Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dada wrote:Malamama to chyba u nas podobnie zacZyna piąć sie w gore ta waga.a ile juz przytyłaś ?
-
nick nieaktualnyDziewczyny mnie to żadna nie pobije ja od początku ciąży mam 19 kg na plusie
choć dużo osób mówi, ze glownie brzuch mi rośnie, a reszta bez zmian pozostaje, ale bez przesady przecież 19 kg brzuch nie wazy
Teraz i tak waga trochę zwolnila bo wcześniej mi sie przybieralo 1kg na tydzień, a teraz nawet 1kg na 2 tygodnie. Podejrzewam, ze to trochę przez zgagę, bo dużo rzeczy ja u mnie wywoluje np. chipsy, frytki, pizza wiec tych rzeczy unikam i w ogóle tlustych i smażonych.
Ze slodyczami tez różnie, muszę mieć dzień na slodkie. Pije tez tylko wodę bo slodkie napoje nawet herbata z cukrem tez mi potęgują zgagę...wiec w sumie coś jej tam zawdzięczam o ironio -
nick nieaktualny
-
O wow kataloza ale duzy
moja 2kg
synek w 34 tyg mial 2160g
maluszki rodze hihi
Ja mam 10kg na plusie ale nie smuce sieprzybieram tak samo jak z synkiem wiec do konca obstawiam tak samo 15kg ; P
Rozstepy z synkie m zrobily mi sie na piersiach I na boczkach tygryzie kreski a zas teraz wyskoczyli mi dwie kreseczki wokol pepka I na razie tyle. Nie rozpaczam. Wezme sie za siebie jak dojde do siebie a dzieciaki podrosna hehe choc rozstepow nie usune ale bede walczyc by jak najlepiej wygladac po tych ciazach. Mloda jestem 21 lat mam heh cale zycie przede mna hehehe
Ale sie objadlam mezowej wodzionki zupki mmmm na przeziebienie idealna dwa talerze zjadlam. Duzo czosnku mmm. Dzis chyba zaaplikuje nasivin soft ,bo chcialabym pospac a z tym zatkanym nosem ciezko juz glowa boli slaba jak mucha jestem. Jeszcze gardlo ehh.
Stanik do karmienia jak sie nie myle miala z canpola takie tam zwykle I sprawdzily sie kto co woli noja tam pieknego koronkowego nie wiadomo jakiego nie musze miec. Byle wygodny no
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 20:42
Lena19938, zxc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam na początek taki za 10 zł kupić w textilu. Potem coś lepszego. Ten z triumpha mi się spodobał. Strasznie lubię dobrą bieliznę i lubię w nią inwestować bo się człowiek nie zawiedzie raczej.
Ja już dawno na wagę nie wchodzę. Ale od ostatniej wizyty przybrałam ok 1 kg. Teraz znowu straszne zaparcia i wzdęcia mam. Waga przez nie się waha. Jest 13 kg czyli trochę. I przez te problemy z trawieniem właśnie czuję się jak ten snorlax.
Myślę że jestem tu jedna z najstarszych dziewczynjak czytam Wasz wiek to czuje się jak staruszka. Ale wciąż jeszcze nie widać tego po mnie
-
Tak tak dziewczyny ja dziewucha ze śląska hehe
-
Moze tak dokladnie to nie ale okolice Rybnika
Wirginia lubi tę wiadomość
-
U mnie to w genach. Wszystkie kobiety w mojej rodzinie wyglądają dużo młodziej i mają ładne nogi. Ah i wszystkie mamy po 18 lat tylko trochę VAT-u się nazbierało. Jeszcze mam 2 z przodu i chciałabym ją zatrzymać ale czas raczej się nie cofa. A szkoda.
Co do siwych włosów to moja mama nie miała ani jednego i ja też nie mam. Nie maluje się za bardzo. Raczej podkreślam urodę. Włosy ciemny blond, niebieskie oczy. Mój mąż jest szatynem i też ma piękne niebieskie oczy. Swoją drogą to zawsze chciałam mieć faceta z ciemnymi włosami i niebieskimi oczami.
Nasza córka będzie raczej blondyneczką z niebieskimi oczami.
Cały czas myślę o naszej Scorpiolence.... -
Lena przypomnialas mi piszac o oczach co moja corka dzisiaj wymyslila. Powiedziala ze mama ma oczy piwne jak piwo, tata niebieskie jak woda a Emilka brazowe jak..... Bloto!!!
Mielismy ubaw.
To raczej wychodzi na to ze ja jestem najstarsza. W sobote stuknie mi 33. Czas szybko leci.
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Aphrodita wszystkie jesteśmy piękne i młode. Wiek Chrystusowy to piękny wiek. Ja mam 29 i cholerną depresję na koncie. Ale zapominam o tym bo będę miała Olę. Czasami mi się wydaje że nic w życiu nie osiągnęłam przez tą chorobę. Jak dziecko we mgle. Ale lepiej późno niż wcale.
Emilka ma oczy jak błotodzieci są takie fajne! A impreza urodzinowa będzie???
-
Ja jestem z tych mlodocianych, jeszcze wygladam na 15 lat. No ale 2 z przodu jest. Sa osoby co glosno komentuja moj wiek, ze gowniara, jeszcze w ciazy ... W zasadzie to sie nie przejmuje ale przykre to jest. Fakt, ze wygladam mlodo, mam drobna sylwetke ale tak juz mam i tego nie zmienie. Osobiscie w zyciu bym nie skomentowala kogos bedac obok zeby sprawic mu przykrosc. Ale jak widac sa ludzie co oporu nie maja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 21:49