Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś miałam taki apetyt a moją przegryzką są najczęściej owoce. Dziś pół melona wchłonęłam i nie wiem jak to zrobiłam. Rogaliki zrobiłam dla męża ale sama zjadłam może ze dwa bo się boję konsekwencji jak by było więcej. Też mnie nie ciągnie tak do jedzenia ale dziś trochę już zjadłam... Wieczorem tylko jogurt naturalny i jabłko i powinno starczyć do rana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 18:28
-
Lena ale mi ochoty narobiłaś na rogaliki
mi mąż właśnie usmażył placki ziemniaczane i mimo, że średnio mogę, bo ziemniaki mi cukier podnoszą to za dużą miałam ochotę.
Co do staników to ja na razie kupiłam sobie dwa i dałam za nie 80 zł razem, czyli po 40 zł - takie miękkie bez fiszbin, żeby mi się do rosnącego cyca dopasowały. Dopiero po porodzie mam zamiar wybrać się w zaufane miejsce, żeby mi dziewczyny dobrały to co potrzeba. Ja mam większe wymagania co do staników, bo mam jednak sporego cyca i kupowanie przez internet nigdy się nie sprawdzano i już za taki pewny stanik jestem w stanie dobrze zapłacić.
Ciekawe jak tam Scorpionelka...Lena19938 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDada wrote:Lena ja w poprzedniej ciazy miałam
Jeden z Lidla a drugi super drogi i ten drogi miałam raz ubrany bo mi nie pasował.
Zyc Woooow jaka waga..kiedy następne badanie ?
Tak biegniecie z wpisami ,ze nie moge nadrobić .w poniedzialek ktg, a w nastepny 17.10 wizyta. Przez 3 tygodnie +1Kg. Już nawet drugi raz nie sprawdzała, bo ciało jest proporcjonane.
Postaram się rodzić 24.10marzę o skorpionie. Ale zobaczyny co z tego wyjdzie. Szyjka miękka, skrócona. Już oszczędzać się nie muszę. Także latam i nadrabiam, co straciłam.
Torba spakowana. Ciuszki przyszykowane. Odebrać fotelik i nauczyc się go instalować w aucie zostało. Muszę jeszcze na uczelni poprosić każdego wykładowcę o tok indywidualny. Przynajmniej 2 zjazdy opuszczę, jak nie 3. Az się boję wysiedziec od 11 Do 20.30 przerwy po 10 minut.... Ale dziekanki nie mogę wziąć. Muszę dac radę.
A waga to się nie przejmuje, wieksza nie jestem i to najważniejsze.
Podejrzewam, że większość z Was ma czym oddychać. Teraz nawet nie umiała bym dobrać rozmiaru. Mój biust przed ciąża To 75c z pepco. Teraz jest tak z 1,5 rozmiaru więcej.
Zwykly miękki stanik wystarczy? Czy moze specialny do karmienia? Słyszałam, że straszne są pierwsze dni po porodzie, bardzo bolą piersi. A co sądzicie o stanikach z h&m ?Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Mój maż CHYBA nie będzie przy porodzie. Przynajmniej jeszcze się nie określił. Ja wolała bym żeby go nie było. Kilku moich znajomych było i powiedzieli ze pierwszy i ostatni raz
Ja bio Oil zużylam 1 opakowanie, konstytucja mi nie podeszła. Teraz tylko hipp i krem ziaji. -
Lena ale bym zjadła takiego
chyba będę musiała napiec znowu bo marmolade jeszcze mam
Co do staników dziś właśnie Położna mówiła żeby kupić na początek najtańsze bawełniane dobrze dopasowane bo takie pomagają też w laktacji. A dopiero później jak już laktacja się unormuje zainwestować w jakiś droższy ewentualnieLena19938 lubi tę wiadomość
-
A ja biustonosza do karmienia nie mam ani jednego
. Jedynie przez internet moge kupic a to tez ciezko bo piersi pomimo ze troszke urosly to i tak sa malenkie.
W pierwszym trymestrze wcale jesc nie moglam, potem bylo srednio a teraz pochlaniam wszystko. Doslownie. Przez to ze leze to z nudow ciagle jem. Od poczatku ciazy mam + 11 kg tak mniej wiecej. Wszystko poszlo w brzuch, reszta raczej nietknieta.
Pomimo tych + 11, waze teraz 52 kg wiec nadal malo i wszyscy sie pytaja gdzie ja tego malucha mieszcze.
Chipsow, frytek, pizzy i innych cudow sobie nie odmawiam. Jesli mam ogromna ochote to jem, slodycze tez bardzo lubie haha