Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do snu z zebami to u mnie sie sprawdzilo
Malamama ale bedziecie mieli uroczystosci oby sil na zabawy starczylo
My chcemy chrzcic pod koniec roku albo na 3kroli ale zobaczymy jak dojde do siebie.
Dzisiaj mam wrazenie ze mam mokro caly czas i nie wiem czy to sluz taki wodnisty czy wody. Wrr wkurza mnie juz to czekanie...małamama lubi tę wiadomość
-
Lena no jasne ze to tylko sen twoja coreczka jest zdrowa silna i nic jej nie jest no po za tym ze jest malym uparciuszkiem i niechce wyjsc z brzuszka
Ps. Tobie snilo sie usuwanie zeba a nie wyginajace sie zeby duzzza roznica i nie martw sie tym
Pamietacie ze jutro robimy nalot na porodowki?Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Życzę Wam dziewczyny powodzenia i szybkich porodów! :*
Ja zdążyłam ugotować obiad i nawet zjeść! Zaraz budzę Nadię do jedzeniapepuszek nam trochę krwawi bo się zaczął mocniej ruszać
A chrzciny chcemy 18 grudnia jak będzie sala wolna a jak nie to po nowym rokumałamama, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
No na wiosnę zaczynamy budowę jak dobrze pójdzie a do tego jeszcze tyle imprez to spory wydatek nas czeka.
Ja jutro na 10 jadę do szpitala także się szykujemy
Lena co do snów to przeważnie się śni coś czego się boimy podświadomie. A mi się na szczęście rzadko coś sni. Z resztą myślę że dziś i jutro będzie ciężka noc dość że mąż w pracy to jeszcze w koło myślę co to będzie.
My chrzciny chcieliśmy w święta ale raczej zrezygnujemy i dopiero na wiosnę. Teraz wszyscy przeziębienie i mała będzie malutka.Wirginia, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
Mamy w szeregach jeszcze trochę ciężarówek... Małamama, Kicia, Kokardka, Eunice, Madzia i ja...
Dziewczynki wszystkie damy radę... Już naprawdę tylko dni nas dzielą od spotkania z naszymi kochanymi Słoneczkami. Tylko dni. Nie tygodnie, nie miesiące. Zaraz pojadę na ktg i zobaczymy co tam u Olci słychaćWirginia, maggda, małamama, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
Lena dokładnie dwa dni nas dzieli przynajmniej mnie i pewnie Kicie też
Właśnie uswiadamiam mojego m że będzie burza hormonów po i niech się na to przygotuje psychicznie. Jeszcze mam nadzieję że jakoś załatwimy zwolnienie dla mojego m po porodzie bo dwa dni okolicznościowego to trochę za mało.Lena19938 lubi tę wiadomość
-
No właśnie! Więc musimy na to w ten sposób spojrzeć że to tylko dni... Wszystko będzie dobrze
czekam jeszcze na usg. Ktg idealne. Jakaś tam czynność skurczowa jest. Niewielka ale bardzo regularna. Położna powiedziała że może coś z tego będzie niedługo
szyjka zamknięta ale krótka. Kto to wie.
małamama, Wirginia lubią tę wiadomość
-
lena to dobrze ja bym się nie bała może tak jak się boję gdyby nie to że 12 lat temu po urodzeniu drugiego dziecka miałam zrobioną wypalankę i na szyjce na samym ujściu mam zrobiona ogromną bliznę która trzyma bardzo mocno i nie pozwala na rozwarcie
-
Lena to może będziesz szybsza ode mnie jak masz jakieś skurcze regularne. Ja nie mam na ktg sporadycznie były że dwa. Dziś wcale, nawet w domu mi się brzuch nie napina.
Łóżeczko gotowe i przewijak i chyba już wszystko. Tylko ja nieLena19938, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Lena spokojnie ja wogole nie zwracam uwagi na wage z usg bo w nia nie wierze moja Zuzia ponoc miala miec 2700 gora i tez sie martwilam a po urodzeniu waga 3800wiec prosze nie zawracaj sobie tym glowy
Lena19938, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Lena u mnie waga w poniedziałek niby 3200 ale różnica +/- 480g może być więc też może być bardzo malutka. A jak ma dziecko ponad 2,5 kg to wypuszczają do domu, przynajmniej u mnie. Nie przejmuj sie ważne żeby była zdrowa, a że malutka to urosnie. Nie przejmuj się na zapas:-*
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Mnie w szpitalu mowili ze 2600 to normalna waga dziecka, moja mala tyle miala nie nikt nie twierdzil ze jest jakas malenka. Jeszcze 50 cm zaledwie. W moich oczach byla kruszynka ale dla lekarzy normalnym, zdrowym dzieciem o prawidlowych wymiarach i wadze
Lena19938, małamama lubią tę wiadomość