X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozpisalyscie ;)
    Polin- ogromny maluszek. To juz tuż, tuż.

Lena- spokojnie zdrowie ważniejsze. Mąż wywiezie. Pomysl, że dba o wasze bezpieczeństwo, wymieniając klocki.

Jakieś fatum wisi nade mną. Zostaje mi się tylko śmiać. Zamówiłam na allegro łóżeczko i kolor mi się nie podoba. Za jasne. Przemalujemy. Miał być ładny orzech, a wyszedl kolor skorupki orzecha. Na zdjęciach ciemne było.
    Poczytam o laktatorach, bo chciałam avent kupić.

Lena19938, _polin lubią tę wiadomość

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie za bardzo... Wszyscy chorują. A tutaj w Szczecinie nie ma nawet gdzie tego zrobić tak naprawdę. Wiem że jeszcze trochę czasu jest ale kurcze właśnie martwię się o to że będzie czuć. Wózek też chcę wywietrzyc bo też będzie zapach nowości. Już się cieszyłam że zacznę coś robić. Chociaż poprasować bym chciała i mieć spokojniejszą głowę, a tu nic. Chciałam żeby mąż sam pojechał ale on reż się boi że przywiezie wirusa. A tam ponoć jakiś straszny wirus jest... Sama nie wiem co mam robić a nie chce ryzykować

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy pomalowaną komodę (która na początku wietrzyla się w piwnicy) i nową szafę od lipca w pokoju i dalej czuć obie te rzeczy. I każdy kto wchodzi do pokoju mówi że czuć nowością. Nie wiem jak długo to będzie.

3i49df9hbvw2ma7w.pngltdgegz2mf7j7ogg.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zxc ja wiem że dba o nas. Ostatnio czujnik się cały czas świeci i trzeba te hamulce zrobić. Jeszcze szyba z tyłu się popsuła. Znalazłam mu części na allegro bo biedny zagorzały fan bmw szukał po nr seryjnych i nie mógł znaleźć ;-) tak naprawdę to jestem jego druga żoną bo tą pierwszą jest beemka ;-)... Dlatego boję się że się skupi na aucie, jeszcze zacznie je sprzątać i o łóżeczku już zapomni. Zabiłabym go chyba. Mamy zdążyć i już... Nie mogę się tak denerwować.

PS ja chyba jestem prowodyrem tego że się rozpisałyśmy ;-) jutro znowu cały dzień sama i obiecuję się nie odzywać bo trochę za dużo mnie tutaj. Ban musi być.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 21:01

zxc lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia to mnie pocieszyłaś ;-)

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza żona beemka ;d dobre

Boję się w sumie malowania łóżeczka. A raczej szuflady. Szczebelki bez problemu.

Lena- pisz jak najwięcej. Ozywilas nam forum

Lena19938 lubi tę wiadomość

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja łóżeczko malowałam tą farbą : http://allegro.pl/farba-pastelowa-drewna-colorit-750-ml-sniezna-biel-i5800454719.html

Efekt super,schnie bardzo szybko,nic nie śmierdzi.Nakładałam dwie warstwy,wszystko zajęło mi jakieś dwa dni i gotowe.

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, pisz pisz :)

Ach no mogłam nie mówić ale co będę ściemniać. Sama jestem zła że ciągle tam śmierdzi :(

Dzisiaj mi Mężuś okna pomyl i tak pięknie widać świat :D

• małamama Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy do wymiany czujnik w aucie koszt ponad 300zl niby nieduzo, ale ma się śmieje że ja jak mam wydac większa sumę na raz to wariuje. Ale już robię postępy:-) na szczęście mój ma jedną żonę i nie szaleje na punkcie auta. Marzy mu się za to motocykl.

Jak masz balkon to póki pogoda w miarę to może będziesz mogła wietrzyć na zewnątrz, ja tak ten przewijak wietrzylam kilka dni. Może coś pomoże. Też chciałam mieć łóżeczko pod kolor tego przewijają i mebli ale zwatpilam i mam takie jak dostaliśmy.

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to Wam powiem jeszcze coś lepszego jak już tak o malowaniu. Mieliśmy do malowania futryny z drzwi wejściowych, super farba SZYBKOSCHNĄCA i? Do dziś drzwi się kleją a malowane było w zeszłym roku w październiku hahaha! :)

małamama lubi tę wiadomość

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię poznawać opinie na różne tematy. Dlatego tyle pytań zadaję związanych właśnie z ciążą i macierzyństwem.

No niestety faceci czasami tak mają że ten samochód to taki jakby członek rodziny jest ;-) ja też je lubię bo strasznie fajnie się prowadzi to auto ale bez przesady :-D nie jest najwygodniejsze i najprzestronniejsze dla rodziny ale on je uwielbia i tyle.

A łóżeczko niepomalowane spędza mi sen z powiek. Chyba kupię na szybko jakieś turystyczne bo jak będzie tak pachniało to trochę słabo... Przywiozę tylko materacyk i chyba będzie po sprawie. Już sama nie wiem.

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż lubi swoje auto bo kupił nowe z salonu jeszcze za kawalera, wiecie jak to jest, długo oszczędzał i spełnił swoje marzenie kupując te autko :) no i było zabawnie bo auto jest z serii rodzinnej xD i się Jego rodzice śmiali że zaczął od auta, potem żona a teraz wreszcie dziecko :D
    Ale na szczęście najpierw ja (my) a później samochód :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 21:51

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera umyłam przed chwilą WC i nawdychałam się chloru... Teraz mam masakrę.
    Mój mąż jak wyszedł o 6.30 tak dopiero teraz go widzę i wiem że nawet nie pogadamy bo on tylko przytuli się do poduszki i zaraz śpi. Zwariuję!

Nie no oczywiście że najpierw rodzinka, ale autko to też taki mały członek rodziny dla niego ;-)

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena zdążycie wszystko i naprawić i pomalować :) mamy jeszcze dużo czasu więc spokojnie ja wierzę że dacie radę! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 21:55

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam w domu dwóch takich automaników.;)Mąż zaraził syna swoim samochodowym hobby.Pucują nasze auto,cos tam grzebią co sobotę kiedy mąż ma wolne.
    Razem mają hopla na tym punkcie,oglądają programy motoryzacyjne,jeżdżą na zloty,wystawy,rajdy i co gorsza rąbią ciągle na konsoli w jakieś samochodowe gry.Ja już się przyzwyczaiłam i nawet się cieszę bo przynajmniej mają świetny kontakt. :)

Wirginia, Lena19938 lubią tę wiadomość

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie jest mega zmęczony! Kurcze tyle godzin poza domem... Ale robi to wszystko dla Was :) później też będzie tyle pracował?

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dzięki bo ja już mam stres:-* Nie wiem jak długo będę jeszcze w stanie robić cokolwiek przed porodem bo brzusio coraz większy i boli nadal z prawej strony a naprawdę nie ma kto mi w tym wszystkim pomóc. Dlatego też się tak boję o to wszystko i mam stresa.

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie masz w domu wesoło, przynajmniej trochę czasu dla siebie jak oni zajmują się autem czy grami :)
    Najlepsze jest mycie auta, ja bym to zrobiła jak najszybciej a faceci lubią się z tym bawić :D woskowanie i te sprawy :)

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Kochana stres Ci w niczym nie pomoże :( spróbuj to jakoś zaplanować na za tydzień albo dwa :) to jeszcze bedzie tak akurat i wszystko zdążycie :)

No i już może minie ta epidemia z wirusem!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 22:05

Lena19938, Neo84 lubią tę wiadomość

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Później trochę zwolni bo mała będzie ale wiem że za jakiś czas znowu tyle będzie pracował...

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ