Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kataloza, kicia, Eunice gratulacje:)
po jednodniowej przerwie nie idzie Was nadrobic:) czytam i czytam......
moja Mała w nicy ostatno miala spanie do 4-5 godzin, a p poludniu dzis to znow co godzine miala potrzebe:)
martwie sie, bo dzis na body odkrylam plamke z krwi z pępuszka. zaraz spryskalam octeniseptem, cos tam sie sączyło - mam nadzieje, ze jednorazowo. Jak w nocy tez bedzie to rano dzwonie do połoznej. Dzis była pediatra na wizycie patonazowej i nic nie zauważyła niepokojącego.....
czy u którejs z Was tez były przypadki z pępuszkiem????Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 22:10
Wirginia lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
To mnie uspokoiłas troche Wirginia
a propo serduszkowania - my tez sie przed porodem przytulalismy:) ale dopiero jak M usłyszal od lekarza, ze nic sie główce nie stanie:D hehehe:))))))Lena19938, _polin lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualnyHej,
Mały urodził się dzisiaj o 8.30 przez cc. Ma 58cm i 3.8 kg i jest boski
Eunice jestem w 304, chyba twój mąż rano spotkał mojegoja szłam wcześnie do cc po mnie była inna dziewczyna jeszcze...Ale mój M słyszał jak oddychasz
_polin, Wirginia, Lena19938, Scorpiolenka, maggda, małamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wpadlam sie pozalic...
Moj maz zachowoje sie ostatnio jak totalny dupek. Nie szanuje mnie, lekcewazy to ze ja po calym dniu z dwojka dzieci moge byc zmeczona bo to przeciez on pracuje. Robi co chce, idzie gdzie chce podczas gdy ja za luksus moge ostatnio uznac wyjscie do spozywczaka po drugiej stronie drogi i to nie moze trwac dluzej niz kwadrans bo juz masa wyrzutow.
Jestem zalamana, nie chce tak zyc... nie mam juz sily... ;'(