Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny przed chwilą miałam taki ból w pochwie i szyjce że z trudem doszłam z łazienki do pokoju. Ból na dole przy każdym kroku. Narazie nie chce się ruszać za bardzo żeby nie wywoływać tego bólu. Czy to może być ból spojenia? Jak Wy to odczuwacie? To takie kłócie czy raczej intensywny ból?
-
U mnie klucie to wina szyjki. Podobno ona daje takie nieprzyjemne uczucie, ale ja mam pessar i mi sie skraca wiec to normalne ze tak to czuje. A spojenie to taki typowy bol jakby po urazie, i nie jest napadowy tylko bardziej ciagly, glownie przy poruszaniu bardziej boli- chodzenie, siedzenie, szersze rozstawienie nog, przelozenie sie z boku na bok
-
nick nieaktualnyA co do tego kłucia to lepiej jak w domu złapie. Mnie wczoraj w markecie złapał, szłam kawałek jak pingwin
U mnie pojawia się jak pochodzę trochę. Wczoraj w nocy pierwszy skurcz brzucha mnie złapał, tylko jeden się pojawił. Obudziłam się i poszłam dalej spać
Chodzicie już regularnie na ktg?Lena19938 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiadomo, ze mężczyźni tak mają, ze się martwią i ich priorytetem jest zapewnienie rodzinie dochodu i bezpieczeństwa, ale tez ważne jest aby przy tym wszystkim pamiętać, ze pieniądze w życiu nie są najważniejsze i liczą się też inne wartości jak np. rodzina i czasami lepiej mieć trochę mniej pod względem materialnym, a więcej czasu spędzać z dziećmi, żoną itp. bo takie rzeczy dają prawdziwe szczęście, a nie kasa. Ale to moje takie osobiste przemyślenia
Moje dziewczyny czasami jak się zaczną wypinać to aż zęby zaciskam i męża łapie za różne części ciała bo mam wrażenie, że zaraz mi wyjdą przez brzuchale w nocy są raczej spokojne. Rzadko kiedy się zdarza, ze szaleją tak, że nie daje rady spać.
A ja dziś znów miałam rano jakiegoś glutka na papierze. Ciekawe czy to mogą być fragmenty tego czopu_polin lubi tę wiadomość
-
Przy podwyższającym ciśnieniu kazali mi kontrolować 3x dziennie, a szczególnie wieczorem.
Lanay, co do facetów zgadzam się z Tobą
Ja już na jednym KTG byłam - mam chodzić co tydzień. Następne mam jutro.
Dziewczyny macie jakieś karuzele nad łóżeczka? Ja kiedyś przeczytałam, że na początku to nie potrzebne i dałam sobie spokój.zxc lubi tę wiadomość
-
Eunice no oczywiście że nie powinni takiego czegoś zrobić ale widzisz.. a teść też mógł Ci zadzwonić że jest paczka i byś była spokojna
ale wiadomo jak to jest.
Torbę będę miała razem z wózkiem i powiem szczerze że już zapomniałam jak wygląda xD tylko wiem że w środku mam ocieplacze na ręce na zimę haha
Lanay ja mam od połowy ciąży takie glutki, ale brak jakiejkolwiek infekcji. I już ostatnio dostałam gynazol taka strzykawka z kremem przeciwgrzybiczne coś jakby faktycznie coś się rozwijało, 30 zł kosztowało i trochę pomogło bo u mnie to już miało taki żółtawy kolor ale dalej czasem mam takie upławy szczególnie po jakimś wysiłku (np jak posprzatam za dużo). No i nie jest to czop. Wiem że ma być właśnie trochę zabarwiony krwią. Jakby to co mam był czop to bym już musiała urodzić bardzo dawnowięc jestem spokojna. Ale czuję że gbs będzie dodatni. A nie wiem jakie to ma znaczenie przy cc. Dowiem się niedługo
-
Polin na razie nie kupuje a widziałam fajne zdjęcie kiedyś, jak macie w domu suszarki do suszenia prania to babka sobie rozłożyła, ta jedna mała połówkę nad łóżeczkiem, zawiesiła różne zabawki i podpisała: i pomyśleć że ludzie kupują drogie karuzele.
i ciągle mam to przed oczami xD
_polin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie te moje "glutki" pojawiają sie raz na jakiś czas i są raczej bezbarwne. Ale nie stresuje sie. Jeszcze tydzień i wedlug mojego giną można mówić, ze mam ciąże donoszoną bo przy bliźniaczej trochę inaczej sie na to patrzy
Ja nie miałam jeszcze KTG robionego ani razu i nie wiem czy będę w ogóle przed szpitalem miala robione. Zobaczymy.
Co do karuzeli to ja nie kupuje. Położna mi trochę nagadała, ze lepiej takich rzeczy na początku unikać. Wszelkich karuzeli, ochraniaczy na łóżeczko czy baldachim bo zawsze jest ryzyko, ze coś może spaść i dziecko sie udusi. Co prawda ochraniacze na łóżeczka i tak mam, ale karuzele sobie chyba faktycznie odpuszczęświetny pomysl z ta suszarka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:07
-
Aphrodita pewnie że pożycz. Przyda się i będziesz mogła zareagować w porę w razie czego... Kontroluj ze dwa razy dziennie i zapisuj. Jak wszystko będzie ok to już nie ma sie czym martwić. A wspominałaś że masz obrzęki. One są tylko na dłoniach czy na stopach i na twarzy też?
No i czy boli Cie jeszcze głowa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 12:14
-
nick nieaktualny
-
Glowa mnie boli przy schylaniu. Mama ma chyba sok z aronii to ja poprosze zeby mi dala. Ja robilam aroniowke ale to teraz przeciez sie nie napije.
Ja mam moskitiere na lozeczko ale to traktuje jako ochrone przed kotem zeby mi w lozeczku nie spal. Zobaczymy co tez moja cora z nia bedzie wyczyniac. Moze miec glupie pomysly to sciagne wtedy.