Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena nasza Nadia też malutka i wyszłysmy ze szpitala z wagą 2550 (ale byłyśmy dzień dłużej na dokarmianiu) a wczoraj było dopiero 2620 więc nie odzyska wagi urodzeniowej tym bardziej że mało je (tak mi się wydaje) we wtorek mamy kolejne ważenie i zobaczymy. Ja wierzę że Twoja Ola jest większa
u nas akurat się sprawdziło że będzie malutka ale faktycznie w wielu przypadkach usg się mylą.
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Olcia ma charakterek
w imię tego że małe jest piękne, silne i wredne
nie daje mi spokoju moja gwiazda
Dziewczyny to już na dniach! Wy trochę szybciej niż ja, ale już na dniach :-* będzie ciężko i w ogóle... Ale te małe stworzenia będą już z nami!!!!
:-* -
Lena19938 wrote:Małamama jak to brzuś pobolewa? Mocno? A w razie czego jest w stanie szybko dojechać?
w razie co to mam teściów w domu, a mąż pracuje 7 km od domu i kawałeczek od szpitala takze da rade jakby coś. Gorzej bo jest sam na zmianie i musiał by pozamykać cały ogromny magazyn, i tu by był problem największy bo ludzie którzy tam przyjeżdżają by czekali.
Brzuch mam jakiś taki jakby wzdęty, wielki i twardy, ale tylko lekko pobolewa jak na okres. Mysle, że na nic to nie wskazuje. Mama nadzieje, ze nie bede miała takiej nocki jak wczoraj. -
Kurcze ja tak bym chciała urodzić w przyszłym tyg. no ewentualnie następny też
U mnie się tyle pozmieniało, mąż od 5 grudnia na 3 miesięczne szkolenie jedzie, także do 5 grudnia muszę się spakować w mieszkaniu co jestem, przeprowadzamy się do moich rodziców, do mojego starego pokoju który trzeba też totalnie przemeblować i 90% rzeczy z niego wywalić, a po tych 3 miesiącach przeprowadzamy się do naszego domu który dokańczamy. Totalny obłęd. Wolałabym aby mała była już na świecie jakoś przed 5.12 ale ogólnie nie wiem jak ja to wszystko ogarnę. W sumie nie mam wyboru :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 22:46
Lena19938, Wirginia lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
U mnie Ola śpi twardo od 4 jak zwykle... Nawet bułkę już zjadłam a mała nic
teraz coś się ruszyła. Może się budzi. Ciekawe czy mała zachowa rytm po urodzeniu... Taki ma już od 3 miesięcy.
P.S. Ciekawe jak tam Kataloza....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 06:06