Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle się rozpisalyscie
Polin- ogromny maluszek. To juz tuż, tuż.
Lena- spokojnie zdrowie ważniejsze. Mąż wywiezie. Pomysl, że dba o wasze bezpieczeństwo, wymieniając klocki.
Jakieś fatum wisi nade mną. Zostaje mi się tylko śmiać. Zamówiłam na allegro łóżeczko i kolor mi się nie podoba. Za jasne. Przemalujemy. Miał być ładny orzech, a wyszedl kolor skorupki orzecha. Na zdjęciach ciemne było.
Poczytam o laktatorach, bo chciałam avent kupić.Lena19938, _polin lubią tę wiadomość
-
No właśnie nie za bardzo... Wszyscy chorują. A tutaj w Szczecinie nie ma nawet gdzie tego zrobić tak naprawdę. Wiem że jeszcze trochę czasu jest ale kurcze właśnie martwię się o to że będzie czuć. Wózek też chcę wywietrzyc bo też będzie zapach nowości. Już się cieszyłam że zacznę coś robić. Chociaż poprasować bym chciała i mieć spokojniejszą głowę, a tu nic. Chciałam żeby mąż sam pojechał ale on reż się boi że przywiezie wirusa. A tam ponoć jakiś straszny wirus jest... Sama nie wiem co mam robić a nie chce ryzykować
-
Zxc ja wiem że dba o nas. Ostatnio czujnik się cały czas świeci i trzeba te hamulce zrobić. Jeszcze szyba z tyłu się popsuła. Znalazłam mu części na allegro bo biedny zagorzały fan bmw szukał po nr seryjnych i nie mógł znaleźć
tak naprawdę to jestem jego druga żoną bo tą pierwszą jest beemka
... Dlatego boję się że się skupi na aucie, jeszcze zacznie je sprzątać i o łóżeczku już zapomni. Zabiłabym go chyba. Mamy zdążyć i już... Nie mogę się tak denerwować.
PS ja chyba jestem prowodyrem tego że się rozpisałyśmyjutro znowu cały dzień sama i obiecuję się nie odzywać bo trochę za dużo mnie tutaj. Ban musi być.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 21:01
zxc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja łóżeczko malowałam tą farbą : http://allegro.pl/farba-pastelowa-drewna-colorit-750-ml-sniezna-biel-i5800454719.html
Efekt super,schnie bardzo szybko,nic nie śmierdzi.Nakładałam dwie warstwy,wszystko zajęło mi jakieś dwa dni i gotowe.Lena19938 lubi tę wiadomość
-
My też mamy do wymiany czujnik w aucie koszt ponad 300zl niby nieduzo, ale ma się śmieje że ja jak mam wydac większa sumę na raz to wariuje. Ale już robię postępy:-) na szczęście mój ma jedną żonę i nie szaleje na punkcie auta. Marzy mu się za to motocykl.
Jak masz balkon to póki pogoda w miarę to może będziesz mogła wietrzyć na zewnątrz, ja tak ten przewijak wietrzylam kilka dni. Może coś pomoże. Też chciałam mieć łóżeczko pod kolor tego przewijają i mebli ale zwatpilam i mam takie jak dostaliśmy. -
Ale to Wam powiem jeszcze coś lepszego jak już tak o malowaniu. Mieliśmy do malowania futryny z drzwi wejściowych, super farba SZYBKOSCHNĄCA i? Do dziś drzwi się kleją a malowane było w zeszłym roku w październiku hahaha!
małamama lubi tę wiadomość
-
Ja lubię poznawać opinie na różne tematy. Dlatego tyle pytań zadaję związanych właśnie z ciążą i macierzyństwem.
No niestety faceci czasami tak mają że ten samochód to taki jakby członek rodziny jestja też je lubię bo strasznie fajnie się prowadzi to auto ale bez przesady
nie jest najwygodniejsze i najprzestronniejsze dla rodziny ale on je uwielbia i tyle.
A łóżeczko niepomalowane spędza mi sen z powiek. Chyba kupię na szybko jakieś turystyczne bo jak będzie tak pachniało to trochę słabo... Przywiozę tylko materacyk i chyba będzie po sprawie. Już sama nie wiem. -
Mąż lubi swoje auto bo kupił nowe z salonu jeszcze za kawalera, wiecie jak to jest, długo oszczędzał i spełnił swoje marzenie kupując te autko
no i było zabawnie bo auto jest z serii rodzinnej xD i się Jego rodzice śmiali że zaczął od auta, potem żona a teraz wreszcie dziecko
Ale na szczęście najpierw ja (my) a później samochódWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 21:51
-
Cholera umyłam przed chwilą WC i nawdychałam się chloru... Teraz mam masakrę.
Mój mąż jak wyszedł o 6.30 tak dopiero teraz go widzę i wiem że nawet nie pogadamy bo on tylko przytuli się do poduszki i zaraz śpi. Zwariuję!
Nie no oczywiście że najpierw rodzinka, ale autko to też taki mały członek rodziny dla niego -
A ja mam w domu dwóch takich automaników.;)Mąż zaraził syna swoim samochodowym hobby.Pucują nasze auto,cos tam grzebią co sobotę kiedy mąż ma wolne.
Razem mają hopla na tym punkcie,oglądają programy motoryzacyjne,jeżdżą na zloty,wystawy,rajdy i co gorsza rąbią ciągle na konsoli w jakieś samochodowe gry.Ja już się przyzwyczaiłam i nawet się cieszę bo przynajmniej mają świetny kontakt.
Wirginia, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
Oj dzięki bo ja już mam stres:-* Nie wiem jak długo będę jeszcze w stanie robić cokolwiek przed porodem bo brzusio coraz większy i boli nadal z prawej strony a naprawdę nie ma kto mi w tym wszystkim pomóc. Dlatego też się tak boję o to wszystko i mam stresa.
-
Ale Kochana stres Ci w niczym nie pomoże
spróbuj to jakoś zaplanować na za tydzień albo dwa
to jeszcze bedzie tak akurat i wszystko zdążycie
No i już może minie ta epidemia z wirusem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 22:05
Lena19938, Neo84 lubią tę wiadomość