Ona teraz zajmuje sie glownie moja corka. Ja na spacery sie nie nadaje a na pewno nie na bieganie za dzieckiem na placu zabaw.
My chyba kupimy na razie termometr w smoczku. Mamy bezdotykoway ale sie nie sprawdza. Najlepszy jest ten szklany z alkocholem. Tylko ciezko szybko zmiezyc noworodkowi a do pupy nie mam zamiaru wkladac termometra.
Pozniej zainwestujemy w jakis lepszy do ucha bo te wydaja mi sie najlepsze jesli chodzi o elektroniczne. -
nick nieaktualnyLena Ty nie masz pozytywnego nastawienia. Ty nas motywujesz i zawsze pocieszasz. Będzie dobrze, musi się udać.
A ja mam syndrom wicia gniazdka :d mieliśmy stary dywan. Jakoś nigdy nie było okazji wymienić. A teraz będziemy miec z dzidzia nowy chodniczek. Żeby było mi ciepło w nóżki jak będę do niej wstawać. Jutro przyjdzie łóżeczko. Miejsce w szafie już zrobionetylko żeby mi zdrowie na prasowanie dopisało
Lena19938, Kagura lubią tę wiadomość
-
My też byliśmy w takiej sytuacji ale udało się załatwić i to całkiem korzystnie w porównaniu ze znajomymi z którymi rozmawialiśmy o kredytach. Płacić trzeba nie ma wyjścia, ale na szczęście nie całe życie
Więc Lena głowa do góry, uda się!
Nam już łóżeczko stoi w częściach i chyba je w końcu złożymyprzynajmniej będę miała gdzie wszystko wrzucać
-
A my wlasnie zlozylismy lozeczko
Dzisiaj przyszlo i kazalam od razu skrecic zeby sie wietrzylo. Zrobilam tez dzis zakupy. Jeszcze w gemini. I powiem "masakra" jak mi pieniadze uciekly. Pozaplacalam rachunki, polisy, zakupy i juz niewiele zostalo z mojej wyplaty. Na szczescie maz niedlugo bedzie mial.
zxc lubi tę wiadomość