Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczyny wziasc by sie za rozpakowywanie, bo sie cisza zrobila. Jest moment, ze sie czlowiek zastanawia czy to juz, a pozniej sie rozkreca.
Moj maly krolewicz woli nasze lozko niz lozeczko eh takie male, a takie cwane..Lena19938, maggda, małamama lubią tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Spokojnie Małamama i Kicia na dniach! Nie wiadomo co z Katalozą. Eunice się rozkręca, Madzia to samo. A ja za tydzień
młoda się nie chce rozpakować... Dobrze jej u mnie. Trzeba będzie pogonić dziewczynę
Scorpiolenka, małamama lubią tę wiadomość
-
To widze nie tylko ja mialam problem z spaniem:/ zuzia zasnela dopiero po polnocy a ja do 4 zasnac nie moglam a od 8 na nogach
miodzio lodzio
Ja wam powiem ze smiac mi sie chce z samej siebie. Czemu? Bo jak nic sie nie dzieje to marudze kiedy sie cos ruszy toc rozwarcie jest i co teraz cisza? A w nocy jak kulo w cipie i bol z brzucha to mnie strach oblecial
I wez tu dogodz ciezarnej wywrotceLena19938, kicia 123, małamama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u nas też była pobudka o 4 dzisiaj haha
ale nie było wesoło, pieluszka czysta, płacz, nie chciała pić z piersi.. nie daliśmy rady i dostala butelkę mm. Potem czuwanie czy nie będzie wymiotów. Ale tylko ulewala. Ach ciężko.. nie wiem czemu nie chce jeść w nocy z piersi
miota się, wypluwa, szuka usteczkami, z jednej strony jestem smutna, zła, i płacze z bezradności. W dzień ładnie pije i śpi. Nie wiem już co robić.. każda noc to dla mnie tragedia. Muszę pogadać z dr we wtorek o wprowadzeniu mm. Nie widzę innej rady.
Ach ciężarówki cieszcie się jeszcze tym stanem!
Mąż w kościele, Mała śpi, ogarnelam obiad i trochę siebie, a dziś robimy tatusiowewięc się rodzinka zjedzie
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Wirginia może już jest za bardzo głodna i dlatego się denerwuje. Mój Nikos też szarpie się i macga rączkami po dłuższej przerwie przez co ciężko mu złapać dobrze.
Wczoraj był dobry dzień. Po każdym karmieniu był grzeczniutki i ładnie zasypiał. Teraz smacznie śpi i żal mi go budzić ale już 3 godz minęły od karmienia i mi zaraz piersi eksplodują. Mam za dużo mleka. Zaczęłam sobie mrozic. Pewnie przyda się na kryzys. -
Melduję się, jesteśmy po ktg nadal cisza tylko Nina się wiercila. Jutro rano melduję się na oddziale z rzeczami i będą mi robić badania i najprawdopodobniej próbę oxy.
Ja dziś po 3 wstałam i przez 40 minut budziłam moja kruszyne bo nic nie reagowała, zjadłam trochę czekolady i jabłko a ona nic. Dopiero później się ruszyła to zaś zasnac nie mogłam i też o 4 nie spałam.
No i mam się nie stresowac tylko na spokojnie wszystko, bo wcale oxy może nie zadziałać. Mam nadzieję tylko że łożysko jeszcze będzie wydolne i będę mogła poczekać, a nie rozwiązanie cc.Lena19938, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Małamama niczego się nie bój. Wszystko będzie dobrze! Mnie też to czeka...
Powariowałyśmy wszystkie z tym wstawaniem o 4 ranojedynie Madzia zmieniła wartę i zasnęła!
To czekanie jest takie trudne... I tak nas nie miną trudy macierzyństwa. Boję się że wody mogą być zanieczyszczone, że coś się małej może stać przez to czekanie. Zwariowałam już trochę. Ale ciąża nie jest wieczna. I tak się skończymałamama lubi tę wiadomość
-
U nas dzis po 6 cyrk. Se wybrala godzine do marudzenia ehh a ja tak juz padalam z nog jeszcze syn sie obudzil no I po spaniu na dobre.
Ja juz podjelam decyzje . Sciagam mleko az zniknie samo. Walcze by bylo go duzo. Przede wszystkim jestem spokojniejsza niz gdybym miala ja przystawiac I patrzec jak 15minut szuka I zlapac nie umie a glodna jest. Pije femaltiker. Duzo wody. Staram sie. Oby mleko zostalo jak najdluzej. Nie jest latwo ,bo mleka na zapas ciezko mi zrobic wiec na biezaco budze sie o jakis czas szybciej od niej I sciagam. Czasem zdarzylo sie ,ze na szybciora sciagalam ,bo obudzila sie szybciej I lipa . W nocy tez mala sie napije ja chce isc spac a tu lipa ale dla corci sie poswiece tyle ile bedzie sie dalo. Ja tez w razie czego podaje mm choc staram sie jak najmniej I wychodzi butelka dziennie a nie raz ani jednej nie musze dac. Poki co sciagam jej porcje fajnie. 100ml w 30min.Lena19938 lubi tę wiadomość
-
małamama tylko czy ty możesz do tego spokojnie podejść bo ja nie niestety płaczę po kilka razy dziennie mała jest wysoko też jestem ciekawa czy zrobią mi usg z przepływami żeby określić czy łożysko jest wydolne masakra mój lekarz w szpitalu będzie dopiero we czwartek ja oszaleję do czwartku i jeszcze ta szyjka i to ze tak jak piszesz oksy może w ogóle nie zadziałać to nie wiem co będzie alebo ze wymęcze się na oksy a dziecko jest wysoko to do kanłu nie zejdzie i wtedy chyba cesarka
-
nie wpomnę o tym że gdybym jutro urodziłąm to test ciąowy powinien być pozytywny około 5-6 marca a moj pierwszy niepewny był z 29 lutego a z 3 maraca to był bez łaski pozytywny wieczorem także ja nie wiem o co chodzi to jakieś niepokalane poczęcie kurna było czy co szczególnie ze seks uprawiłąm tylko trzy dni w miesiacu
-
Kicia to mi przepływy sprawdzał w poniedziałek i było ok ale przez tydzień to mogło się coś zmienić. U mnie był cykl monitorowany więc termin powinien być w miarę trafiony ale mialam nieregularne cykle i może to też przez to się nic nie rozkręca jeszcze. Próba oxy zadecyduje czy będziemy rodzić sn czy trzeba będzie szybko reagować bo nie wiadomo jak dziecko zareaguje.
To ja nie płacze ani nic, nie stresuje się bardzo bo to nic nie da. Co ma być to będzie, nigdy się tego nie da zaplanować i coś nas zaskoczy. Uszy do góry:-* -
Jezu dziewczyny żeby to szybko poszło... Też zaczynam się bać. Bez kitu.
U mnie za tydzień może się jeszcze do grudnia przeciągnąć. Powiedzmy że pójdę 26.11 i będą próbować, a jak moja szyjka niedojrzała to mogą próbować i próbować... Aż się Olcia w grudniu urodzi. No kurde noWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 12:33
-
Wiem że mam czas ale chyba nic się nie zacznie do tego czasu... I się człowiek boi.
Dziewczyny ja trochę na sportowo i po męsku... Wczoraj w zs był mecz Pogoń Szczecin - Wisła Kraków... Obie drużyny zawsze lubiłam i się pytam gdzie ta nasza Wisełka? Jestem szczecinianką ale do krakowskiego zespołu też miałam zawsze słabość. Wczoraj było 6-2!!!????guerretenshi lubi tę wiadomość