Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zauważyłam że zgaga wzmacnia się kiedy leżę na prawym boku. Na lewym wszystko w porządku. Jestem tak senna! Ciągle bym tylko spała... A jeszcze by się przydało polatać po domu.
Dziewczyny niedługo każda z nas będzie tulić swoje maleństwo... Wirginia trzymam kciuki żeby z tą boreliozą wszystko okazało się ok.... :-* -
Ale masz już ten wynik tak? Żeby tylko wszystko ok było...
Ja tego 14.11 pojadę na ktg i też będą decydować co tam ze mną. Jak będzie wszystko ok to mnie puszczą do domu. I następne ktg w dniu terminu czyli 19.11 i wtedy będą decydować czy wywoływać czy puścić do domu i za tydzień znowu ktgBoże mam nadzieję że aż tak długo nie będę czekać!!!
Zgłodniałam ale lepiej się czuję. Czas na jedzonkoWirginia lubi tę wiadomość
-
No mam nadzieje ze nie będę czekać w nieskończoność. To może być w przyszłym tygodniu, może być za dwa albo trzy. Nic nie wiadomo. Zapewne będzie to zaskoczenie
Aaa Wirginia to napisz wszystko kiedy do tego szpitala jedziesz i w ogóle!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 16:27
Wirginia lubi tę wiadomość
-
Ja szaleję na jej punkcie!!! Tak bym już chciała ją poznać
obudziła się bo o tej porze zazwyczaj śpi i robi wygibasy takie że szok... Ale tak reaguje na tatusia jak zadzwoni i na głośnomówiącym jest.
Nie mogę się jej doczekać...Wirginia lubi tę wiadomość
-
Jadę jutro na 8 rano, pewnie będę Wam tu już od 7 truć ze się boję
mają mnie przyjąć na patologie ciąży i na wtorek przygotowac na cc. No mam nadzieję że mnie nie wyślą z powrotem do domu. Naprawdę chce to już mieć za sobą
już się nie denerwować
będę Wam pisać jutro po kolei co się dowiedziałam
Lena19938 lubi tę wiadomość