Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Po ostatniej wizycie lekarka mówi że jeszcze nie rodzimy więc niech tak zostanie
szyjka się skróciła jak to w ciąży ale jest twarda i bez rozwarcia. Poród to będzie taka impreza że szok. Gdyby mi tak na porodówce Coldplay puścili...
ale na poważnie chyba przyda się trochę muzyki na słuchawkach żeby się choć trochę zrelaksować.
Ciekawe co u naszych dziewczyn w szpitalach... -
No ja wlasnie zaluje , ze nie wzielam sluchawek jakos tak wylecialo z glowy. Mi dopiero odszedl czop, jeszcze chwila i bedzie 24h odkad zaczely mi sie skurcze. Czuje juz zmeczenie, od 1 nie spie. Probowalam teraz dzemnac, ale mimo ze skurcze nie sa mega regularne, to kasliwe i zrywam sie na nogi
Lena19938 lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
No to dobranoc Wirginia i daj znać jak badanie. Śpijcie słodko dziewczyny!
Manda już niedługo, zobaczysz wytrzymasz! Ja na pewno wezmę słuchawki ze sobą. Ta niepewność jest już chyba trochę uciążliwa prawda? Mam jednak nadzieję że uda Ci się przysnąć i choć trochę odpocząć... Jesteśmy z Tobą!Wirginia lubi tę wiadomość
-
Ja tez przez cala noc kiedy mialam skurcze sluchalam muzyki. Spokojnych utworow, ktore chyba na zawsze juz bede kojarzyc z tamtym dniem
Fakt faktem, ze sluchawki sie bardzo przydaja, moze nie w fazie silnych skurczow ale kiedy sa dosc bolesne i uciazliwe pomagaja rozladowac napiecie i frustracje, wiec polecam
.
-
I już siarczysty przytyk od teściowej usłyszałam od rana, że ja to będę miała małe dziecko... Ona miała duże bo ona się inaczej odżywiała niż ja! A ja mowie, to fajnie! Każdy ma swoje upodobania!
Mój mąż urodził się 3400, duży? Szału nie ma... A moja dziewczynka też będzie pewnie w granicach 3 kg. Hipotrofii nie ma, więc jest ok. Brzuszek mały ale przepływy w porządku. Czego się czepiać? Każde dziecko jest inne
No ale wszyscy najmadrzejsi. Tylko ja głupiazxc, kataloza lubią tę wiadomość
-
Scorpiolenka powodzenia
Witam się w 38tcciąża donoszona,nie wierzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 07:45
Lena19938, Wirginia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena u mnie jest tak. Że mówią, że nic nie jem. Same mięso powinnam jeść. Tylko u mnie znow waga bardzo duża małej. Więc trochę odpuscili. Wkurzaja mnie takie dziwne teorie. Dziecko tyje ile chce.
A furorę u mnie robi ( chyba od pocztaku znajomości) kłótnia o robaki u zwierząt. Szczeniaki po odstawieniu od cyca mają robaki, bo mleko jest słodkie. A druga teoria, że kapusta kiszona odrobacza. Ale nie przemowisznawet książkę pokazywałam, artykuł z Internetu.
A jeszcze ludzie, którzy oceniają wielkość dziecka po brzuchu. Ostatnio czytałam na fb u mamaginekolog nawet o tym.
Mama i Scorpiolenka- Powodzenia !!!
-
Zxc nie przemówisz
a jak mówię że cc nie chce to ona mi próbuje wmówić że poród siłami natury też nie jest prosty że to i jeszcze tamto... Mówię że jestem na to przygotowana ale po prostu nie chce mieć operacji. Ale jak będzie trzeba to najważniejsze jest dziecko. Ona uważa że za słaba jestem na poród sn. Ona to 9 dzieci urodziła i wszystkie naturalnie a ja za słaba jestem żeby jedno urodzić. Po tylu ciążach ponad pięcio kg kloca urodziła. Ciekawa jestem jak wtedy się odżywiała
zxc lubi tę wiadomość
-
27.10.2016 godz. 4.30 Wiktor 3275g 57cm. SN Po 27 godzinach skurczy.. myslalam, ze juz nie dam rady.
Wirginia, Neo84, aphrodita, Lena19938, kataloza, zxc, _polin, agata.gie, maggda, gama lubią tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018