Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj byłam u lekarza i okazało się, że mój mały bąbelek już nie jest taki mały... nie spodziewałam się, że w 32 tyg będzie ważył aż 2,2 kg
mały pączuszek
ale wygląda przesłodko
i ciągle mi się pupą rozpycha i czeka aż go pogłaszcze
_polin, aphrodita, małamama, kataloza, Wirginia, Aneczka91 lubią tę wiadomość
-
Lena dobrze, że masz wizyty poumawiane, trzymamy kciuki za wizyte. Może jakaś koleżankę masz niedaleko albo kogoś kogo możesz odwiedzić i pogadać?
Młoda damo jak ząb nie boli to na pewno sie go da uratować i wszystko będzie dobrze
My z M dziś już odwiedziliśmy bank i sklepy, także zakupy zrobione. Teraz chwila odpoczynku po obiedzie i jedziemy działać coś na działce.
Miłego dzionka mamuśki:-* -
dzastmi wrote:Wczoraj byłam u lekarza i okazało się, że mój mały bąbelek już nie jest taki mały... nie spodziewałam się, że w 32 tyg będzie ważył aż 2,2 kg
mały pączuszek
ale wygląda przesłodko
i ciągle mi się pupą rozpycha i czeka aż go pogłaszcze
-
Ja jestem ciekawa ile ta nasza już waży, czy w końcu coś nadrobila
ale muszę cierpliwie czekać jeszcze prawie 2 tyg
Dziewczyny trzymajcie kciuki robię dziś pierwszy raz roladę z bitą śmietaną!!
Lena super że masz te wizyty, bedzie dobrze, właśnie jak masz jakąś koleżankę to się z nią spotkaj na kawę i ciastkoa jeśli nie to pisz tu z nami :*
kataloza, eunice., _polin lubią tę wiadomość
-
Dzieci sa cwane i jesli zostana nauczone ze jak beda grymasic i nie zjedza to pojada do Maca to tak beda robic. Masakra. Nigdy bym tak nie zrobila.
Dzisiaj corka ma rybke na obiad i brokuly. To najpierw dostanie rybe a potem brokuly bo inaczej nie ruszy ryby a bedzie wcinac brokuly. My najwyzej taki sposob mamy na dziecko. Jak nie chce jesc czegos to czasami jej przemodeluje obiad na szybko np mieszajac sosik z miesem z kluskami. Tak tez robilam jak byla malutka i meczyla mi zupki. Wtedy zupe zamienialam w placki. Dodawalam make kukurydziana troche oliwy i smazylam bez tluszczu. Wtedy wcinala. Straszne mialam z nia przeboje. Teraz wiadomo ze slodkie by zjadla ale zawsze jest mowione ze bedzie jak zje obiadek.eunice. lubi tę wiadomość
-
Ja na wizycie nie byłam ;/ pocałowałam klamke,bo machnęłam się z godziną i zapisałam się na wtorek.Ale to w sumie lepiej,bo te nieszczęsne badania zrobię na wizytę i nie będzie sapania hehe ;p
-
Lena,mam nadzieję że już masz lepszy nastrój
Będzie dobrze,już tylko parę tygodni i mała istotka wypełni ci większość wolnego czasu.
U mnie GBS ujemny,torby w 80% spakowane.W środę wizyta i jak będzie trzeba to się kładę uspokojać moje szalone ciśnienie.Już sobie poukładałam w głowie i jak trzeba to będę znosić pobyt na patologii ciąży.Chociaż mam nadzieję,że nie będzie takiej potrzeby.Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Jestem... Zadzwoniłam do pani doktor, zadała mi trochę pytań i powiedziała że nie jest tak źle bo pierwsze co zrobiłam to interweniowałam. Umówiłam się ze znajomą w poniedziałek, napisałam do przyjaciółki i do Was. A to dużo bo kryzys zmusza do działania.
Ola jest słodka. Na usg zasłaniała się rączkami. Przepływy w normie, szyjka w porządku. Na następnej wizycie za 2 tyg. GBS pobieramy.
Rozchmurzyłam się trochę. To po prostu kryzys i samotność -
No i widzisz jak mała słodka poprawiła humorek
Scorpiolenka oby udało się bez szpitala! No ale nie wiadomo co nas czeka. Daj znać jak poszło po wizycie:) trzymam kciuki żebyś doczekała w domu do terminu :*Scorpiolenka, Lena19938 lubią tę wiadomość