Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciężarówki meldujemy się na posterunku!
Wczoraj byłam chyba już po raz ostatni w kinie. Postanowiłam trochę zaszaleć skoro jeszcze mogę. Pitbullwarto ze względu na obsadę. Opowiadanie o policji, mafii paliwowej i niebezpiecznych kobietach
Chciałam Wołyń ale pani w kinie odradzała w moim stanie. Pitbull też super odpowiedni nie jest, ale to jednak nie Smarzowski.
Klauuudia synuś rzeczywiście maleńki, ale nadrobi pięknie! Jeszcze będzie kawał chłopa :-*
Wirginia, Nadia jest śliczna, jeszcze raz gratuluję :-*
Ja czuję się dobrze. Podwozie w porządku a dziś po raz pierwszy nie obudziłam się o 4.
Czekamy i szykujemy się z Olą. Może na pierwszy śnieg w Szczecinie?
Miłego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 07:42
Wirginia, gama lubią tę wiadomość
-
a ja dziś sie wyspałam aż do 5.20 ! i potem koło 6 coś pufffffnęło mi w środku, nie Dzidzia, nie jelita, więc myslę sobie co????? i nagle wpadam na pomysł, że pęcherz pęknął i zaraz zaleja mnie wody. Z wrażenia miałam w mig ciśnienie chyba 200 i zaraz skurcz:)myslę sobie spokojnie, spokojnie nie nakręcać paniki....
no jakoś sie ogarnęłam, nic mnie nie zalało, skurczyk sie jeszcze powórzył a w majtkach galaretkowaty sluzik lub czopu jeszcze część. Od 7 mam co jakiś czas skurcze, raz co 20 min, raz co 7 min.....
Mąż poszedł na grzyby, a na 12 jedzxiemy na ktg..... no to tak u mnie wygląda sprawa....
pozdrawiamkicia 123, olkaaa, maggda, Lena19938, małamama lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Ja mogę o kinie zapomnieć. .. zaraz jest mi duszno i nie dobrze + siku co 5 minut takze pozostaje mi czekać
)
U mnie też na się nie dzieję, wczoraj miałam bóle ale wystarczy się położyć i przechodzą... kurcze tak się zastanawiam czy jutro się kłaść do tego szpitala.. ale z drugiej strony jak się zacznie wcześniej to będę żałować, że wylądowałam nie w tym w którym chciałam. ..Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Urodziłam w Wodzisławiu
ogólnie jestem zadowolona ale wiadomo, mam dużą nadzieję że już jutro wyjdziemy, dr mówi że przybrała na wadze więc są szanse na wyjście
Lena dobrze że jeszcze gdzieś wyskoczyłas bo już niedługo się skończyLena19938 lubi tę wiadomość
-
U nas pierwsza noc dość ciekawa. Niestety musiałam dokarmiać mm. Raz po moim karmieniu i po podaniu odciągniętego mleka było mu mało a drugi raz rano nie wiem już chyba o 5 lub 6 mąż dał mu 40 ml i smacznie śpi. Moje sutki cierpią strasznie ale mam nadzieję że w końcu zacznie ladnie chwytać już za pierwszym razem.
Córka obudziła się w nocy przez płacz Nikosia ale na szczęście nie płakała tylko coś tam gadała. Wszyscy śpią jeszcze. Oby było lepiej dzisiaj. W szpitalu rozciagnely mu żołądek i musi sporo zjeść by był najedzony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 09:15
-
Dzieciaczki na zdjęciach śliczne.
Dziewczyny z okolic Rzeszowa gdzie rodzilyscie/planujecie rodzić??
Ja podziwiam za kino na tym etapie. Nie dabym rady usiedzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 09:17
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Film jest przerysowany. Pieniądze które zyskuje główny 'paliwiaż' to jakieś gargantuiczne sumy!!! Ale ów 'paliwiaż' jest dość charyzmatyczny
dobra rola. Joanna Kulig i bardzo autentyczny Andrzej Grabowski zasługują na oklaski. Ale serio Pan Andrzej wspaniale zagrał. Jest tutaj takim starym duchem Pitbulla. Ostaszewska daje czadu
trochę bajka, odbiega od konwencji ale fajny film
Postać prawniczki która współpracuje z grupą 'paliwowców' mistrzostwo świata! Postać drugoplanowa a tak świetna że szok...
Ogółem mamusie nie przejmować się niczym. I na kino przyjdzie czasja jeszcze skorzystałam. Też usiądzieć nie mogłam ale Olcia przez cały seans się wierciła
W poniedziałek do dewelopera i na ktg. Zobaczymy jak tym razem moje Słonko będzie się wyżywać na diodach
U mnie ciiiiicho jak makiem zasiał -
Dziewczyny gratuluje :-*
Wirginia ale masz piękna córe i te włosiary takie gęste i długie, cudooo , niech rośnie szybciutko i zdrowo :-*
Lena podziwiam , ja bym sie bała iść do kina, w ogóle nigdzie juz nie chodze bo zaraz mnie plecy tak bolą, że nie moge wystać i mam ucisk na noge. Dzis poodkurzałam dom i to na dwa razy bo inaczej też bym nie dała rady, przy garach wystać nie moge, a nie co dopiero w kinie wysiedzieć. Ale chociaż Ty skorzystałaśU mnie też raczej cisza, a jutro na belly pokazuje mi termin, u gina mam na poniedziałek termin a tu nic.
A termometr mam zwykły z wyginającą sie końcówką i taki w smoczku. Nie polecam bo nie korzystałam ale mi w smoczku bratowe poleciły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 11:01
Wirginia, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
Trzymajcie dzidzie w brzuszkach bo potem dużo więcej zmartwień niż w całej ciąży i każda wizyta z niemowlaków to czekanie czy wszystko jest oki. A u prawie każdego dziecka coś jest nie tak. Także płacz na porządku dziennym. Ale trzeba myśleć pozytywnie!
Eunice ja wczoraj Przeżyłam coś takiego jak Twoja mama. Nadia z jednego piła a z drugiego leciał potok. Laktator pójdzie w ruch w domu
Ogólnie mam odpoczynek bo moja dziewczynka jest na dokarmianiu. Tylko mi ją przynoszą jeść, ewentualnie przewinąć i znowu ja muszę odwieźć. Ale już niedługo będziemy calutki czas razemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 11:18
-
Mam koleżankę z Wodzisławia:-) dobra kobieta:-)
Polecam rtęciowe....najlepsze miałąm jeden ale niestety stłukł mi się.....a strzegłam go jak oka w głowie.....mam alkoholowy obecnie i elektroniczny....
U mnie też cisza......nic się nie dzieje....kas50, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
U nas kiepsko. Mala ma zolty katar
. W sumie wyobrazcie sobie wracacie z dzieckiem do domku a tam drugi bobas juz chory...zalamka. No I sie mala zarazila
Mala wczoraj cierpiala. Brzuszek ja bolal I od 21 z nia walczylismy do 2 w nocy tyle nie spala a ciagle plakala
A no I zastoj w piersi dostalam wczoraj...goraczka ,piers czerwone miejsce miala I obrzmiala obolala byla. Potem na wieczor w drugiej wyszlo teza mala ssac nie chciala ciagle nerwowka I placz zanim ja dostawilam kilka minut placze...mialam taka depreche bylam wycienczona. Cala noc probowalam ja przystawiac cos tam ssala dzis juz o wiele lepiej . Nie mam goraczki ale piersi maja jeszcze te czerwone twarde miejsca a mala nie szczegolnie chce ssac ,troche jade laktatorem do ulgi zeby nie byly przepelnione. No I znowu z jednej piersi mam krew
kurcze mala zle chwyta dolna warge nie wywija w rybke I kaleczy mi te sutki nie wiem co ja mam zrobic .
-
Wypilam falmatkier i chyba jest różnica. Nakarmilam z lewej piersi, ale było mu mało. Z prawej odciągnęłam (mam pokaleczony sutek) 40 ml. Wypił i zasnął. A teraz z lewej odciągnęłam jeszcze ponad 30ml. Także nie jest źle ale żeby nauczył się w końcu ladnie łapać bo tu jest duży problem niestety.
Mój Nikos urodził się z wagą 3980 a w dniu wypisu ważył 3760g. Spadł po ad 200 a panie mu tam ostro dawały mm jak był u nich. -
Młodadamo jak masz zastoje to po każdym karmieniu musisz odciągać. Wiem że to trudne szczególnie w nocy. No i kapustę przykladaj. Jeszcze slyszalam o zoltku z sola.
Mój też źle chwyta i ciężko mu to idzie. Prawy sutek pokrwawiony. Widzę że za płytko łapie bo sutki są skośne po wyciągnięciu. Liczę teraz że doradca laktacyjny mi pomoże bo straszna męka przy przystawianiu.