Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
PatJot wrote:Dziękuję za odpowiedź w sprawie butelek. Ja już nie wiem co zrobić, co karmienie tak mi się córka zachłystuje, że oboje z mężem drżymy i czekamy w gotowości, żeby ją ratować. Mamy butelkę avent natural, niby najlepsza dla noworodków, a mimo to nas tak straszy co karmienie.
Ja zmieniłam butelkę aventu dziś na babyone 0+ i Ninka je dużo mniej łapczywie bo wolniej leci mleko. Może też spróbuj. -
U nas dziś była położna że mną wszystko ok i z mała też także chociaż tyle z górki. Ale odrobić się że wszystkim nie mogę bo jak to stwierdziła mam bardzo żywiołowe dziecko z charakterem. Mówię wam darcioch taki i zarlok że szok. W drugiej dobie zjadala 60 ml mm, z kp Wielki problem .
Lece prasować buziaki dla mamusia i wytrwałości :-*
Magda nie listopad to grudzień ważne żeby szybko sprawnie urodzić najukochańsza istotę trzymaj się dzielnie nasza ciężarówko :-*maggda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak wyglada wasze krwawienie ?? Ja jestem prawie 4 tygodnie po porodzie I dalej jest czysta krew choc nie jest to obfite ale jednak wydaje mi sie ze wydzielina powinna robic sie juz brazowo-zolta tak kojarze z synkiem po porodzie . No I czasem poboli delikatnie podbrzusze czasem czuje sie jakbym miala miesiaczke ale to chyba za szybko hmm. Znowu cos
-
Dziewczyny a ja po cięciu nie dostałam żadnych zastrzyków. U mnie dopiero 9 doba a krwawienie nie za specjalne. Jest bo jest ale bez szału.
Lenka ja też mam płaskie brodawki i moja mała nie chce ich za bardzo łapać bo butelką jej łatwiej. Pokarm mi się pojawił w drugiej dobie i też za dużo go nie mam ale położna poleciła mi kupić sobie femaltiker na poprawę. Jutro będę zaczynać testowanie. -
młoda damo, u mnie krwawienie raczej plamienia juz było ładne brązowe, ale jak zaczeły wypadać szwy to znowu czerwona żywa krew sie pojawiła. momentami sie martwiłam, nawet zadzwoniłam do położnej, która mnie szyła. Uspokoiła mnie, ze miałam tylko kosmetyczny szew i na pewno sie nic nie rozeszło...
Wczoraj mnie środowiskowa obejrzała -twierdzi, ze wszystko w porządku:)
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
manda21 wrote:A co ile wasze maluchy robia kupe?
U mnie byla codziennie jedna konkretna, a tu nagle wczoraj mikrokupka a dzisiaj nic i takie smierdzace gazy.
Mój synuś też robi 1 kupkę dziennie,albo co drugi dzień.Bączki idą mega śmierdzące.
Ja i tak się cieszę z każdej kupki bo na początku nie robił wcale przez 10 dni i okazało się,że nie miał czym bo wszystko trawił i musiałam zacząć dokarmianie.
My też dajemy Espumisan bo synuś miał wzdęcia i bóle brzuszka.Teraz jest dużo lepiej i już się tak nie męczy przy kupce.
Magda wierzę,że masz dość ale doczekasz się i Ty na swoją kolej.To już tak niedługo.manda21, maggda lubią tę wiadomość
-
U mnie krwawienie trwalo cale 5 tygodni. I to nie bylo plamienie czy lekkie krwawienie ale lalo sie jak z kranu, zwlaszcza przez ostatni tydzien. Az sie zastanawialam czy to nie okres. Ale teraz 6 tygodni po porodzie jest zolta wydzielina. U kazdego wyglada to inaczej, raz szybko mija a raz leci i leci.
-
Za poleceniem dalam mu rumianek z odrobina glukozy i poszlo. Pisze jakby ktos mial podobny problem.
Espumisan jest dobry, ale tutaj czulam ze go meczy ta kupka i dopoki nie zrobi beda wzdecia. I pierwszy raz gesta i nie zolta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 23:08
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018