X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Denerwują mnie te teksty odpoczywaj odpoczywaj bo później już nie odpoczniesz! Tak! Rzeczywiście teraz na tropikach jesteśmy ciężarówki.... Wcale ledwo nie chodzimy i nic nas nie boli ;-) a po urodzeniu może się okazać że mamy dzieci bardzo współpracujące, spokojne itp itd ;-) wiadomo że będzie ciężko. Ale teraz też lekko nie jest. Tym bardziej że cześć z nad i tak za bardzo nie śpi. Dobra nie przynudzam...
    Miłej niedzieli wszystkim życzę :-*

małamama, maggda, kicia 123, Wirginia lubią tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety Wisła dała taki popis wczoraj że Masakra, ja z mężem też oglądamy mecze :-) i Bayern też spadł i już nie prowadzi.

Mój M śpi po obiedzie przed nocka bo jutro nic nie będzie spał bo wróci i za chwilę pojedziemy do szpitala. A ja się nudzę, nie mam siły na nic nie wiem jak jutro damy radę jak człowiek taki nie ogarnięty.

Lena19938 lubi tę wiadomość

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój właśnie pojechał do pracy. Jakoś w nocy wróci.
    Małamamo tylko proszę jeśli będziesz miała możliwość to pisz jak najwięcej jutro. My tu będziemy i też przy okazji trochę będzie raźniej bo też nas to czeka... W tygodniu będziesz miała przy sobie swoją Kruszynkę!!! :-*

małamama lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozdrawiam niedzielnie:*

małamama, Lena19938 lubią tę wiadomość

08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
    jox6h3714iyy07ei.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam posta i mi nie dodało dopiero napisałam inny i tamten się pojawił.

Będę mieć tablet że sobą najprawdopodobniej to jak tylko będę mogła to będę zdawać relacje. Nie wiem tylko jak z zasięgiem w szpitalu, żebym miała neta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 17:19

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małamama a na którą masz być w szpitalu???

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam również ;)

Lena19938, małamama lubią tę wiadomość

• maggda Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie kluje nie powiem juz gdzie. Moze rozwarcie sie powieksza

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia może u Ciebie na dniach też się zacznie?

maggda lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • maggda Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala juz byc po tym i tulic kruszynke.No dobra wiesz bardzo dobrze ;) <3

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiem.... I chciałabym żeby samo się rozkręciło... Ale na to nie ma szans raczej. U Ciebie kochana jest bardzo blisko. Przynajmniej masz skurcze :-) a ja nie mam pojęcia jak coś takiego wygląda ;-)

maggda lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazali przyjść rano nie na konkretną godzinę ale pojedziemy na 8 bo mąż wróci do domu przygotuje sie, ogarnie i pojedziemy.

Trzymajcie kciuki jutro :-)

Lena19938, maggda, Wirginia lubią tę wiadomość

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małamama na pewno będę trzymać kciuki... Żeby szybko poszło i żebyś dzielnie to zniosła :-* niedługo i mnie to czeka. Ściskam mocno! Jesteś dzielna :-*

małamama lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :-*
    Trochę to tak do mnie nie dociera że jutro albo po jutrze będę mieć ta moja kruszynka w ramionach,:-)

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie też nie będzie docierało że to za tydzień... I w końcu będziemy tulić swoje skarby... Boże to takie fajne uczucie :-)

Kicia a Ty jak się czujesz?

kicia 123 lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małamama trzymam kciuki! :*

My po imprezie i Nadia jeszcze nie okąpana, śpi, musimy zaczekać az się obudzi ale przy okazji Mąż pomyje w kuchni a ja lece pod prysznic :) strasznie dziś ulewa a pije tylko moje mleko, 3 razy musiałam ją przebrać jak goście byli :( nie wiem czemu tak jest :( ma to zapach wymiocin ale Mała nic nie płacze, nawet nie grymasi żeby coś bolało..
    Cieszę się ze mamy już to za sobą.
    Lena teraz Ci mówią odpoczywaj a za niedługo będą zwracać tysiąc uwag jak wychowywać, co robić, co jesc a czego nie, jak układać do snu, i nie wiem co jeszcze Wam wymienić ale już puszczaly mi nerwy :(

Lena19938, małamama lubią tę wiadomość

3i49df9hbvw2ma7w.pngltdgegz2mf7j7ogg.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia już to robią po części. Szczególnie teściowa. Jak się wczoraj dowiedziała że tydzień czasu mam czekać na indukcje to mi zaczęła gadać że zielone wody itp itd że jakaś tam znajoma urodziła i z dzieckiem nie wszystko było w porządku... Tak tylko że ja będę w szpitalu klinicznym a nie w tym co byłam kiedyś przez pomyłkę co położna mnie prawie strzykawką zadźgała :-D ja nie mówię że tylko tutaj jest dobrze ale są pewne różnice niestety. To będzie dobijające właśnie. Poza tym jestem przerażona bo nie mam pojęcia co mnie czeka. Po co gadać o zielonych wodach?
    A poza tym to kwestionuje wszystko co ja mówię. Czasem aż się nie chce gadać już o niczym.
    W takich sytuacjach jeszcze bardziej brak mi mojej mamy. Myślę że byłoby trochę inaczej.

Wirginia lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to gadanie to dobija ja się cieszę bo teściowie sami nie przyjadą bo nie maja samochodu i ewentualnie mąż ich przywiezie czyli dopiero w swieta lub po świętach i mam spokój z tym
    moja mama nawet nie dzwoni zapytać się co i jak ja też nic nie mówię bo nie ma o czym brat dzwoni codziennie nawet sny ma że mój maz dzwonił do niego że mam skurcze i nie wiedział czy to był sen czy jawa śmiać mi się chciało z niego
    ja też mimo że to trzeci poród nie wiem czego się spodziewać bo nigdy nie miałam takiej sytuacji
    ja też nie mam wyznaczonej godziny ale około 8, 8:30 będziemy jechać bo jazda sama półgodziny bo mamy 28 km

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • maggda Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety te dobre zlote rady wszystkich trzeba nauczyc sie nie sluchac ;) i robic po swojemu bo nigdy nie dogodzimy wszystkim. Mnie teraz czeka porownywanie Agatki z kuzynami :/ nie wspomne o tym jaka Zuzia bedzie zazdrosna jak wroce do domu z malutka. Po prostu koszmar mnie czeka wg niektorych az mam wrazenie ze po co robic 2 dziecko

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena dokładnie po co Ci gada takie głupoty... Ach no nic jakoś to będziemy musieli wytrzymać ale to dopiero niecałe 2 tyg a mnie już to męczy i głowa boli. Na pewno byłoby inaczej... Ale nie smuc, już niedługo będziesz miała przy sobie największe szczęście :*

3i49df9hbvw2ma7w.pngltdgegz2mf7j7ogg.png
‹‹ 608 609 610 611 612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ