Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy sie po 6h nieprzerwanego snu
Dajemy smoczek ale Nadia po chwili wypluwa wiec nie lubi
Kicia gratulacje!
Właśnie nakarmilam i znowu zasnęła. W nocy nie wiemy że mamy dziecko na razie. Ale śpi z namidopiero wczoraj albo dziś miała się rodzić więc staram się zapewnić legowisko jak w brzuszku za radą lekarki
Lena już niedługo i Ty będziesz pozxc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja rane po nacieciu przestalam czuc po 3 tyg tak calkiem. Z tydzien czuc szwy, potem pieczenie, bo sie goi, a pozniej jak chwile posiedzialam w jednej pozycji albo przy chodzeniu. Teraz jest juz w porzadku, a nie bylam duzo nacieta tylko jakies naczynko poszlo.
Eh jak ja wam zazdroszcze u mnie pobudka co dwie godziny cala noc, raz trzy godz przespal
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Jesteśmy mega wyspani, nie zapeszam. Mieliśmy dziś iść do lekarza ale już bardzo duzo dzieci i wizyta dopiero jutro ale nic się nie dzieje więc się nie spieszy
Nadia też robi dużo kupek ale na szczęście na razie sie nie męczy. A bałam się bo jem w zasadzie wszystko. Nawet czekoladę już jadłam oczywiście tylko 4 kostki ale musiałam
Ja tez mam rozpuszczalne szwy i już nic nie widać a blizna ładnie się goi został czerwony pasek i już smaruje żelem na bliznyz tym że to po cc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:17
-
Zxc ja bym koscia ogonowa sie nie martwila moze kregoslup wracac do pozycji z przed ciazy, moze karmisz na siedzaco i jak sie dlugo posiedzi to tez moze bolec.
Wirginia a moj synek reaguje zle na czekoladeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 09:23
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ja nie daje smoczka. Na razie nie ma potrzeby.
Jak długo jedzą wasze dzieci. Mój Nikos teraz je tylko z jednej piersi i to często 10 minut i po jedzeniu. Widzę że pierś miękka, oon łyka i najedzony ale zawsze są obawy czy to mu wystarcza.
W nocy przerwa nawet 4 godzinna. Także nie jest źle. -
Właśnie rzadko jej się odbija a jak odbije to od razu ma czkawkę. Śmiesznie wygląda
w szpitalu kazali mi ja przystawiac do piersi podczas czkawki i faktycznie przechodzi ale po co mam ją taj męczyć żeby znowu później ulewala.. no możliwe że tak ma. Położna twierdzi że dziecko może nawet 2 razy na dzień wymiotować. A czasem się napije dużo i nic sie nie dzieje. O, właśnie się budzi będzie papu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 10:16
-
Witam się z Wami, niestety u mnie przypałętało się jeszcze wodonercze
muszę pić pić pić sikać sikać sikać brać nospe i urosept no ale co zrobić. Oprócz tego bez zmian jakichkolwiek a szkoda, bo już bym chciała urodzić....
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...