Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda a skurcze sie zaczely czy na razie brak?
Lena nie przejmuj sie to i tak dobrze. U mnie na poczatku bylo 10, a teraz bywa 100. Przystawiaj Olcie jak najwiecej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 23:20
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
nick nieaktualnyMagda trzymam kciuki żeby się rozkrecilo
A ja jestem wściekła. Mloda je co godzinę. Malo śpi. Warczy bez przerwy w łóżeczku... Od 18 spala 2 h 40 minut. Teraz zjadla i warczy w łóżeczku... masakra.. zdenerwowana jest. Wściekła taka. Ssie smoczka jak by gumę zula. -
Magda jak tam? Dzieje się już coś więcej?? Zdawaj nam relacje w miarę możliwości, trzymam kciuki żeby się rozkręciło.:-*
Lenka to już się ruszyło teraz będzie tylko lepiej. U mnie odciąganie daje powoli efekty i mała zaczyna powoli łapać pierś bez nakładki.bardzo bym chciała żeby nam się udało normalnie kp.
-
Madzia przepraszam nie czytałam nic dzisiaj, muszę nadrobić! Kochana no widzisz? Teraz będzie już tylko lepiej.... Ciesz się że nie musisz mieć preindukcji i indukcji... To o wiele lepsze takie rozkrecanie naturalne. Ja urodziłam szybko no i co z tego jak mało nie zeszłam.
Madziu trzymam mocno za Ciebie kciuki :-* pamiętaj!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo jak Cie ten brzuch niby jak na okres bolal to to byly juz skurcze. Fajnie tak szybciutko i pewnie pozno sie bolesne skurcze zaczely.
Gratulacje. Wszystkie rozpakowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 08:54
zxc, maggda lubią tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
nick nieaktualnyKurczę dalej mamy problem z kupkami... mloda sie spina i warczy. Nie wiem, niby jedzenie nie wpływa, ale wczoraj czekolada i pare hitów zjadłam. Gdzieś wyczytałam, że od żelaza, od wczoraj nie biorę. Espumisan 5 kropel rano około 8 jej daje.
Chyba było by zbyt kolorowo jak by problemów nie było.
Magda- gratulacje !!! W końcu też się doczekałas. Teraz wszystkie możemy mówić o mleku i kupkach.
A z pozytywnych rzczych mloda utrzymuje ze mna kontakt wzrokowy jak do niej mówię. A tata mniej. Tata włączył wiatrak to mloda z nim utrzymywała kontakt, a nie z tatem. Hahamaggda, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny